adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Και γιατί συνεχίζεις να έχεις Netflix αφού δεν σου χρειάζεται; Το είχα πάρει σε πολύ χαμηλή τιμή για κάτι φίλους πιο πολύ αλλά θα το κόψω 1
j0hnn1e Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Προβλέπω οτι θα το πεθάνουν βάσει τέλους της προηγούμενης σεζόν.. Λέω να το αφήσω 1-2 χρόνια να εξελιχθεί και να το δω μαζεμένο μετά 😂
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις Fri Jan 11 2019 στις 9:43 ΠΜ, j0hnn1e είπε Προβλέπω οτι θα το πεθάνουν βάσει τέλους της προηγούμενης σεζόν.. Λέω να το αφήσω 1-2 χρόνια να εξελιχθεί και να το δω μαζεμένο μετά 😂 Αν θυμάμαι καλά είναι τελευταία σεζόν
j0hnn1e Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, mylo said: Αν θυμάμαι καλά είναι τελευταία σεζόν Έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση; Ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει οτι είναι 4 βιβλία και στο τέλος της 5ης σεζόν είχε αναφερθεί "τέλος 1ου βιβλίου" Εκτός εαν το πάνε σε τελείως διαφορετική ροή / ιστορία. 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Η Αυγερόπουλος (αααααχχχχ) είχε μείνει έγγυος ή κάποιος γελοίος ατζέντης την έστειλε σε πλαστικό και την χάλασε? 1
kosmasdel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ολοκλήρωσα και εγώ την σειρά (κάλλιο αργά παρά ποτέ!!). Δεν με πολυπειράζουν αυτά τα τραβηγμένα που γίνονται (πχ επιβιώνουν πολλαπλές φορές από σφαίρες, συγκρούσεις διαστημοπλοίων κτλ.) άλλωσε science fiction είναι. Πάντως η πτώση της Octavia στο ποτάμι και μετά που συνήλθε με το άλογο αντιγραφή της αντίστοιχης σκηνής του Άραγκορν από το Lord of the Rings. Έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία να μας πει αν αξίζουν; Κάπου είδα ότι δεν είναι ίδια η πλοκή από το τέλος του 1ου βιβλίου και μετά. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από kosmasdel
Bermudakias33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει από τώρα κάποιο νέο (αρνητικό ή θετικό) για την 7η σεζόν. Θα μάθουμε με την ολοκλήρωση της 6ης. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει κανονικά.
Arkin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Με το καλό να έρθει. Εχει πολύ αγωνία όπως τελείωσε η 5 σεζόν.
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δεν μπορώ να πω, δυστυχώς, ότι μου άρεσε το τρέιλερ. Σαν να το παραξεχειλώνουν χωρίς λόγο. Ίσως έπρεπε να το τελειώσουν την 5η σεζόν, ελπίζω να είναι απλά κακό το τρέιλερ, δείχνει όμως να έχει χάσει τον προσανατολισμό της η σειρά...
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Κάπως περίεργο το τρέιλερ. Ούτε εμένα μου αρεσε σε σχέση με τα προηγούμενα. Σαν να έριξαν σκηνές και σποιλερ στο edit μπλέντερ και βγήκε αυτός ο "χυμός".
kosmasdel Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σαν να την τράβηξαν την σειρά βλέποντας αυτό το trailer. Θα συνεχίσω όμως να την βλέπω, είναι από τις αγαπημένες μου.
SB_1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 5:56 ΜΜ, kosmasdel είπε Ολοκλήρωσα και εγώ την σειρά (κάλλιο αργά παρά ποτέ!!). Δεν με πολυπειράζουν αυτά τα τραβηγμένα που γίνονται (πχ επιβιώνουν πολλαπλές φορές από σφαίρες, συγκρούσεις διαστημοπλοίων κτλ.) άλλωσε science fiction είναι. Πάντως η πτώση της Octavia στο ποτάμι και μετά που συνήλθε με το άλογο αντιγραφή της αντίστοιχης σκηνής του Άραγκορν από το Lord of the Rings. Έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία να μας πει αν αξίζουν; Κάπου είδα ότι δεν είναι ίδια η πλοκή από το τέλος του 1ου βιβλίου και μετά. Καμιά σχέση με τα βιβλία, όπως γίνεται συνήθως με κάθε μεταφορά βιβλίου! Πήραν τη γενική ίδέα και από κει και πέρα ξέφυγαν εντελώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα