Vassilis_24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Την καμαρωνουμε στο fear την Λεξα δεν πειραζει δεν γινονταν αλλιως οπως σωστα ειπες. Την Σπυριδακος πρωτη φορα την ακουω δεν την εχω δει πουθενα. Προσιτη ειναι η Αβγεροπουλος ελπιζω να την δουμε και σε αλλες σειρες μετα το the 100 και γιατι οχι και σε καμια σοβαρη ταινια. Ειναι αρκετα μικρη ακομα. Λιγοι παντως βλεπουν το the 100 εχουμε ενα θεμα εδω για ολες τις σεζον και εχει μονο 23 σελιδες οι 5 σελιδες παιζει να ειναι δικες μου. Ειναι teen σειρα και αρκετοι την προσπερνανε χωρις να της δωσουν μια ευκαιρια. Και τα πρωτα 5 6 επεισοδια ειναι αρκετα εισαγωγικα βεβαια αν περασεις αυτα ανεβαινει κατακορυφα. Νομίζω παίζει ρόλο και το κανάλι. Πολλοί θεωρούν ότι το CW απευθύνεται μόνο σε εφήβους και προσπερνούν τις σειρές της. Έχω δει πολύ πιο "ενήλικες" σειρές και δε σε κρατούσαν έτσι, να θες να δεις το επόμενο επεισόδιο, ούτε σε έβαζαν στη θέση των πρωταγωνιστών, όπως γίνεται εδώ. Σε βάζει να σκέφτεσαι τι θα έκανες εσύ αν ήσουν στη θέση τους, θέτει φιλοσοφικά ερωτήματα, γενικά σκέφτεσαι πράγματα και μετά το τέλος των επεισοδίων. Την Αυγερόπουλος δες την στο Revolution, ωραία σειρά, που δυστυχώς κόπηκε μετά τις πρώτες 2 σεζόν. 1
j0hnn1e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εσείς οι δυο πείτε τα άνετα χωρίς σποιλερ..
Arkin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Εσείς οι δυο πείτε τα άνετα χωρίς σποιλερ.. Δεν γραψαμε κατι για την τελευταια σεζον. Οτι γραψαμε εγιναν 2 σεζον πριν.
j0hnn1e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Arkin said: Αν ειχε 22 η 24 θα το βαριομασταν πολυ γρηγορα τα 13 η ακομα καλυτερα αν τα κανουν 10 καθε επεισοδιο σε κραταει. Η αναμονη ειναι ιδια οπως σε καθε σειρα δεν μπορει να γινει αλλιως. Μεχρι στιγμης ομως εχουν κλεισει ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο οποτε με τη νεα σεζον ξεκιναμε κατι εντελως καινουργιο και σιγουρα θα το δουμε με πολυ ενδιαφερον. Μιλαμε για νεο πλανητη σε αλλα γαλαξια. Αν το πανε καλα θα το απολαυσουμε. Καθε σεζον με κατι ασχοληθηκε παντως με χαλασε λιγο οταν πηγαν να το κανουν τελειως middle earth γιατι τι σειρα την βλεπω κυριως για το sci-fi theme της και οπως εξελιχθηκε μου αρεσε αρκετα. Εφοσον αντεχουμε την τεραστια αναμονη του game of thrones θα αντεξουμε και του the 100. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από j0hnn1e
burgos4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 αντε να δω τον οπλισμο στον καινουργιο κυκλο...μιλαμε οτι εχουν αλλαξει ηλιακο συστημα με το σουπερ διαστημοπλοιο...με βελη και ακοντια θα την βγαλουμε?κανενα λειζερ δεν παιζει?👽λετε να δουμε και κανενα pretitor?...
johnyboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 μόλις την τελείωσα, πολύ ωραία σειρά που κακώς δεν την είχα δει τόσο καιρό. δυστυχώς το ελληνικό νετφλιξ έχει μέχρι την 3η σεζόν. κατά τα άλλα τους φταίει η πειρατεία. 2 1
Bermudakias33 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Αν το Νetflix έχει ακόμη μόνο τις 3 σεζόν είναι λόγος για να ξεγραφτείς.
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Τι να κανει και το netflix. Μονο στις δικες του σειρες κατι κανει. Εκατσα να δω scream τις προαλλες και και δεν ειχε το δευτερο επεισοδιο της πρωτης σεζον ενω ειχε τα υπολοιπα. Προφανως το κατεβασα αμεσα και το ειδα σαν ανθρωπος. Δηλαδη και να θες να μην πειρατευεις δεν γινεται. Τσιρκο ειναι και το netflix σε πολλα θεματα. 1 1
HateMe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Να θες να είσαι νόμιμος, και τις σειρές που γουστάρεις, να τις έχουν μισές. Ρε ουστ Έχω netflix παρέα με 3 παιδιά από δω μέσα, αλλά κατέβασα και τα επεισόδια του Arrow / The 100 που λείπουν. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τις 20 τρέχουσες σειρές που είναι στη λίστα μου, το Netflix έχει μόνο τις 4. Δηλαδή δεν τίθεται καν θέμα σκέψης να βάλω. Μιλάμε για το 20% των σειρών. Ακόμη και τσάμπα, δεν θα έβαζα. Το πρόβλημα με αυτούς που βάζουν Netflix είναι ότι συνήθως πέφτουν στην «παγίδα» και τελικά βλέπουν μόνο σειρές από το Netflix… χάνοντας ή αγνοώντας την ύπαρξη του 80% των σειρών…! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Bermudakias33 2
nickmanak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ο μακριρι τι απεγινε ρε παιδια; τι τον εκαναν πριν την απογειωση; Εγω παντως για να σωσω την κοιλαδα θα εριχνα το σκαφος αδειο πανω στη βομβα πριν μπει στην ατμοσφαιρα. Θα θυσιαζα μονο τον πιλοτο. Προλαβαιναν, αλλα προφανως ο σεναριογραφος ειχε αλλα σχεδια μετα απο εντολη του καναλαρχη του...
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nickmanak είπε Ο μακριρι τι απεγινε ρε παιδια; τι τον εκαναν πριν την απογειωση; Εγω παντως για να σωσω την κοιλαδα θα εριχνα το σκαφος αδειο πανω στη βομβα πριν μπει στην ατμοσφαιρα. Θα θυσιαζα μονο τον πιλοτο. Προλαβαιναν, αλλα προφανως ο σεναριογραφος ειχε αλλα σχεδια μετα απο εντολη του καναλαρχη του... Νομιζω οτι τον ανεβαζουν πανω στο σκαφος απλα δεν τον δειχνει στο τελος. Λογικα μεσα ειναι. Ανυπομονω να δω πως θα ειναι ο νεος πλανητης που ανακαλυψαν. Βασιζεται σε βιβλια η σειρα οποτε παταει εκει δεν ειναι σχεδιο του καναλαρχη. Αν δεν εχει το teen theme θα μπορουσε να γινει μια παρα πολυ σοβαρη σειρα. Εγω γουσταρω με 1000 προφανως οπως και αρκετοι αλλοι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει κανένα νόημα να έχεις netflix όταν πρέπει να καταφύγεις αλλού για να δεις το υπόλοιπο 80% του υλικού. 5 μήνες που έχω και έχω δει 1 σειρά και 3-4 ταινιες που ηταν μάπα 1 1
guido Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/10/2018 στις 9:23 ΜΜ, Vassilis_24 είπε Την Αυγερόπουλος δες την στο Revolution, ωραία σειρά, που δυστυχώς κόπηκε μετά τις πρώτες 2 σεζόν. Τη Spiridakos εννοείς 😛 1
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, adi32 είπε Δεν έχει κανένα νόημα να έχεις netflix όταν πρέπει να καταφύγεις αλλού για να δεις το υπόλοιπο 80% του υλικού. 5 μήνες που έχω και έχω δει 1 σειρά και 3-4 ταινιες που ηταν μάπα Και γιατί συνεχίζεις να έχεις Netflix αφού δεν σου χρειάζεται; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Bermudakias33
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα