Πέτρος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Aς πούμε ότι για μια ακόμα φορά, το απαύτωσαν και ψόφησε... 1
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 χαλαρα αλλες 5 σεζον με το τελος της 5ης...
panosflow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πω ρε φιλε ανατριχιλα το τελευταίο τεταρτο του επεισοδίου.Κατα μερην εξυπνο ετσι πως το κανανε γιατι τωρα μπορουν να το τραβήξουν οσο θέλουν.ειναι οντος βιβλιο; τα γεγονοτα ετσι πανε και στο βιβλιο;
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Πολύ αγαπημένη σειρά και νομίζω ελαφρώς αδικημένη. Τώρα ξεκινώ την 5η σεζόν κι ήθελα να ρωτήσω κι εγώ αν βασίζεται σε βιβλία κι αν ναι, τι έχουν αλλάξει απ'τα βιβλία, αν κάποιος τα έχει διαβάσει.
burgos4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 δεν ξερω για βιβλια...απλα ξερω το &^%$##@νε στο τελος...
7nisiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως η τελευταία σεζόν ανέβασε τις προσδοκίες και τελικά ήταν πολύ κακή! Μόνο το πρωτο-τελευταιο επεισόδιο άξιζαν περισσότερο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Και το τελευταίο 10 λεπτο άξιζε βασικά πάμε πάλι από την αρχή σε νέο πλανήτη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Τέλος πρώτου βιβλίου πάμε στο δεύτερο. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Και το τελευταίο 10 λεπτο άξιζε βασικά πάμε πάλι από την αρχή σε νέο πλανήτη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Τέλος πρώτου βιβλίου πάμε στο δεύτερο. Tελικά από ό,τι διάβασα, η πρώτη σεζόν της σειράς έγινε παράλληλα με την έκδοση του πρώτου βιβλίου(έχουν κυκλοφορήσει 4 βιβλία). Οπότε βασίστηκε σε αυτό το πρώτο βιβλίο, όμως από εκεί και πέρα πήρε το δικό της δρόμο η σειρά. Τα βιβλία επικεντρώθηκαν στο λαβ στόρι μεταξύ Κλαρκ και Μπέλαμι και στην επιβίωση στη γη, χωρίς τεχνητές νοημοσύνες, γκράουντερς κλπ, λίγο πιο ρεαλιστική και οπισθοδρομική προσέγγιση Μια χαρά το πάνε, το κακό είναι ότι είπαν ότι αν η 6η σεζόν έχει αποδοχή, μπορούν να το πάνε μέχρι και 10η... 2
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Tελικά από ό,τι διάβασα, η πρώτη σεζόν της σειράς έγινε παράλληλα με την έκδοση του πρώτου βιβλίου(έχουν κυκλοφορήσει 4 βιβλία). Οπότε βασίστηκε σε αυτό το πρώτο βιβλίο, όμως από εκεί και πέρα πήρε το δικό της δρόμο η σειρά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα βιβλία επικεντρώθηκαν στο λαβ στόρι μεταξύ Κλαρκ και Μπέλαμι και στην επιβίωση στη γη, χωρίς τεχνητές νοημοσύνες, γκράουντερς κλπ, λίγο πιο ρεαλιστική και οπισθοδρομική προσέγγιση Μια χαρά το πάνε, το κακό είναι ότι είπαν ότι αν η 6η σεζόν έχει αποδοχή, μπορούν να το πάνε μέχρι και 10η... Πολυ ενδιαφερον. Καλως πηγαν τι σειρα οπου ηθελαν οι παραγωγοι θεωρω. Εφοσον μπορεσουν να κρατησουν το ενδιαφερον στον νεο πλανητη ας παει και 10 σεζον δεν με ενοχλει καθολου. Αρκει να μην βαρεθουμε και την παρατησουμε. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Arkin είπε Πολυ ενδιαφερον. Καλως πηγαν τι σειρα οπου ηθελαν οι παραγωγοι θεωρω. Εφοσον μπορεσουν να κρατησουν το ενδιαφερον στον νεο πλανητη ας παει και 10 σεζον δεν με ενοχλει καθολου. Αρκει να μην βαρεθουμε και την παρατησουμε. Η αλήθεια είναι ότι με τα 13 επεισόδια ανά σεζόν, κρατάει το ενδιαφέρον και δεν κουράζει, είναι όμως μεγάλη η αναμονή. Ελπίζω κι εγώ να μην γίνει επαναλαμβανόμενο τώρα και να συνεχίσει κι ακόμα καλύτερα, έχει μεγάλη δυναμική η σειρά!
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Η αλήθεια είναι ότι με τα 13 επεισόδια ανά σεζόν, κρατάει το ενδιαφέρον και δεν κουράζει, είναι όμως μεγάλη η αναμονή. Ελπίζω κι εγώ να μην γίνει επαναλαμβανόμενο τώρα και να συνεχίσει κι ακόμα καλύτερα, έχει μεγάλη δυναμική η σειρά! Αν ειχε 22 η 24 θα το βαριομασταν πολυ γρηγορα τα 13 η ακομα καλυτερα αν τα κανουν 10 καθε επεισοδιο σε κραταει. Η αναμονη ειναι ιδια οπως σε καθε σειρα δεν μπορει να γινει αλλιως. Μεχρι στιγμης ομως εχουν κλεισει ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο οποτε με τη νεα σεζον ξεκιναμε κατι εντελως καινουργιο και σιγουρα θα το δουμε με πολυ ενδιαφερον. Μιλαμε για νεο πλανητη σε αλλα γαλαξια. Αν το πανε καλα θα το απολαυσουμε. Καθε σεζον με κατι ασχοληθηκε παντως με χαλασε λιγο οταν πηγαν να το κανουν τελειως middle earth γιατι τι σειρα την βλεπω κυριως για το sci-fi theme της και οπως εξελιχθηκε μου αρεσε αρκετα. Εφοσον αντεχουμε την τεραστια αναμονη του game of thrones θα αντεξουμε και του the 100.
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν ειχε 22 η 24 θα το βαριομασταν πολυ γρηγορα τα 13 η ακομα καλυτερα αν τα κανουν 10 καθε επεισοδιο σε κραταει. Η αναμονη ειναι ιδια οπως σε καθε σειρα δεν μπορει να γινει αλλιως. Μεχρι στιγμης ομως εχουν κλεισει ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο οποτε με τη νεα σεζον ξεκιναμε κατι εντελως καινουργιο και σιγουρα θα το δουμε με πολυ ενδιαφερον. Μιλαμε για νεο πλανητη σε αλλα γαλαξια. Αν το πανε καλα θα το απολαυσουμε. Καθε σεζον με κατι ασχοληθηκε παντως με χαλασε λιγο οταν πηγαν να το κανουν τελειως middle earth γιατι τι σειρα την βλεπω κυριως για το sci-fi theme της και οπως εξελιχθηκε μου αρεσε αρκετα. Εφοσον αντεχουμε την τεραστια αναμονη του game of thrones θα αντεξουμε και του the 100. Εμένα μου άρεσε πολύ και το middle earth στοιχείο της, γιατί είχαν ενδιαφέρον οι φυλές και χωρίς να έχει τρομερή ανάπτυξη χαρακτήρων, σε έκανε να δένεσαι μαζί τους και να στενοχωριέσαι με ορισμένους θανάτους. Επίσης, οι σκληρές αποφάσεις και το ότι η πραγματικότητα ανάγκασε τα παιδιά να γίνουν ίδιοι με τους μεγάλους στην κιβωτό, τους οποίους κατηγορούσαν και τα ερωτήματα για το τι είναι τελικά ηθικό, είναι από αυτά που σου μένουν βλέποντας τη συγκεκριμένη σειρά. Μωρέ θ'αντέξουμε, η αναμονή όμως είναι μεγαλύτερη από μια σειρά 23 επεισοδίων που ξεκινάει Οκτώβριο και τελειώνει Μάιο. Ας το πάνε καλά και χαλάλι τους! Και ας δούμε καμιά συνέντευξη της Οκτάβια σε κάποιο ελληνικό μέσο, κρίμα να έχουμε κάποια με ελληνικές ρίζες να κάνει τέτοια επιτυχία και κανείς να μην την έχει προσεγγίσει... 1 1
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Εμένα μου άρεσε πολύ και το middle earth στοιχείο της, γιατί είχαν ενδιαφέρον οι φυλές και χωρίς να έχει τρομερή ανάπτυξη χαρακτήρων, σε έκανε να δένεσαι μαζί τους και να στενοχωριέσαι με ορισμένους θανάτους. Επίσης, οι σκληρές αποφάσεις και το ότι η πραγματικότητα ανάγκασε τα παιδιά να γίνουν ίδιοι με τους μεγάλους στην κιβωτό, τους οποίους κατηγορούσαν και τα ερωτήματα για το τι είναι τελικά ηθικό, είναι από αυτά που σου μένουν βλέποντας τη συγκεκριμένη σειρά. Μωρέ θ'αντέξουμε, η αναμονή όμως είναι μεγαλύτερη από μια σειρά 23 επεισοδίων που ξεκινάει Οκτώβριο και τελειώνει Μάιο. Ας το πάνε καλά και χαλάλι τους! Και ας δούμε καμιά συνέντευξη της Οκτάβια σε κάποιο ελληνικό μέσο, κρίμα να έχουμε κάποια με ελληνικές ρίζες να κάνει τέτοια επιτυχία και κανείς να μην την έχει προσεγγίσει... Δεν ηταν κακη προσθηκη απλα την σειρα την ξεκινησα σαν sci-fi και λεω αν παει εξολοκληρου σε middle earth θα με χαλασει. Τελικα τα συνδιασαν ολα αψογα. Με της Αλεξα τον θανατο ειχε γινει χαμος εβλεπα πολυ χαμηλα νουμερα στο imdb. Μετα ανεβηκαν παλι. Ολα τα βασικα παιδια εχουν αλλαξει παρα πολυ με περισσοτερο της Οκταβια που ουτε ο αδερφος της δεν την αναγνωριζει απο τον θανατο του Lincoln και μετα αλλαξε παρα πολυ και δικαιολογημενα. Σε αυτη τη σεζον το παρατραβηξε αρκετα ομως με καποιες αποφασεις εγωιστρια οσο δεν παει ενω η γκομενα απο το Banshee ηθελε Ειρηνη οπως αποδειχθηκε στο τελος. Γενικα οπως γραφεις εχουμε ολοι δεθει με τους βασικους χαρακτηρες 5 σεζον τωρα και αν και δεν ειναι σειρα με εξαιρετικους ηθοποιους κτλ καταφερε να μας κανει να νοιαζομαστε για τη μοιρα του καθενος και τι θα γινει. Πολυ σημαντικο αυτο οταν βλεπεις μια σειρα 5 σεζον. Για την Αβγεροπουλου θα ηθελα να την δω να ανεβαινει και αλλο ειναι μια κουκλα οχι τοσο καλη ηθοποιος αλλα την γουσταρω πολυ. Τη βγαζει η Ελλαδαρα. Για τα επεισοδια εχεις δικιο τελειωνουν αρκετα γρηγορα αλλα υπαρχουν τοσες σειρες που αναπληρωνετε ο χρονος ευκολα. Ηδη εχω στο αρχειο νεες σειρες οπως castle rock/sinners/sharp objects και βλεπω manifest και σημερα λεω να ξεκινησω και The Haunting of Hill House την κατεβασα χθες. Εχω σταματησει walking dead και suits απο περσι και απο σειρες που βλεπω και εχω 1 2 σεζον ειναι the americans η τελευταια σεζον the last ship η 4/5 narcos 3 σεζον και πολλες ακομα. Τη να πρωτο προλαβεις. 1 1
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ηταν κακη προσθηκη απλα την σειρα την ξεκινησα σαν sci-fi και λεω αν παει εξολοκληρου σε middle earth θα με χαλασει. Τελικα τα συνδιασαν ολα αψογα. Με της Αλεξα τον θανατο ειχε γινει χαμος εβλεπα πολυ χαμηλα νουμερα στο imdb. Μετα ανεβηκαν παλι. Ολα τα βασικα παιδια εχουν αλλαξει παρα πολυ με περισσοτερο της Οκταβια που ουτε ο αδερφος της δεν την αναγνωριζει απο τον θανατο του Lincoln και μετα αλλαξε παρα πολυ και δικαιολογημενα. Σε αυτη τη σεζον το παρατραβηξε αρκετα ομως με καποιες αποφασεις εγωιστρια οσο δεν παει ενω η γκομενα απο το Banshee ηθελε Ειρηνη οπως αποδειχθηκε στο τελος. Γενικα οπως γραφεις εχουμε ολοι δεθει με τους βασικους χαρακτηρες 5 σεζον τωρα και αν και δεν ειναι σειρα με εξαιρετικους ηθοποιους κτλ καταφερε να μας κανει να νοιαζομαστε για τη μοιρα του καθενος και τι θα γινει. Πολυ σημαντικο αυτο οταν βλεπεις μια σειρα 5 σεζον. Για την Αβγεροπουλου θα ηθελα να την δω να ανεβαινει και αλλο ειναι μια κουκλα οχι τοσο καλη ηθοποιος αλλα την γουσταρω πολυ. Τη βγαζει η Ελλαδαρα. Για τα επεισοδια εχεις δικιο τελειωνουν αρκετα γρηγορα αλλα υπαρχουν τοσες σειρες που αναπληρωνετε ο χρονος ευκολα. Ηδη εχω στο αρχειο νεες σειρες οπως castle rock/sinners/sharp objects και βλεπω manifest και σημερα λεω να ξεκινησω και The Haunting of Hill House την κατεβασα χθες. Εχω σταματησει walking dead και suits απο περσι και απο σειρες που βλεπω και εχω 1 2 σεζον ειναι the americans η τελευταια σεζον the last ship η 4/5 narcos 3 σεζον και πολλες ακομα. Τη να πρωτο προλαβεις. Κι εγώ στενοχωρήθηκα πολύ με το θάνατο της Λέξα, ειδικά με τόσο άδοξο τρόπο. Είναι και πανέμορφη... Έπρεπε βέβαια, για να εξυπηρετήσει το σενάριο, δυστυχώς. Η Αυγερόπουλος κι η Σπυριδάκος είναι οι πιο πετυχημένες Ελληνοκαναδέζες της νέας γενιάς, χαίρεσαι να τις βλέπεις. Δεν είναι εξαιρετικές ηθοποιοί, δε χρειάζεται πάντα όμως αυτό, είναι πιο προσιτές έτσι με τις αδυναμίες τους... 1
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Κι εγώ στενοχωρήθηκα πολύ με το θάνατο της Λέξα, ειδικά με τόσο άδοξο τρόπο. Είναι και πανέμορφη... Έπρεπε βέβαια, για να εξυπηρετήσει το σενάριο, δυστυχώς. Η Αυγερόπουλος κι η Σπυριδάκος είναι οι πιο πετυχημένες Ελληνοκαναδέζες της νέας γενιάς, χαίρεσαι να τις βλέπεις. Δεν είναι εξαιρετικές ηθοποιοί, δε χρειάζεται πάντα όμως αυτό, είναι πιο προσιτές έτσι με τις αδυναμίες τους... Την καμαρωνουμε στο fear την Λεξα δεν πειραζει δεν γινονταν αλλιως οπως σωστα ειπες. Την Σπυριδακος πρωτη φορα την ακουω δεν την εχω δει πουθενα. Προσιτη ειναι η Αβγεροπουλος ελπιζω να την δουμε και σε αλλες σειρες μετα το the 100 και γιατι οχι και σε καμια σοβαρη ταινια. Ειναι αρκετα μικρη ακομα. Λιγοι παντως βλεπουν το the 100 εχουμε ενα θεμα εδω για ολες τις σεζον και εχει μονο 23 σελιδες οι 5 σελιδες παιζει να ειναι δικες μου. Ειναι teen σειρα και αρκετοι την προσπερνανε χωρις να της δωσουν μια ευκαιρια. Και τα πρωτα 5 6 επεισοδια ειναι αρκετα εισαγωγικα βεβαια αν περασεις αυτα ανεβαινει κατακορυφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα