nickmanak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μολις ολοκληρωσα τον 4ο κυκλο (αργησα ξερω).Τα πρωτα επεισοδια ηταν αρκετα βαρετα και δεν με παρακινουσαν και τοσο πολυ. Ομως απο το 8ο και μετα αρχισε να καλυτερευει και τα 4 τελευταια ηταν πολυ καλα σεναριακα και αψογα σκηνοθετημενα με ακριβη παραγωγη.Περιμενα να τελειωσει το φιναλε απλά με την εκτοξευση και να μας αφησουν ως την επομενη χρονια ξεκρεμαστους. Ομως το φιναλε που επελεξαν ειναι μακραν καλυτερο και σε κανει να αναμενεις το 2018 που θα ξαναπαιχτει. α)μου την εσπασε η Οκταβια που ειχε τοσο πολυ φτυσμενη τη δικη της ρατσα και προτιμουσε τους αλλους. Αυτη η Αυγεροπούλου πρεπει να εχει μεγαλα κονέ στην παραγωγη για να προβαλλεται τοσο πολυ στο στορι. Η φυσικη της παρουσια απλά δεν πειθει για αυτο το ρόλο.β)αυτο με την καταιγιδα και τα 5 ετη για την μειωση της ραδιενεργειας μου φανηκαν λιγο μούφα, αλλά έδεσαν με το ολικο σεναριο.γ)Το κοριτσι στο τελος, δεν ειναι κορη της Κλαρκ αφου φαινεται για 10χρονο το λιγοτερο. Μαλλον ειναι επιζων που ανακαλυψε μετά.δ)Το σκαφος που προσγειωθηκε ειναι ρωσικό λογικά, αφού εγραφε gagarin και ειχε σχεση με φυλακοβιους. Ισως υπηρχε ρωσικη βαση στη σεληνη ή καποιος διαστημικος σταθμός οπως των αμερικανων και ηθελαν να εξορισουν τους φυλακισμενους πισω στην αγονη γη.ε)καλη επιλογη οπως αναναφερθηκε, στο να μη δειξουν τι εγινε στον διαστημικο σταθμο ολα αυτα τα 6 ετη αλλά και στο καταφυγιο. Θυμιζω ομως οτι το καταφυγιο μπορουσε να προσφερει τα βασικά μονο για 5 ετη οποτε τι μπορει να εγινε στο επιπλεον 1 ετος;στ)οσοι πεθαναν στο σεναριο ορθα αποχωρησαν μαζι με τους παρακατω που θα ηθελα εγω: Μοντυ και Χαρπερ (δεν προσφερουν τπτ πια ως χαρακτηρες). Κλαρκ (ο θανατος της θα εδινε μεγαλυτερη αξια στους σεναριογραφους που τολμουν). Μανα της Κλαρκ (εχει δωσει οτι ειχε στη σειρα, κουραστικο να την ξαναδουμε παλι στον 5ο). Ιντρα (μεγαλη σπασαρχίδω, επρεπε να τα ειχε τιναξει ηδη). Κοπελα του Μερφι (βαρετη και αδιαφορη). Λεσβω Νάιλα (απορω γιατι εμεινε στο καστ και στο στορι, τσαμπα μισθος) 3
Bermudakias33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Θα αρχισω 4ο κυκλο. Ειναι απο τα καλυτερα Shi Fi
j0hnn1e Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι πρέπει, να μαζευτούν μόνο λίγα και τα λέμε οτ καλοκαιράκι (εκτός εαν τα βγάλει μαζεμένα το Αμαζον). Για να περνάει η ώρα καλό είναι αν και έχει ξεχειλώσει. Τα μισά που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης τα έχω ξεχάσει ήδη.. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από j0hnn1e
Heybro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Επιτέλους το περιμένουμε πως και πως η προηγούμενη σεζόν τελείωσε με 2 πολύ ωραία cliffhangers.
guido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Heybro είπε Επιτέλους το περιμένουμε πως και πως η προηγούμενη σεζόν τελείωσε με 2 πολύ ωραία cliffhangers. θύμισε τα μου βρε μπρο σε σποιλερ. το ενα ηταν η σκηνη στο τελος με την ξανθια. το αλλο ποιο ηταν; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από guido
Heybro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε θύμισε τα μου βρε μπρο σε σποιλερ. το ενα ηταν η σκηνη στο τελος με την ξανθια. το αλλο ποιο ηταν; Το ενα ειναι με την ξανθια και το κοριτσακι που κατεβαινει αλλο σκαφος απο αυτο που περιμενε με τους φιλους της και το αλλο τι εγινε μεσα στο καταφυγιο αυτα τα χρονια και ειπε οτι αργησαν αρκετα να ανοιξουν την καταπακτη οποτε ενας θεος ξερει τι εγινε εκει μεσα ολο αυτο το διαστημα. 1 1
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 On 16/03/2018 at 10:43 AM, Heybro said: Reveal hidden contents Το ενα ειναι με την ξανθια και το κοριτσακι που κατεβαινει αλλο σκαφος απο αυτο που περιμενε με τους φιλους της και το αλλο τι εγινε μεσα στο καταφυγιο αυτα τα χρονια και ειπε οτι αργησαν αρκετα να ανοιξουν την καταπακτη οποτε ενας θεος ξερει τι εγινε εκει μεσα ολο αυτο το διαστημα. θύμησε μου, γιατί η ξανθιά νομίζει οτι οι άλλοι που είναι στο καταφύγιο είναι νεκροί ή οτι μόνο ο μπέλαμι και οι άλλοι έχουν επιβιώσει;
Heybro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Απόκρυψη περιεχομένων θύμησε μου, γιατί η ξανθιά νομίζει οτι οι άλλοι που είναι στο καταφύγιο είναι νεκροί ή οτι μόνο ο μπέλαμι και οι άλλοι έχουν επιβιώσει; Δεν νομίζει κάτι απλά έχουν αργήσει να ανοίξουν και το καταφύγιο και οι άλλοι από πάνω δεν ήρθαν. Δεν έχουμε ιδέα τι έγινε και στις 2 περιπτώσεις. Όπως και δεν ξέρουμε ποιοι είναι στο νέο διαστημόπλοιο.
7nisiotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Heybro είπε Δεν νομίζει κάτι απλά έχουν αργήσει να ανοίξουν και το καταφύγιο και οι άλλοι από πάνω δεν ήρθαν. Δεν έχουμε ιδέα τι έγινε και στις 2 περιπτώσεις. Όπως και δεν ξέρουμε ποιοι είναι στο νέο διαστημόπλοιο. Ρώσοι κατάδικοι είναι στο διαστημόπλοιο από πρώην Mining Colony. Αν δεν κάνω λάθος
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mylo είπε Πως σας φάνηκε το νέο επεισόδιο; Βγήκε ρε φίλε? Ούτε το κατάλαβα το κατεβάζω και θα το δω αργότερα. Θα πούμε εντυπώσεις ελπίζω να είναι σε υψηλά στάνταρ. 9.4 στο imdb και χαίρομαι. Έχει βγει και westworld οπότε πρώτα westworld μετά the 100 σε πιο ελαφρύ κλίμα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Heybro
overpower Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα δεν ηταν κακο, απλα την ωρα που κατεβαινουν και οι αλλοι στην Γη, φαινεται καπως "βιαστικο". (Δεν το εβαλα σε σποιλερ αφου το δειχνει και το τρειλερ) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από overpower 1
coffeex Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Είδα ότι θα έχουμε και την Milfάρα Ivana Miličević (Banshee) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα