Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα έχει, έτσι φαίνεται από το τέλος δλδ

αν δεν βγει ανακοινωση από το δίκτυο δεν πιστεύω τίποτα. Και άλλες σειρές είχε τελειώσει ο κύκλος με έτοιμο ξεκινημα του επομένου αλλά μείναμε στο...περίμενε, βλέπε flashforward, V, κ.α.

Δημοσ.

αν δεν βγει ανακοινωση από το δίκτυο δεν πιστεύω τίποτα. Και άλλες σειρές είχε τελειώσει ο κύκλος με έτοιμο ξεκινημα του επομένου αλλά μείναμε στο...περίμενε, βλέπε flashforward, V, κ.α.

Ωραια πιστεψε τοτε το τι λεει το imdb. Θα υπαρχει 5η σεζον και δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι. Αρκετοι το βλεπουν ακομα.

Δημοσ.

Η φετινή σεζόν ήταν μέτρια. Καμία σχέση με τις 2 προηγούμενες.

Μια χαρά ήταν και η φετινή σεζόν, ισάξια με τις προηγούμενες

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος της σεζόν

Ακόμα μια πολύ πολύ καλή σεζόν. Κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το τέλος ίσως το καλύτερο που θα μπορούσαν να μας δώσουν με τεράστια αγωνία για τον θεατη.

Η Κλαρκ έζησε λόγω αίματος προφανώς όπως η λούνα και έκανε και μωρό. Τώρα πως έγινε το μωρό μιας και γουστάρει λεσβιακα δεν ξέρω. Ίσως με κάνα κρίνο.

Το οτι δεν μας είπαν τι έγινε 6 χρόνια ούτε στο καταφύγιο ούτε με τους 7 στο διάστημα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Και τέλος καινούργια άτομα από το διάστημα τα οποία δεν έχουμε ιδέα πραγματικά ποιοι είναι.

Όλα τα παραπάνω αν τα χειριστούν σωστά θα βγει μια υπέροχη πέμπτη σεζόν. Η αγωνία στα ύψη μπορεί να έχει κάποια κουλά η αμερικανιες αλλά βλέπετε τόσο ευχάριστα με το όλο μυστήριο που αξίζει να τη δείτε όλοι.

• Like 4
Δημοσ.

Τέλος της σεζόν

Ακόμα μια πολύ πολύ καλή σεζόν. Κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το τέλος ίσως το καλύτερο που θα μπορούσαν να μας δώσουν με τεράστια αγωνία για τον θεατη.

Η Κλαρκ έζησε λόγω αίματος προφανώς όπως η λούνα και έκανε και μωρό. Τώρα πως έγινε το μωρό μιας και γουστάρει λεσβιακα δεν ξέρω. Ίσως με κάνα κρίνο.

Το οτι δεν μας είπαν τι έγινε 6 χρόνια ούτε στο καταφύγιο ούτε με τους 7 στο διάστημα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Και τέλος καινούργια άτομα από το διάστημα τα οποία δεν έχουμε ιδέα πραγματικά ποιοι είναι.

Όλα τα παραπάνω αν τα χειριστούν σωστά θα βγει μια υπέροχη πέμπτη σεζόν. Η αγωνία στα ύψη μπορεί να έχει κάποια κουλά η αμερικανιες αλλά βλέπετε τόσο ευχάριστα με το όλο μυστήριο που αξίζει να τη δείτε όλοι.

Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι δικό της παιδί. Απλά είναι Nightblood και την βρήκε.

Γενικά πολύ ωραία season ελπίζω τώρα να μην το ξεχειλώσουν με εξωγήινους κτλ.

Άντε να δούμε πως θα το δικαιολογήσουν αυτό μιας και δύσκολο να μην τους είχαν πάρει χαμπάρι όταν ήταν ακόμα στο Arc και να είχαν επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι δικό της παιδί. Απλά είναι Nightblood και την βρήκε.

Γενικά πολύ ωραία season ελπίζω τώρα να μην το ξεχειλώσουν με εξωγήινους κτλ.

Άντε να δούμε πως θα το δικαιολογήσουν αυτό μιας και δύσκολο να μην τους είχαν πάρει χαμπάρι όταν ήταν ακόμα στο Arc και να είχαν επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο

και εγώ αυτό νομίζω
Δημοσ.

Τώρα ολοκλήρωσα και εγώ την 4η σεζόν. Την είχα αφήσει να την δω μαζεμένη (όπως έκανα και με το Vikings) γιατί αυτό το ενα ενα επεισόδιο δεν το αντέχω. Το The Walking Dead μου την έδωσε τσάμπα για αυτό το λόγο (και για το χάλι της τελευταίας σεζόν).

Όπως είπατε και εσείς έχει κάτι χαζοαμερικανιές η σειρά. Όχι η άλλη ζει μετά από καρφώματα, πέσιμο από γκρεμούς κλπ... Όχι τα μικρά που είναι expert στην επιστήμη (ναι αναφέρομαι στον Monty :P )... Κυρίως το σκηνικό που μου την δίνει να το βλέπω είναι το εξής:

Clarke: But I had no choice! I had to save my people!

Someone else: No you had a choice blah blah blah

Πόσες φορές ακόμα πρέπει να το δούμε να συμβαίνει? Φτάνει :P

Παρόλα αυτά έχει κάποιες πολύ καλές ερμηνείες η σειρά (ξεχωρίζω Kane, Raven, Bellamy, Monty) και πολύ καλό character development. Μας άφησε σε αρκετά απότομο σημείο και με αγωνία για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Συνεχίζεται και βλέπεται ευχάριστα πάντως.

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι χρειαζόνταν ένας "ηρωικός " θάνατος για να πάρει τα πάνω της η σειρά και να έχουμε αγωνία για την επόμενη σεζόν. Κάτι σαν του Φιν για παράδειγμα.Η Κλάρκ έπρεπε να πεθάνει μια που ο χαρακτήρας της έχει φτάσει σε αδιέξοδο από πλευράς ανάπτυξης.

Τώρα την έκαναν και αθάνατη. Άντε να δούμε πως θα τα σώσουν όλα αυτά.

Δημοσ.

Δεν σκοτώνεις έτσι τον πρωταγωνιστή μιας σειράς :P. Ωστόσο είχαμε θανάτους:

Πέθανε ο Jasper που όντως από πλευρά ανάπτυξης δεν είχε κάτι άλλο να δείξει. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο θάνατος του Roan. Και τον γούσταρα πολύ σαν χαρακτήρα! Και ευτυχώς δεν έγινε καμία χαζομάρα με την Raven :P

Δημοσ.

Δεν σκοτώνεις έτσι τον πρωταγωνιστή μιας σειράς :P. Ωστόσο είχαμε θανάτους:

Πέθανε ο Jasper που όντως από πλευρά ανάπτυξης δεν είχε κάτι άλλο να δείξει. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο θάνατος του Roan. Και τον γούσταρα πολύ σαν χαρακτήρα! Και ευτυχώς δεν έγινε καμία χαζομάρα με την Raven :P

Ο Roan όντως έπρεπε να μείνει. πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας που τον φάγανε εύκολα.

θεωρώ ότι άνετα στέκεται η σειρά χωρίς την Κλάρκ και ο Φιν που πέθανε συμπρωταγωνιστής ήταν. Άσε που μετά έμεινε μόνη της και το γύρισε σε λεσβιακό και χάρηκε το πόπολο.

Ο Jasper βάζεις στοίχημα ότι έχει πεθάνει δηλαδή? Στο πρώτο κύκλο τον είχε διαπεράσει ακόντιο στο στήθος και μετά ήταν μια χαρά. Αν δεν τον δεις πεθαμένο ....

• Like 1
Δημοσ.

Ο Roan όντως έπρεπε να μείνει. πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας που τον φάγανε εύκολα.

θεωρώ ότι άνετα στέκεται η σειρά χωρίς την Κλάρκ και ο Φιν που πέθανε συμπρωταγωνιστής ήταν. Άσε που μετά έμεινε μόνη της και το γύρισε σε λεσβιακό και χάρηκε το πόπολο.

Ο Jasper βάζεις στοίχημα ότι έχει πεθάνει δηλαδή? Στο πρώτο κύκλο τον είχε διαπεράσει ακόντιο στο στήθος και μετά ήταν μια χαρά. Αν δεν τον δεις πεθαμένο ....

Για μένα ο Roan ήταν ο πιο στενάχωρος θάνατος μετά του Lincoln. Και αυτόν τον συμπαθούσα πολύ και δεν άξιζε να πεθάνει έτσι. Για το λεσβιακό ασχολίαστο. Από το πουθενά ήρθε και χωρίς κανένα νόημα. Αν και η Lexa ήταν δυνατό μωρό  :X  :-D .

Τον Jasper αφού τον είδαμε να παθαίνει πάνω στον Monty. Και έγινε και το primefaya μετά οπότε δεν παίζει να επέζησε. Ούτε στο καταφύγιο προλάβαινε να φτάσει χωρίς αυτοκίνητο.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οχι τοσο καλος ο 4ος κυκλος, οσο οι προηγουμενοι. Βλεποταν ευχαριστα βεβαια...

Αυτα που μου γυρναει τα μυαλα αναποδα στην σειρα ειναι η octavia... Αυτη η μετατροπη απο το απολυτο νιανιαρο στον No1...νιτζα ειναι απλα το απολυτο καραγκιοζιλικι... Οπως και ο χαρακτηρας της που βαζει πρωτα τους αγριους και μετα τους δικους της κλπ... Δυστυχως αφου δεν ξεμπερδεψαμε μαζι της μετα απο το ξιφος που της διελυσε τα σωθικα, παραλληλα με την πτωση 100 μετρων απο βραχωδη γκρεμο (ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!) δεν το βλεπω να γινεται...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...