Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι teen σειρα τελικα. Οσοι ειναι σε αυτη την ηλικια θα την εκτιμησουν περισσοτερο. Οι μεγαλυτεροι, δεν προκειται.

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να βλεπει οτι θελει. Εγω καταλαβα οτι η παραγωγη και το σεναριο στοχευει σε νεανικο κοινο και οχι στον ενηλικα, οπως πχ το Suits.

Nομιζω οτι μερικες σειρες εχουν συγκεκριμενο target group.

Δημοσ.

Νομίζω προσπαθεί να τα συνδυάσει και τα δύο (νεανικό & μεγαλύτερο κοινό). Δίνεται σχεδόν ίδιος χρόνος στην νέα Γη (νεανικό κοινό), αλλά και στο διαστημόπλοιο (μεγαλύτερο κοινό). Ωραίος συνδυασμός, καλές ισσοροπίες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Αρκετά υποσχόμενο το 1ο επεισόδιο. Αν το συνεχίσουν έτσι δυναμικά, θα πάει πολύ καλά.

• Thanks 1
Δημοσ.

και το teen wolf ειναι teen drama ειδικα στην πρωτη σεζον αλλα στην δευτερη σεζον  εχει παρει φωτια και δεν καταλαβαινω πως περνανε τα 40 λεπτα οποτε ας δωσουμε και σε αυτο μια ευκαιρια μπορει να βγει σε κατι καλο

• Like 2
Δημοσ.

Blasphemy να συγκρίνεται η σειρά αυτή με το Teen Wolf. Μακάρι να στρώσει αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα. Ναι, beyond all odds μου αρέσει το Teen Wolf, sue me. :-)

Δημοσ.

<p>Blasphemy να συγκρίνεται η σειρά αυτή με το Teen Wolf. Μακάρι να στρώσει αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα. Ναι, beyond all odds μου αρέσει το Teen Wolf, sue me. :-)</p>

Δεν το συγκρίνω αλλα το πως καμία φορα εξελιζονται οι σειρές οπως δεν το περιμένεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η σειρα ρε παιδια...ευχαριστη και με την αγωνια της..αμα δεν εχεις τπτ αλλο να δεις βλεπετε ανετα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...