Gilmaru Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Πως πάει η σειρά; Να αρχίσω να βλέπω η να περιμένω κι άλλο να προχωρήσει η σεζόν;
najinblue3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ^πολυ καλα πιστευω, μου αρεσει μεχρι τωρα και ο charles πολυ καλος
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ξενερωσα με την απωλεια :/ *Το εγραψα πριν τελειωσω το επεισοδιο 1
mylo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εντυπωσιακή σειρά. Τα είδα μαζεμένα τα επεισόδια. Είναι σίγουρο πως ο 4ος είναι ο τελευταίος;
sndev Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μάλλον Ναι. Και κατά τη γνώμη μου καλό είναι να τελειώσει. Πόσο να τραβήξει πια; αυτή η Κλαρκ τι άλλο να κάνει πλεον; πέρασε από όλες τις φάσεις. Μόνο έγκυος δεν έχει μείνει ακόμα, γεράσανε κ τα υπόλοιπα γκομενακια,χασανε τη φρεσκάδα τους.. Πφφφ! Τη μουρλενκο την άλλη κάπως τη συνέφερανε αν προσέξατε εκεί που ταν μες τη μπιχλα κ τη βρωμιά 2 σεζόν αναδείξαν τη φάτσα της στο τελευταίο επεισόδιο. Πούδρα κ αιλαινερ.αναφέρομαι σε αυτή που σκότωσε 2/3 κ καρφώθηκε κατά λάθος στο σπαθί, όπου της έσκισε τα σωθηκα και της βγήκε από πίσω.. Όπου ζαλίστηκε έπεσε από τα 100 μέτρα στο ρέμα και μετα ήρθε το άλογο. Ωρες ώρες σκέφτομαι τι μαλακιες βλέπω αλλά είναι τοσο γαματη σειρά... 2
overpower Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μάλλον Ναι. Και κατά τη γνώμη μου καλό είναι να τελειώσει. Πόσο να τραβήξει πια; αυτή η Κλαρκ τι άλλο να κάνει πλεον; πέρασε από όλες τις φάσεις. Μόνο έγκυος δεν έχει μείνει ακόμα, γεράσανε κ τα υπόλοιπα γκομενακια,χασανε τη φρεσκάδα τους.. Πφφφ! Τη μουρλενκο την άλλη κάπως τη συνέφερανε αν προσέξατε εκεί που ταν μες τη μπιχλα κ τη βρωμιά 2 σεζόν αναδείξαν τη φάτσα της στο τελευταίο επεισόδιο. Πούδρα κ αιλαινερ. αναφέρομαι σε αυτή που σκότωσε 2/3 κ καρφώθηκε κατά λάθος στο σπαθί, όπου της έσκισε τα σωθηκα και της βγήκε από πίσω.. Όπου ζαλίστηκε έπεσε από τα 100 μέτρα στο ρέμα και μετα ήρθε το άλογο. Ωρες ώρες σκέφτομαι τι μαλακιες βλέπω αλλά είναι τοσο γαματη σειρά... Καλά το πως σώθηκε αυτή μετά από το σπαθί και το πέσιμο στο γκρεμό είναι τουλάχιστον αστείο. Αν και γενικά συμβαίνει αυτό σε πολλές σειρές. (τα ιατρικά περιστατικά - θαύματα) Βαλτε τα σε σποιλερ. Δεν ειναι ολοι next-day viewers 1
sndev Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 @overpower γιαυτο ακριβώς το λογω πρόσεξα πολυ περιγραφοντας τη σκηνη και δεν έγραψα ονομα και την κατάληξη της. anyway
sndev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ενα σπίτι καίγεται παιρνει η ζωη μου φωτιά.. εξελίξεις στο 5, πως κατορθώνει να τρέχει έτσι αυτη η σειρα κ να μη βαριέσαι είναι απιστευτο
adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ενώ μου αρεσε μέχρι τώρα, μου την έχει δώσει όλο αυτό το σκυλολοι που έχει εμφανιστεί. Και καλά η γη ειχε καταστραφεί και μόνο οι 100 θα την ξαναεφτιαχναν και βρέθηκαν 500 φυλές να υπάρχουν
sndev Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 θεωρητικά έτσι ναι όπως το λες αφού αυτοί δε ξέρανε οτι υπάρχουν επιζώντες. αφου εχει επιζώντες οι 100 γίνανε 1000 καπως επρεπε να τραβηξει τις σεασονς γιαυτο ξεκίνησε σαν teenager σειρά κ αλλαξε στη πορεία αν ειδες τωρα όμως πάλι εκει το ψηλογυρνανε το σενάριο εχουν γινει τα παντα ολα, μη ψαχνεις να δεις πως θα εξελιχθεί απλά χαζευετο ψαχνανε τους 100 που θα επιζήσουν από τα πυρηνικά - αρα παλι 100 θα μεινουν να κανω μια πρόβλεψη? τελειως απο το μυαλο μου αν λήξη η σειρα φέτος θα σωθουν οι 100 στο σκαφος (θα βρουν τροπο να το διορθωσουν μετα το μπαμ για να λήξουν τη σειρα) αν παρει ανανέωση για του χρόνου θα βρουν τη θεραπεία και θα τα φτιάξει ο βασιλιας του παγου με τη κλαρκ
Bermudakias33 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελειώνω 3 σεζόν. Καλά πάει μέχρι τώρα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από Bermudakias33
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εγω νομιζα ηταν η τελευταια σεζον, ανανεωθηκε ομως πολυ καλα νεα 1
Mr.Basil Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τελευταίο επεισόδιο του κύκλου σήμερα και είμαι περίεργος αν θα έχει και άλλο κύκλο. Στο IMDb φαίνεται πάντως ότι θα υπάρχει συνέχεια αλλά το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγώ τώρα ξεκίνησα να τα βλέπω είδα 2 επεισόδια. Οκ στα ίδια επίπεδα μέτρια αλλά είναι αυτό το μυστήριο που σε κανει να το βλέπεις.
mylo Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τελευταίο επεισόδιο του κύκλου σήμερα και είμαι περίεργος αν θα έχει και άλλο κύκλο. Στο IMDb φαίνεται πάντως ότι θα υπάρχει συνέχεια αλλά το έχουμε ξαναδεί το έργο. θα έχει, έτσι φαίνεται από το τέλος δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα