Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα διαφωνήσω για το τελευταίο επεισόδιο. Αρκετά προβλέψιμο και αγωνία αμερικανιάς δεκαετίας του '80.

Φυσικά συμφωνώ ότι και η τρίτη σεζόν ήταν πολύ καλή και ανεβαίνει συνέχεια η σειρά.

Δημοσ.

Για μένα παρ' όλο που η 3η σεζόν είχε καλύτερο story να διαχειριστεί, εντούτοις η 2η ήταν πιο ωραία. Πάντως είναι από τις λίγες σειρές που βασίζονται σε βιβλίο και το βιβλίο έχει χειρότερες κριτικές.

• Like 2
Δημοσ.

Τελειωσε καλα.Παραμενει ομως μια σειρα με teenagers που σωζουν τους παντες ενω οι μεγαλυτεροι δεν κανουν τιποτα.Δεν ειναι σοβαρη σειρα αλλα περναει ευχαριστα η ωρα.Θελω να δω πως θα το πανε απο εδω και περα μιας και ο μονος εχθρος που εμεινε ειναι η ραδιενεργεια απο τα εργοστασια.Η καλη AI ακομα λειτουργει παντως οποτε ας την βαλουν σε μια nightblood να δουμε τι ιδεες εχει.

Δημοσ.

Ειδα και εγώ το τελευταίο επεισόδιο.Τελείωσε πολύ καλά αλλά κάπως απότομα μου φαίνεται!

Αντε τώρα να δούμε πότε θα αρχίσει η τέταρτη σαιζόν!

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δε μου αρέσει καθόλου ο τρίτος κύκλος? Σα να βλέπω άλλη σειρά. Τι παλαβομαρες?

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα κλαίω με το σχολιο παλαβομάρες

δεν εχεις άδικο αν σκευτεις πως ξεκίνησε και τι εγινε στο 3 κυκλο, ΝΑΙ τα πάντα όλα ,ξεκινισε σαν επιβιωση εμφανιστικανε οι  αγριοι δολοφονιες, ιντριγκες,  πυρηνικα τεχνίτη νοημοσύνη πρεζάκια που θελουν το χαπι τους 

βεβαια προσωπικά δε με πειραζει καθως για καποιο ανεξήγητο λογω με κρατάει καθηλωμένο olo αυτο το συνονθύλευμα

ίσως ειναι ανάλαφρο και με κάνει να ξεχνιέμαι 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά ξεκίνησε δυναμικά η 3η σεζόν, λίγο προς το τέλος πιστεύω μας τα χάλασαν. Πάντως κάνει σταθερά βήματα προόδου ανά σεζόν σε σχέση με άλλες όπως πχ arrow κλπ που παίρνουν τη κατηφόρα. 

Μας άφησαν και με "γλυκιά" αγωνία στο κλείσιμο. Από τη μία είναι καλό καθώς μπορούν να το εκμεταλλευτούν δίνοντας μας μια πιο εκρηκτική 4η σεζόν αλλά εύκολα μπορεί πάλι να το γυρίσουν σε κανα ρομάντζο Κλαρκ- Μπέλαμι και να φάμε τη μισή σεζόν έτσι.  Ελπίζω μη τα σκ@τώσουν στη 4η σεζόν με plot holes και να έχουμε δυνατή 4η.

LEXA

• Like 1
Δημοσ.

επικο το τελευταιο επεισοδιο,, δυνατο..

μονο σε μενα αρεσει η μανα της κλαρκ ? :ph34r: :-D B)

Καλη ηταν παλια, πχ στον 1ο κυκλο του person of interest. Σιτεψε τωρα, παει...
  • Like 4
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ τη 3η σεζόν. Αν και μου αρέσει πολύ σαν σειρά, ομολογώ πως η 3η σεζόν με απογοήτευσε αρκετά σε σημεία. Πρώτον έφυγε λίγο από το survival στοιχείο που είχε η πρώτη και κορυφώθηκε στη δεύτερη. Δεύτερον, τα ψέματα. Πάρα πολλά ψέματα. Και εξηγούμαι (σε spoiler για προφανείς λόγους):

1. Που πήγε ο Wick, ο γκόμενος της Raven?

2. Η Clarke για κάποιο λόγο μου την έδωσε πολύ σε αυτή τη σεζόν. Την είδε σωτήρας όλων ενώ είναι απλά ένα κοριτσάκι.

3. Άνοιξαν την νέα commander στα 2. ΟΚ. Καθόλου αίμα. Φυσικά το σώμα μας ανοίγει σαν ντουλαπάκι και τσουπ η καρδιά. ΟΚ.

4. Εντελώς fail το πως μπήκαν να σώσουν την Clarke στα τελευταία επεισόδια. Που ήταν οι υπόλοιποι φρουροί? Υποτίθεται ότι η Alie έπαιρνε και πληροφορίες από όσους πέθαναν/τραυματίζονταν για την τοποθεσία των Bellamy κλπ.

5. Και τέλος σκότωσαν 2 φοβερούς χαρακτήρες με πολύ χαζό τρόπο. Πρώτον φυσικά την Lexa αλλά και τον Ice Nation King. Seriously, τον πήγαινα πολύ αυτόν τον τύπο. Ο ορισμός του badass. Έφυγε και ο Lincoln. Αλλά η αλήθεια είναι είχε τρομερή σκηνοθεσία στο θάνατο του που με έκανε να δακρύσω. Μπράβο σε αυτή τη σκηνή.

Νομίζω ήταν κι άλλα πράγματα που με πείραξαν αλλά αυτά θυμήθηκα να γράψω. Στη δεύτερη σεζόν μου άρεσε που δεν υπήρξε Happy Ending. Το εκτίμησα πραγματικά και ήρθε σε πλήρη αντίθεση με την teen φιλοσοφία της σειράς. Στην 3η όμως παραπήγαν καλά τα πράγματα στο τέλος. Ελπίζω η 4η να αγγίξει τα επίπεδα της 2ης.

Δημοσ.

Ο πιο σπαστικος χαρακτηρας μακραν ειναι η oktavia.

Η αλλη μας εγινε και νοιωθει...γηινη. Δεν καταδεχεται ουτε να μπει στο τζιπακι, παει με το αλογο. ΕΛΕΟΣ! Το γεγονος επισης πως απο νιανιαρο εγινε ...νιτζα ασχολιαστο...

Ελπιζω να δει τα ραδικια αναποδα ΣΥΝΤΟΜΑ, αν και δεν το βλεπω να γινεται...

Κατα τα αλλα καλη η σειρα. Ειδα και τους 3 κυκλους ολους μαζι...

Ποτε βγαινει ο 4ος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...