Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν πάρει φόρα. Πέρα από το ότι "τρέχει" αρκετά γρήγορα πλέον η σειρά, συνέχεια 

καθαρίζουν κόσμο. Φάγαν όλα τα καλά παιδιά. Lexa, Lincoln, Sinclair...

Το όλο σκηνικό πάντως με τον Emerson δεν μου άρεσε και τόσο. Το βρήκα λίγο forced, ίσα-ίσα για να κλείσουν και αυτό το κομμάτι της ιστορίας.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως η μάχη ALIE 1.0 VS ALIE 2.0! Αρκεί να μην κάνουν 10 επεισόδια για να βρουν τον Host για το ALIE2.0

Δημοσ.

Έχω δει μέχρι το 11 και ακόμα δεν εξήγησαν το παρακάτω έτσι?

Η Ali τι ακριβώς θέλει να κάνει? Να ξανά καταστρέψει τον κόσμο όπως έκανε στην αρχή έτσι? Η ΤΝ2 που την έφερε η κανονική γιατρός θέλει να ξανά δημιουργήσει τον κόσμο για αυτό περνάει από αρχηγό σε αρχηγό και θέλει μόνο ειρήνη κτλ. Καλα δεν τα κατάλαβα? Οπότε η Ali λογικά θέλει να καταστρέψει την tn2 ώστε να μπορέσει εύκολα να καταστρέψει τον κόσμο.

Δημοσ.

Δες το τελευταίο, γιατί γίνεται μια αναφορά στο θέμα στα πρώτα 10 λεπτά και δεν θέλω να σου κάνω σποιλ. Δεν το εξηγεί 100%, αλλά περίπου φαίνεται το που αποσκοπεί η κάθε πλευρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την αρχισα κι εγω τη σειρα αυτη γιατι η υποθεση μου θυμιζει Lost και θελω να βλεπω πρωτοτυπες σειρες

Δε μου αρεσει να βλεπω ατελειωτο κουβεντολοι σε ενα δωματιο ή αστυνομικο τμημα και ελαχιστη δραση

Οποτε παρ ολες τις υπερβολες του τυπου ενα γκομενακι τα βαζει με σουπερ αγριους πολεμιστες, μου αρεσει και κραταει το ενδιαφερον με πολυ δραση στο καθε επεισοδιο και δεν κοιμασαι οπως κατι αλλες σειρες που περιμενεις το τελευταιο επεισοδια του καθε κυκλου μπας και γινει κατι

Δημοσ.

ενταξυ δεν εχει σχεση με το lost αλλα οτι δε κοιμασαι αυτο ειναι πραγματικοτητα 

σε ενα επισοδειο ειχαν βαλει τη κλαρκ και έτρεχε περα δωθε και τα στηθοι χορεύανε 

τουλάχιστον εχεις κατι να παρατηρείς άμα σε κάψει κάποια στιγμή το σενάριο 

και αυτη η Luna φαίνεται να έχει προοπτικές 

Δημοσ.

πως λετε να εξεληχθει η ιστορια με το χαπι ali 1? το παιρνει η κλαρκ η η raven ?

μα να χεις ανταλλάξει τα σωματικα σου υγρα με τη κομπαρσα και να σκαει η raven σαν να μη συμβαινει τπτ (ουτε πορτες δε κλειδωνουν) να λεει τα δικα της και να μη γίνετε καθόλου θέμα τζερτζελος? ουτε μια ατάκα δεν ειναι αυτο που νομίζεις ουτε ενα δειγμα ντροπης οχ μας πιασανε,  απαράδεκτο! και καπακι? του κανει Mindfuck η αλι και ξανα αποτελειωνει τη μανα του ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ 

tumblr_o6qfblDvHA1ruu897o3_540.gif

Δημοσ.

Σκέφτηκα ότι ίσως βρουν τρόπο να "χακάρουν" το χάπι, ώστε να μην σκοτώνει τους μη-Nightblood και τελικά θα το πάρει η Clarke.

Μια απορία που έχω επίσης είναι πως η ALIE ήξερε ότι ο Sinclair είναι νεκρός.

Δημοσ.

ιδια απορια ειχα και εγω και οσο και αν σκευτικα δε μπορω να θυμιθω καποια στιγμη να ηταν καποιος χαπακομενος μαζι που να ειδε το θανατο του ..

οποτε λέω μήπως η κομπαρσα που έκατσε τόσο απλά απο το πουθενά στον monty εχει χαπακωθει .. και γιαυτο να του εκατσε τοσο χύμα απο το πουθενα. ασε που νομιζω ειπε ειχε καιρο να νιωσει τόσο ασφαλής, δεν νομίζω να ενιωθε ασφαλής λογο του εραστη mondy .. ουτε λες ασφαλη  την περιοχή της αρκεντια, άλλος θα τις εμπνέει την ασφαλεια

Δημοσ.

Είναι η μόνη λογική απάντηση, αλλά για εμένα δεν βγάζει νόημα! Έχεις μια τύπισσα που προσπαθεί να σου σπάσει το σύστημα ασφαλείας (Raven) και έναν Monty που κάθεται δίπλα της για να την αποτρέψει να χαλάσει τον κώδικα. Αν η Harper ήταν χαπακωμένη (άρα ηταν η ALIE) είτε θα άφηνε τον Monty να συνεχίσει να έχει από δίπλα την Raven, είτε ακόμα καλύτερα θα πήγαινε η ίδια να βλέπει τι κάνουν, ώστε να τους αποτρέψει να σπάσουν τον κώδικα της. Θα μπορούσε ακόμα και να τους σκοτώσει βασικά.

Δημοσ.

και αν για καποιο λογο δεν ηθελε να αποκαλυφθει ακομα , η ακομα αν δε μπορει να ειναι η ali σε 2 μερη συνχρωνος? μια στη βαση της λογο της μεταφορας το οποιο ηταν το πιο συμαντικο  , η στη ξανθια  για να εξοντοσει raven και monty

λεω τωρα..

Δημοσ.

και αν για καποιο λογο δεν ηθελε να αποκαλυφθει ακομα , η ακομα αν δε μπορει να ειναι η ali σε 2 μερη συνχρωνος? μια στη βαση της λογο της μεταφορας το οποιο ηταν το πιο συμαντικο  , η στη ξανθια  για να εξοντοσει raven και monty

λεω τωρα..

Η ΑΛΙ βρισκεται στο μυαλο ολων οσων εχουν παρει το τσιπακι ταυτοχρονα

Ή ειχε παρει ο αλλος το τσιπακι οποτε ηξερε η ΑΛΙ, ή αφου ηταν στον υπολογιστη της ΑΡΚΕΝΤΙΑ να τους εβλεπε απο τις καμερες.

Δημοσ.

Ξεκινησα αυτην την σειρα με ενδοιασμους αλλα τελικα ειδα 3 season  σε 4 μερες.

Ακρως εθιστικη πραγματικα δεν μπορουσα να σταματησω μου θυμισε εποχες lost/fringe που εβλεπα τα επεισοδια το ενα μετα το αλλο. 

Δεν ειναι καμμια τοπ σειρα και ουτε για αυτους ψαχνουν "σοβαρες" σειρες πχ house of cards,sherlock κτλπ

Δημοσ.

Επίσης, για κάποιο λόγο ο Jaha δεν αναφέρεται καθόλου στην Raven, που σημαίνει ότι μάλλον την θεωρεί νεκρή(?).

Η ALIE σίγουρα δεν έχει πρόσβαση σε κάμερες, γιατί αφού έχει πάρει χαμπάρι οτι χάκαραν το σύστημα της, ο Jaha της λέει "If it's Monty, I can stop him". Άμα η ALIE ήξερε ότι είναι η Raven (με οποιοδήποτε τρόπο), θα του έλεγε "It's Raven".

Όταν σκοτώνει ο Έμερσον τον Sinclair, στο airlock αν θυμάμαι καλά ήταν οι: Clair, Bellamy, Octavia, Raven, Jasper, Monty, Harper, Nathan και Bryan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...