Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λέτε αυτήν την κατσαρίδα στο σβερκο να την αποκτανε με το χάπι? και επειδή οι γήινοι δεν έχουν αλλα χάπια τη ξηλώνουν κ την βάζουν στον επόμενο ηγέτη ?

καποια επεισόδια πριν ελεγε τι ειναι καμια σχεση με το χαπι
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλο το τελευταιο . Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στην 3η σεζον δεν εχω βαρεθει σε κανενα επεισοδιο . Ολα εχουν αγωνια και κατι ενδιαφερον . Btw δειτε βαθμολογια . 40 % δινει 10 , 52 % δινει 1 . haters gonna hate . http://www.imdb.com/title/tt4799902/ratings?ref_=tt_ov_rt

Δημοσ.

χωρις να εχω δει ακομα το τελευταιο , εψαξα απο περιέργεια το πρωι να δω τι εχουν ψηφισει kai και συχρονως παρακολουθώ απο εχθες το IMDB 

είναι παλαβο και δε καταλαβαίνω τη ψυχολογία αυτων που ψηφίζουν η 1 η 10?

οι μισοί βάζουν επίτηδες 1 και οι άλλοι μισοι επιτηδες 10 για να πανε κοντρα στους αλλους μισους?, δε μπορω να το εξηγήσω γιατι σιγουρα ουτε για 1 θα ναι άλλα ουτε για 10. 

Μαλιστα δε μπορεις να πεις οτι ειναι περιπτωσεις λίγες , μιλαμε για 2500 βλαμενους αν σκευτονται καταυτον τον τροπο 

μολις to 5% απο δαυτους ψηφισανε κατι διαφορερικο εκτος του 1 κ 10

εκτος του imdb οτι αλλο εχω χαζεψει ολοι βαζουν 9+ στο συγκεκριμένο επεισόδιο 

το trakt.tv μου φαινετε τελικα πιο σοβαρο στη βαθμολογια που δινουν οι χρηστες (80%) αλλα εχει μολις 270 vote,

θα σταματησω να παιρνω αποψη για τενειες  η κριτικες απο το imdb γιατι τελευταια εχω πετυχει αρκετες περιπτωσεις απο ταινιες να τις εχουν βαθμολογησει με ενα ποσοστο 5-6 και τελικα άξιζαν για 8αρια 

Δημοσ.

Τα ποσοστά στο imdb είναι 9/10 ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ! Είναι προφανές ότι παίζει μπόλικο astroturfing από τις εταιρίες. Ο μόνος τρόπος να κρίνεις σχετικά αξιόπιστα είναι διαβάζοντας τα σχόλια και πάλι κάνοντας ένα σχετικό φιλτράρισμα.

Το The 100 ξεκίνησε ως μια άκρως Teen σειρά και εξελίχτηκε σε μια εξαιρετική Action/Drama. Η δεύτερη σεζόν θεωρώ πως ήταν η τοπ εως τώρα, αλλά και τα τελευταία επεισόδια της 3ης, είναι εξίσου καλά. Πιστεύω πως όποιος δει τα πρώτα 4-5 επεισόδια της σειράς, μετά δύσκολα θα τη σταματήσει.

Σχετικά με το σημερινό επεισόδιο, ήταν πάρα πολύ καλό και

ειδικά η στιγμή που ο Monty σκοτώνει την μητέρα του

• Like 1
Δημοσ.

ειδα το spoiler δε κρατήθηκα, θα παραγειλω σουβλακια να χαζεψω raven σημερα

Δημοσ.

βλεπω την  clark να παιρνει την AI και να γινεται  μαχη... σε αλλο επιπεδο :-D

ε δεν νομιζω οτι γινεται, μονο η ονταρι και η luna που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα μπορει να παρει την ai v2. λογικα luna vs alie θα ειναι η μαχη

Δημοσ.

Και η alie δεν παει πισω παιδια

a4906a05cca5bf90eaf688eb45955fc8.jpg

erica_cerra-1440x900.jpg

b9d6b6e95dc9039415a368cf78c2e855.jpg

Βεβαια ξεχωριζω την Octavia αν και δεν λεει οπως την κανανε δεν την παει τοσο αυτο το στυλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...