Bermudakias33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερα να βλέπει κανείς ολόκληρες σεζόν και όχι επεισόδια κάθε εβδομάδα. Αυτό για όλες τις σειρές. Τώρα ειδικά για το 100, νομίζω ότι το εκτιμάς πολύ περισσότερο όταν το βλέπεις σε ολοκληρωμένες σεζόν. Από εκεί και πέρα, γούστα είναι αυτά. Επίσης, όταν κάποιος έχει ξεμείνει από υλικό (ταινίες, σειρές, σόους κτλ), μπαίνει στον πειρασμό να αρχίσει σεζόν που δεν έχει ολοκληρωθεί... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από Bermudakias33 1
mindtrapper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και το σταμάτησα, WTF is going on; Δηλαδή τους πέταξαν στην Γη και μετά από δύο χρόνια η σειρά έγινε Middle Ages; Μπορώ να πω μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αξίζει δηλαδή ένα binge watch τις δύο σαιζόν; 1
Bermudakias33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και το σταμάτησα, WTF is going on; Δηλαδή τους πέταξαν στην Γη και μετά από δύο χρόνια η σειρά έγινε Middle Ages; Μπορώ να πω μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αξίζει δηλαδή ένα binge watch τις δύο σαιζόν; Δεστο όλο και μην ακούς τίποτα. Η σειρά άρχισε με τις γνωστές γκρίνιες ότι είναι teen κτλ και εξελίχτηκε στην καλύτερη sci-fi on air. (μακράν κιόλας) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από Bermudakias33 5
nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εντάξει μπάζει πολύ η υπόθεση αλλα αν δεν είχε καινά δεν θα υπήρχε και η σειρά 1
Lazlow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εντάξει μπάζει πολύ η υπόθεση αλλα αν δεν είχε καινά δεν θα υπήρχε και η σειρά τι ειναι τα καινα; 1
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 πχ είμαστε στο διάστημα τοσα χρονια ..εμμ ενα τηλεσκόπιο , έναν ανιχνευτής θερμότητας , κίνησης .. δεν υπάρχει ??? που πρεπει να στείλουν κάποιους ετσι στην τύχη ,εδώ μάλιστα υπάρχει αποθηκευμένη πυρηνική κεφαλή για μπακ απ......οι φιλές οι οποίες αν και φαίνονται πολύ έξυπνα κτλ δεν εχουν βρει τοσα χρόνια όλες αυτες τις κρυψώνες που οι άλλοι τα βρήκαν με την μία ...το λοβε στορυ στο φράγμα που ξέρεις απο την αρχή ποιοι θα πεθάνουν , τη δημιουργία του fog που την χρησιμοποίησαν καποιες φορές χωρις να υπάρχει λόγος ώστε εμεις μετα να μάθουμε οτι γίνεται απο αυτούς
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ξεκίνησα και γώ χθές. Τα πρώτα επεισόδια είναι τραγικά. Τραγικότατα. ΑΛΛΆ. Απο το 3ο, 4ο επεισόδιο και μετά αλλάζει εντελώς το ύφος και ο χαρακτήρας της σειράς. Απο τριτοκλασσάτο teen drama γίνεται αξιοπρεπέστατο survival scifi. Άντεξα τα 3α πρώτα και απο κει και πέρα μέχρι το 9-10 που είμαι τώρα πάει γαμιώντας. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως οι χαρακτήρες εξελίσσονται σε τόσο μικρή διάρκεια και πως αλλάζουν οι ισορροπίες απο τη μία στιγμή στην άλλη. Περίμενα μονοτονία και μονόπλευρες γραμμικές ερμηνείες, αλλά δε σταματά να με εκπλήσσει. Μέχρι τώρα, πολύ καλό. 4
sndev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 συνεχισε ,η δεύτερη σεασον εχει διαφορετικό υφος και στη τρίτη σχεδον ιδιο ύφος με τη δεύτερη αλλα full ανατροπές η τριτη season Προσωπικά μαρεσει περισσότερο και απο τη δεύτερη όπως εξελίσσετε Αν δεν εχεις δει τη δευτερη season και τρελενεσε με τα spoiler Μη το ανοιξεις , οχι πως σου δινει στοιχεια πως εξελησετε το action story.. Αλλα λεμε τωρα 2
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Προς τα τέλη της 2ης αισίως. Τοπ τοπ τοπ. Απο τις τοπ σειρές που έχω δεί.Κάποιο επεισόδιο στην 1η season λέγεται murphy's law. Απο κει και πέρα αρχίζει η σειρά να είναι αυτό που είναι μιας και εφαρμόζει αυτό το νόμο σε κάθε ευκαιρία. Ότι είναι να πάει στραβά, πάει. Κανένα white knighting και κανένας απο μηχανής θεός. Όλα παίζουν και αυτό την κάνει τόσο intense. Χρόνια είχα να δώ σειρά με τόσο πολύπλευρη επένδυση στην ουσιαστική εξέλιξη των χαρακτήρων. Όλοι καλοί, όλοι κακοί και όλοι εν δυνάμει θύματα ή πρωταγωνιστές.Αρκεί να μπορέσει κάποιος να προσπεράσει την άτεχνη αηδία των πρώτων επεισοδίων. Επαναλαμβάνομαι για να πώ σε όσους δεν της έχουν δώσει μια ευκαιρία, να το κάνουν. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αυτά τα πρώτα επεισόδια τελικά, όλους μας ξενέρωσαν 1
sndev Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δε ξέρω αν είδατε το τελευταίο επεισόδιο αλλά όπως κλείνει εξηγεί τι έγινε για το πως καταστράφηκε ο κοσμος , λιγο τρελο στην θεωρια αλλα δινει τροφη για εξτρα επισοδεια ^^ θετικό οτι σε 1 επεισοδιο σε 5 -10 λεπτα εδειξαν αυτα που επρεπε χωρις να κουράσει και συνχρωνος ανοίγει νεο κεφάλαιο για παράλληλη ιστορία οπως κάνανε και με τη πόλη του φωτός και δυστυχώς ναι το έφαγαν το μωρό .. https://www.tumblr.com/tagged/clarke-x-lexa .Aν το γυρίσουν και κάνει αγκαλίτσες τώρα με τον belamy θα νε σοβαρός λογως να τη σταματήσω τη σειρά
xavier Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μου αρεσε αρκετα η εξηγηση κτλ, νομιζω οτι δεν μπορουσαν να το πανε καλυτερα...
king2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι παίζει και έχει 4.8 το τελευταίο επεισόδιο από 3000+ άτομα? Έχω δει μέχρι το δεύτερο την τρίτης σεζόν.
sndev Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 θελω τοσο πολυ να σου απαντησω χυμα αλλα θα νε σποιλερ για τους υπόλοιπους. και για σενα θα νε γιατι γινετε κατι απροσδόκητο και ξενέρωσαν πολλοί θα σου ελεγα να μην ανοίξεις το σποιλερ και απλά να το δεις, δεν αξιζει να φας το σποιλερ αν σε τρωει ομως.. σκοτώθηκε η lexa. η οποια lexa ειχε τρομερό κοινο σαν χαρακτήρας. κακα τα ψέματα ηταν ο κυρίως πρωταγονιστης μαζί με την κλαρκ. τωρα τι γινεται. ο τρόπος που πέθανε ηταν άκυρος. δε τις άρμοζε αυτό θύμωσε πολλούς . αλλοι θυμωσανε οτι σκοτώσανε μια λεσβία το χουν δει ρατσιστικά το θεμα των lgbt. αλλοι τωρα θυμοσανε επειδή το show αρχισε να κινητε υπερβολικά γύρω απο τους ομοφυλοφιλους τι να πεις! απο όποια πλευρα και να το δεις τους εξαγριωσε ολους, ομοφυλοφυλους η μη για αλλους λογους τον καθενα. εγω παλι ξενερωσα που πέθανε γιατι περίμενα να τους δω σε ακομα πιο sexy σκηνές και περιμενα πως και πως να τη παρουσιάσει στη μάνα της (χαχαχ ε κάποια στιγμή θα γύρναγε στο καταυλισμό ) η αληθεια ειναι οτι τωρα που πεθανε αναγκαστικα θα παρει αλλη τροπη ολο το serial καθως μεχρι τωρα ολα κρινοντουσαν απο τις αποφασεις τις μικρης λεσβιας και το πως την επηρέαζε η μικρή bisexual . και οχι δεν ηταν bi η Lexa γιατι και η προηγουμενη σχεση της ήταν με κοριτσάκι οπως αποκαλύφθηκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα