king2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στο επόμενο επεισόδιο για να σας ευχαριστησουν οι ηθοποιοι θα εμφανιστούν ετσι: 2
coffeex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στο επόμενο επεισόδιο για να σας ευχαριστησουν οι ηθοποιοι θα εμφανιστούν ετσι: Πλάκα κάνουμε Επίσης κομμωτήριο που βρίσκουν; 1
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 :-D καλά το χρώμα στο μαλλί δικαιολογείται πχ με κάποια φυτά μπορείς να φτιάξεις χρώμα. Αυτό που δεν δικαιολογείται είναι τα κάτασπρα δόντια, η αποτρίχωση σε γυναίκες/άντρες κτλ.. Ούτε το ξάνθιμα δικαιολογείται. Θέλει χημικά για το ντεκαπάζ. Μου θυμίζει τις ταινίες της Βουγιουκλάκη. Τι φτωχαδάκι, τι ψαράς, τι τσομπάνισσα, τι αγόρι στις ταινίες, το φρείδι πάντα στην εντέλεια. Λες και γεννήθηκε έτσι. 3
Backpacker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εδώ ολόκληροι κριτικοί ταινιών έκραζαν τον σκηνοθέτη της ταινίας 10.000 π.Χ γιατί οι ηθοποιοί οι οποίοι υποδυόταν πρωτόγονους ανθρώπους είχαν ΤΕΛΕΙΑ καταλευκα δόντια λες και μολις βγήκαν απ'τον οδοντικό με λεύκανση και σεις μας λέτε υπερβολικούς που λέμε κάποια πράγματα τα οποία δεν έχουν λογική. Τι σημαίνει το επιχείρημα "Από όλα αυτό σε πείραξε σε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας?" Η άλλη ζει μονη της στο δάσος σαν άγρια χωρίς ούτε καν τρεχούμενο νερό..και ξαφνικά είναι σαν να έχει κάνει επαγγελματική βαφή και μετά ντεκαπάζ στα καπάκια. Παραδεχτείτε ότι ειναι καραάκυρο και παράλογο του κερατά να τελειώνουμε τι δικαιολογείστε λες και το γράψατε εσείς στο σενάριο.
Bermudakias33 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ρε φίλε, γουστάρουμε τα γκομενάκια να είναι στην πένα και αδιαφορούμε για την ρεαλιστικότητα. Σάμπως δηλαδή το σενάριο είναι ρεαλιστικό;Γιατί να είναι το μακιγιάζ κτλ; Δες survivor και ντοκιμαντέρς αν θες ρεαλισμό. (εγώ βλέπω)
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν μιλάμε για ρεαλισμό αλλά για μια αληθοφάνεια. Αν θέλουμε όμορφα γκομενάκια βλέπουμε beverly hills και όχι survival sci-fi σαν το 100.
Bermudakias33 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και 100 χρόνια, είτε πρώτα στο σινεμά, είτε στην TV, οι γυναίκες βγαίνουν όσο ωραιότερες γίνεται, ανεξάρτητα από το σενάριο. Θα έλεγα ότι είναι και γραφικό να περιμένουμε τέτοιου είδους αληθοφάνεια από τηλεοπτική σειρά. Ειδικά για το 100, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι θα πέσει η τηλεθέαση αν βγάλουν αυτούς τους ανθρώπους όπως θα ήταν σε ένα αληθινό survival σενάριο.
overpower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επιτελους εμφανιστηκε και το αλλο το μωρο. 2
Lazlow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ρε δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει με την πολη του φωτος και τι ειναι οι σκηνες που δειχνουν την πολη ειναι απλα στην φαντασια του τζαχα η παιζετα κατι αλλο που δεν εχω πιασει
sndev Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω να έχει δωση σαφή εξήγηση με κάποιο τρόπο, η θεωρία έστω και υποβοσκουσα, για να έχει καταλάβει κάποιος τι παίζει. Το αποκαλύπτει βημα βήμα, σε δουλειά να βρισκόμαστε για να σπάει μάλλον το σήριαλ απο τα τερτιπια που χουν τα γκομενακια. Λετε να πεσει σεξακι και στη κορυφή του Πύργου; αυτή η ροχαλα στο τέλος έδειξε πολύ μίσος κ ένταση που χει να βγάλει απο μεσα της
curiositykilledme Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 τελειωσα την 1η σεζον παω στην 2η, νιωθω λες και βλεπω teen spirit προσγειωμενο πανω στο lost αλλα επειδη μου αρεσει το Lost part το συνεχιζω (ή απλα εχω λιωσει τα παντα και κατι πρεπει να δω )
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 την νέα season δεν την έχω αρχίσει , να περιμένω να τελειώσει ή θα εχει πολυ hype μεχρι να ξαναβγεί επεισόδιο
sndev Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Eνα κάποιο ενδιαφέρον θα το έχεις για το next επεισόδιο , δεν την λες κακή τη νέα σεζόν για την ώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα