caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ( Επίσης αν στο cpuz βλέπεις σε load 1.2X volts και δεν είσαι ανεβασμένος (λόγω μητρικής) αν έχει επιλογές στο BIOS ΣΙΓΟΥΡΑ μπορείς να κάνεις undervolt για να είσαι πιο δροσερός )
Hyphen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Cpuz εννοεις ετσι; Μολις παω σπιτι θα ποσταρω φωτο να δειτε
Hyphen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εχουμε και λεμε Ετρεξα LinX. Δεν ξεπερασε τους 59C. Oσο για coreV που λες σε full load ειναι 1.208-1.248. Αλλα οι θερμοκρασιες μου φαινονται κομπλε... Υπαρχει λογος να καταβασω τα volt?
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τα volt είναι απλά αχρείαστα, γιατί σε stock 99% και με 1.1volt @ load θα είσαι ok και πιο δροσερός και με μικρότερη κατανάλωση. Αν έχεις όρεξη το ψάχνεις. Κατά τα άλλα και πάλι είσαι χωρίς AVX ( ) αλλά λογικά αυτά τα 59άρια θα γίνουν 65άρια οπότε πάλι χαλαρότατος θα είσαι.
Hyphen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τα volt είναι απλά αχρείαστα, γιατί σε stock 99% και με 1.1volt @ load θα είσαι ok και πιο δροσερός και με μικρότερη κατανάλωση. Αν έχεις όρεξη το ψάχνεις. Κατά τα άλλα και πάλι είσαι χωρίς AVX ( ) αλλά λογικά αυτά τα 59άρια θα γίνουν 65άρια οπότε πάλι χαλαρότατος θα είσαι. Ωραια μπορεις να μου πεις πως το το τρεξω με avx ετσι για να δουμε τι γινεται? Mηπως στο settings==> Priority class : high ? Edit: νεο παραθυρο πεταει απο το asus suite μηνυμα Warning : Vcore 0.0038. Tι τρεχει ?
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όχι. Πρέπει απλά να έχει κατεβάσει την σωστή έκδοση -> https://github.com/sanekgusev/LinX-old/releases/download/0.6.5/LinX-0.6.5.7z και τα Windows 7 σου να έχουν περασμένο Service Pack 1. Θα δεις ότι και τα GFlops και οι θερμοκρασίες θα πάρουν την ανιούσα.
Hyphen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όχι. Πρέπει απλά να έχει κατεβάσει την σωστή έκδοση -> https://github.com/sanekgusev/LinX-old/releases/download/0.6.5/LinX-0.6.5.7z και τα Windows 7 σου να έχουν περασμένο Service Pack 1. Θα δεις ότι και τα GFlops και οι θερμοκρασίες θα πάρουν την ανιούσα. Την σωστη εκδοση εχω αλλα δεν εχω SP1 Edit: νεο παραθυρο πεταει απο το asus suite μηνυμα Warning : Vcore 0.0038. Tι τρεχει ? Οσο για αυτο ?
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ακυρότητες του TurboV - απλά μην δίνεις σημασία, με 0.0038 θα είχες φάει restart πριν πει οτιδήποτε κάποιο πρόγραμμα
Hyphen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ακυρότητες του TurboV - απλά μην δίνεις σημασία, με 0.0038 θα είχες φάει restart πριν πει οτιδήποτε κάποιο πρόγραμμα Ωραια ! Οταν βρω την ευκαιρια θα βαλω sp1 και θα δω με avx. Παντως και ετσι οπως ειμαι τωρα με 59C νομιζω ειμαι καλα.
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Σαφώς ναι - δεν έχεις θέματα με τέτοιες θερμοκρασίες
Hyphen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα