RcManiac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα., λόγω επιδότησης ψαχνω κινητό μέχρι 250€ . Το σημαντικότερο ειναι να έχει μεγάλη μπαταρία , να μην χρειάζεται καθε μερα φόρτιση. Να μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ και να μην έχει πολύ μεγάλη οθόνη. Κατα προτίμηση από γερμανό ή Κοσμοτε.
Hyphen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Eχει επιδοτηση το λεει. Kοιτα το lumia 820 και 920. Υπαρχει τοπ επιλογη αλλα εχει μεγαλη οθονη... http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html Βεβαια για την μπαταρια του εχουν κανει παραπονα αλλα με rom στρωνει.
RcManiac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Είδα και το galaxy s3 mini , από μπαταρία πως τα πάει ;
Hyphen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Είδα και το galaxy s3 mini , από μπαταρία πως τα πάει ; Βλεπω πως εχει 1500 mAh μπαταρια δεν νομιζω να σε βολεψει...ειναι λιγη. Για μενα παρε κατι σε windows phone που σου εδειξα. Το σ3 μινι δεν αξιζει.
Sed22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Eχει επιδοτηση το λεει. Kοιτα το lumia 820 και 920. Υπαρχει τοπ επιλογη αλλα εχει μεγαλη οθονη... http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html Βεβαια για την μπαταρια του εχουν κανει παραπονα αλλα με rom στρωνει. Επειδη εχω παρει μολις πριν 4 μερες το p880 για τον πατερα μου στρωνει κατα πολυ παραπανω με το Rom που λες?
pekorin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 To s3 mini έχει αρκετά προβλήματα . Το xperia L με οθόνη 4,3 ιντσών με φωτεινές και καθαρές εικόνες που βολεύει στο χέρι με κάμερα των 8 megapixel με πολύ καλή νυκτερινή λήψη και ευκρίνεια καθώς η τεχνολογία HDR στις φωτογραφίες προσφέρει φυσικά χρώματα και μπαταρία stamina που εντοπίζει πότε δεν λειτουργεί η οθόνη και απενεργοποιεί τις λειτουργίες που δεν χρειάζεσαι, ενώ διατηρεί τις ειδοποιήσεις που θές . Έτσι θα έχεις αυτό που χρειάζεσαι για μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
Κωστας Νεος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Προτείνω Samsung Galaxy Core στα 170-200 ευρω αναλογα την εταιρια.4.3 ιντσες oθονη (μεγαλη) , καλη αναλυση. καλο επεξεργαστη και μνημη.Και οσο να ναι δεν ξερω γιατι αλλα την εμπιστευομαι την Samsung
Hyphen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Επειδη εχω παρει μολις πριν 4 μερες το p880 για τον πατερα μου στρωνει κατα πολυ παραπανω με το Rom που λες? Aπο γνωστους μου που δοκιμασαν ναι ετσι μου ειπαν. Γινεται κομπλε.
Fotis2210 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα σου πρότεινα LG 4x hd από Android. Πολύ καλό για τα λεφτά του επίσης καλή επιλογή είναι και τα Nokia Lumia 820/920 από πλευράς Windows Phone Να κάνω μια ερώτηση? Έχω το LG και έχω ένα προβληματάκι με την μπαταρία του τι πρέπει να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα