gascp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το γνωστό Humble Bundle επιστρέφει δυναμικά με ένα πακέτο της Nordic Games Με κάτι κοντά στα 4€ (6$) έχετε σε steam γνήσια τα εξής εννιά (9!!!) παιχνίδια : Neighbours From Hell Compilation Supreme Commander Supreme Commander: Forged Alliance The Guild 2 Red Faction: Armageddon Painkiller: Hell and Damnation ArcaniA Darksiders II SpellForce 2: Faith in Destiny! Link εδώ : https://www.humblebundle.com/weekly Enjoy ! 5
angel2525 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το ειδα μολις και εγω. παιδια εκτος απο το darksider 2 το οποιο το εχω αξιζει κανενα απο τα αλλα?
spartan29gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το ειδα μολις και εγω. παιδια εκτος απο το darksider 2 το οποιο το εχω αξιζει κανενα απο τα αλλα? Supreme Commander Supreme Commander: Forged Alliance The Guild 2 Red Faction: Armageddon Painkiller: Hell and Damnation Προσωπικα για εμενα αυτα. 2
takjar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ενημερωτικά δεν είναι ξεχωριστά τα Steam Keys, είναι σε δύο πακέτα:1) Supreme Commander, Supreme Commander: Forged Alliance, The Guild 2, and Red Faction: Armageddon 2) Painkiller: Hell & Damnation, ArcaniA, Darksiders II, and SpellForce 2: Faith in Destiny
denthnpalevw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 θα καταλαβαν οτι εγινε πανικος στο προηγουμενο!!!!
takjar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 θα καταλαβαν οτι εγινε πανικος στο προηγουμενο!!!! Εννοείς το Humble THQ Bundle (Total payments: $5,099,230) ? 1
nek4d Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Οι gamers ενημερωνονται απο τα ειδικα θεματα, οπως υπαρχουν και εδω στην αντιστοιχη ενοτητα. Συνηθως, ακομη και αυτοι που δεν ειναι "hardcore gamers", παντα ριχνουν μια ματια καθε Πεμπτη βραδυ στα weekly humble bundles Επισης καθε στιγμη κυκλοφορουν ενεργα πολλα bundles, που τουλαχιστον για τα λεφτα που ζητανε, συμφερουν και θα μπορουσε να ανοιγει θεμα για καθε ενα απο αυτα ξεχωριστα, κατι που δεν εχει νοημα, καθως, οπως ειπαμε, υπαρχει ηδη ειδικο θεμα που αναφερονται ΟΛΑ. Παρολα αυτα, ειναι καλο πιστευω, καποια επιλεγμενα bundles με καταξιωμενους τιτλους, να ανεβαινουν ξεχωριστα και εδω, καθως πολλοι ειναι casual gamers, ή ειναι απασχολημενοι με δουλειες ή αλλα θεματα και μπορει να "χασουν" ενα εξαιρετικο VFM bundle. Το παρον bundle, ειναι ενα απο αυτα! (το ειχα αγορασει ηδη απο χθες, ομως, kudos στον TS) 4
NightOwl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστουμε τον τοπικ σταρτερ. Για να παρουμε ολα τα games χρειαζεται steam account? Μονο για το neighboors of Hell εχω παρει λινκ για download
takjar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει παράδοση στα Humble Bundle να δίνουν και DRM Free παιχνίδια, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Παραθέτω από το Humble Bundle την απάντηση σου. Redeem on Steam. Your purchase will get you eight spectacular games on Steam for Windows. The Neighbours From Hell Compilation is available DRM-free for Windows. Full system requirements for the games can be found here. Σε περίπτωση που δεν είναι σαφές μόνο το The Neighbours From Hell Compilation μπορείς να το κατεβάσεις DRM-Free για τα άλλα έχει μόνο Steam Keys και μάλιστα όπως ανέφερα παραπάνω σε 2 πακέτα, όχι ξεχωριστό Key για κάθε ένα.
NightOwl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντησ αλλα επειδη δεν ασχολούμαι με παιχνίδια (και αυτά τα πήρα για δώρο σε ενα ανηψακι) δεν κατάλαβα τίποτα. Τι πρέπει να κανω για να παρω τα υπολοιπα? Δεν μπορω να τα κατεβασω απο καπου?
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Κανανε μια αλλαγη και δε μου αρεσε καθολου. Εως τωρα αγοραζα το bundle και παντα μου δινανε κωδικους για καθε παιχνιδι ξεχωριστα. Οτι ειχα ηδη το χαριζα σε φιλους. Τωρα σου δινουνε μονο ενα κωδικο για ολα και οτι εχεις ηδη απλα μενει , δε σου δινει καποιο κωδικο τον οποιο μπορεις να χαρισεις 1
zapermania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Κανανε μια αλλαγη και δε μου αρεσε καθολου. Εως τωρα αγοραζα το bundle και παντα μου δινανε κωδικους για καθε παιχνιδι ξεχωριστα. Οτι ειχα ηδη το χαριζα σε φιλους. Τωρα σου δινουνε μονο ενα κωδικο για ολα και οτι εχεις ηδη απλα μενει , δε σου δινει καποιο κωδικο τον οποιο μπορεις να χαρισεις Καλά κάνανε και δίνουν πλέον 2 κωδικούς steam με τον κάθε ένα να έχει από 2-3 παιχνίδια γιατί είχαν γεμίσει οι αγγελίες από 'έξυπνους' που πουλάγανε bf 3 10 και 15 ευρώ και τα είχαν αγοράσει 6 δολάρια μαζί με άλλες 5-6 παιχνιδάρες. Συμφωνώ σε αυτό που λες ότι δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιο φίλο σου παιχνίδι που ήδη έχεις και το περιέχει και το bundle αλλά οκ και το να παίρνεις χ2 το κάθε παιχνίδι ήταν ιεροσυλία.Άλλωστε το χαμηλότερο πόσο για να αγοράσει κάποιος και τα κλειδωμένα παιχνίδια είναι γελοίο οπότε μπορείς άνετα να πληρώσεις 12 δολάρια και να κάνεις και ένα ωραίο ολοκληρωμένο δώρο σε ένα φίλο σου.
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 καλα ναι δικιο εχεις σε αυτο αλλα δεν παιζει καθε φορα να πληρωνω εγω χ2 για να τα κανω δωρο . Απλα αφου ηδη καποια παιχνιδια τα ειχα αγορασει τα χαριζα
ktf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλά κάνανε και δίνουν πλέον 2 κωδικούς steam με τον κάθε ένα να έχει από 2-3 παιχνίδια γιατί είχαν γεμίσει οι αγγελίες από 'έξυπνους' που πουλάγανε bf 3 10 και 15 ευρώ και τα είχαν αγοράσει 6 δολάρια μαζί με άλλες 5-6 παιχνιδάρες. Συμφωνώ σε αυτό που λες ότι δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιο φίλο σου παιχνίδι που ήδη έχεις και το περιέχει και το bundle αλλά οκ και το να παίρνεις χ2 το κάθε παιχνίδι ήταν ιεροσυλία.Άλλωστε το χαμηλότερο πόσο για να αγοράσει κάποιος και τα κλειδωμένα παιχνίδια είναι γελοίο οπότε μπορείς άνετα να πληρώσεις 12 δολάρια και να κάνεις και ένα ωραίο ολοκληρωμένο δώρο σε ένα φίλο σου. Δεν επικροτώ καμμιά κίνηση που μειώνει την αξία αυτού που αγοράζεις. Καλά κάνει ο κάθε έξυπνος και τα μεταπουλάει, τα αγόρασε (έστω πολύ φθηνά) και τα πουλάει πιο ακριβά, δεν βρίσκω οτιδήποτε μεμπτό. Με το να εννώνουν πολλά παιχνίδια σε 1 gamekey δεν κερδίζεις τίποτα, ίσα ίσα που είναι πιο δύσκολο να δωρίσεις ή να πουλίσεις μεμονομένα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα