Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Έχω το motorola atrix hd και θέλω να βάλω το ui της LG ή της Samsung! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω αυτό; Και αν γίνεται; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κατεβασε ενα launcher απο το play και ψαξε για θεμα touchwiz πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά έμαθα πως να κανω ροοτ στο κινητο μου και του έβαλα το timescape, το touchwiz, και το optimus ui της LG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά έμαθα πως να κανω ροοτ στο κινητο μου και του έβαλα το timescape, το touchwiz, και το optimus ui της LG! Τωρα μαλιστα. Επραξες αριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα