Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα μου εχουν ζητησει 290 ευρω για motherboard σε λαπτοπ acer και  απο τα πρωτα μοντελα με i5 και οταν τους ειπα δινω αλλα 100 και περνω τελευταιο  model μου ειπαν οτι θες, τοσα στοιχιζει ,ε λοιπον πηρα αλλο λαπτοπ αλλα οχι acer ιδιαιτερα μαλιστα οταν με κοροιδευει κανεις τοτε χανει σιγουρα,και ειμαι σιγουρος οτι αυτο  δεν ειναι δικο μου μονο καπριτσιο,απλα δεν ειμαστε θυματα ....

βεβαια ουτε αυτους τους νιαζει.απλα μπορει να μην παρεις λαπτοπ της ιδιας εταιρειας .αλλα με την ιδια λογικη καποιος αλλος δεν θα παρει dell και θα παρει acer.οποτε ανακυκλωνονται οι πελατες μεταξυ εταιρειων εκτος αν καποια στιγμη βγει καμια εταιρεια να κανει τηνδιαφορα.σιγουρα εταιρειες σαν το πλαισιο μπορει να εχουν πιο φτηνα ανταλλακτικα αλλα τι να το κανω οταν το λαπτοπ τους ειναι για πεταμα.η αλλιως μετα σε  ebay.τωρα πως τα βρισκουν αυτοι φτηνα δεν ξερω.εκτος αν εξω τα δινουν πιο φτηνα και εδω μας πιανουν τον ....

Δημοσ.

βεβαια ουτε αυτους τους νιαζει.απλα μπορει να μην παρεις λαπτοπ της ιδιας εταιρειας .αλλα με την ιδια λογικη καποιος αλλος δεν θα παρει dell και θα παρει acer.οποτε ανακυκλωνονται οι πελατες μεταξυ εταιρειων εκτος αν καποια στιγμη βγει καμια εταιρεια να κανει τηνδιαφορα.σιγουρα εταιρειες σαν το πλαισιο μπορει να εχουν πιο φτηνα ανταλλακτικα αλλα τι να το κανω οταν το λαπτοπ τους ειναι για πεταμα.η αλλιως μετα σε  ebay.τωρα πως τα βρισκουν αυτοι φτηνα δεν ξερω.εκτος αν εξω τα δινουν πιο φτηνα και εδω μας πιανουν τον ....

Aκριβως,εδω ειναι ολο το νοημα.Ενας πελατης θα φυγει ενας θα ερθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...