Sonick Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα Dell Studio 1535 εδώ και 4 χρόνια και μου προέκυψε πρόβλημα με το bezel (front και back cover της οθόνης) το οποίο μάλλον κάποιο δοντάκι έσπασε και δεν κουμπώνει το καπάκι σωστά. Μετα απο επικοινωνία με την Dell Hellas μου είπαν οτι η αλλαγή 2 πλαστικών εξαρτημάτων και τα εργατικά τους κοστίζουν 250€!!! Εκτός τόπου και χρόνου οι άνθρωποι. Βρήκα το ανταλλακτικό στο ebay με 45€ μαζί με μεταφορικά, αλλά διστάζω λίγο να το αλλάξω μόνος μου. Γνωρίζει κανείς που αλλού μπορώ να ψάξω να το βρω πέρα απο ebay και αν υπάρχουν καταστήματα service που αναλαμβάνουν την αντικατάσταση αυτή; Eυχαριστώ!
GREGKERKYRA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Σε οποιοδήποτε τεχνικό και να πας μπορεί να στο κάνει δεν είναι κάτι τόσο εξειδικευμένο.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 φίλε να το κάνεις μόνος σου μπορείς εύκολα. Θα δείς ενα video dissasembly στο youtube απο το μοντέλο σου και θα το ακολουθήσεις βήμα βήμα. δεν είναι τίποτα πραγματικά.
Konstantin77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 και να ξερεις οτι ότι δεν ξεκουμπώνει εύκολα είναι γιατί είναι κάπου βιδωμένο... να βγάζεις τις τάπες τις ελαστικές από την μέσα πλευρά, συνήθως από πίσω έχει βίδες. επίσης να ξερεις οτι μπορεις να κανεις μονος μην το δωσεις σε άλλον... δε θα στενοχωρηθεί καθόλου που θα σου κάνει μια τεράστια βαθειά χαρακιά και θα σου λεει ότι έτσι ήταν! εγγύηση... 1
Sonick Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα παιδιά όντως στο youtube αναλυτικό video. Με λίγη προσοχή το έχω! Αλλά είναι ντροπή να ζητάνε απο Dell τόσα λεφτά! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 επισης θα βρεις και service manuals που λενε πολλα μεσα για το πως τα αλλαζεις περα απο το video στο utube.καλα οτι ειναι κλεφτες και ζητανε οτι να νε για να στο φτιαξουν αυτο ειναι αλλη ιστορια.κανει 45 το δινουμε 250.δικαιο μου φαινεται .για ενα 500-600 τις % παραπανω κανουμε ετσι. 1
Roger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μην μπερδευεσαι,45€ κανει μεταχειρισμενο στο ebay. Οταν μπαινω στο συστημα να δω ποσο μου δινει η χ αντιπροσωπεια(δεν ειναι δυνατον να πω)ολη τη βαση για λαπτοπ και μου την δινει 110€ ποσο λοιπον θα την πουλησει η εδω αντιπροσωπεια?την στιγμη που πρεπει να βαλει ενα ποσοστο επανω στο ανταλλακτικο συν την εργασια συν φπα Ολες αυτες οι παλαβες τιμες των αντιπροσωπειων να ξερετε οτι προερχονται απ'εξω.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μην μπερδευεσαι,45€ κανει μεταχειρισμενο στο ebay. Οταν μπαινω στο συστημα να δω ποσο μου δινει η χ αντιπροσωπεια(δεν ειναι δυνατον να πω)ολη τη βαση για λαπτοπ και μου την δινει 110€ ποσο λοιπον θα την πουλησει η εδω αντιπροσωπεια?την στιγμη που πρεπει να βαλει ενα ποσοστο επανω στο ανταλλακτικο συν την εργασια συν φπα Ολες αυτες οι παλαβες τιμες των αντιπροσωπειων να ξερετε οτι προερχονται απ'εξω. 45 κανει μεταχειρισμενο.η αντιπροσωπεια ειναι αντιπροσωπεια παιρνει τιμες χονδρικης οποτε δεν το παιρνει 110.σιγουρα το παιρνει κοντα στα μισα.οποτε αν το παιρνει 50 εστω και 80 και σου ζηταει 250 παλι μιλαμε για τρελλο κερδος.οποτε παλη απατεωνια ειναι.δηλαδη οκ με 250 παιρνω νεο λαπτοπ.κα αυτοι ζητανε 250 για ενα πλαστικο.σιγουρα τα παιρνουν και ακριβα απεξω αλλα σιγουρα βαζουν τρελο κερδος πανω .γνωστο στην ελλαδα οτι μας εκμεταλευονται στα παντα.μας εχουν βρει θυματα και μας ξεσκιζουν.και αυτο ειναι γνωστο αφου ολα ειναι πιο φτηνα στην ευρωπη.και αν εσυ αγοραζεις 110 δεν σημαινει οτι η αντιπροσωπεια την αγοραζει 90.επισης ακομα και 110 να την αγορασεις οκ βαζεις και εργασια ενα 60 αρι.bezel αλλαζει καποιος οχι Mobo.αλλο 60 εργασια αλλο 140 ευρω εργασια.
Roger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Α ρε πουλινε τιποτα δεν καταλαβες απ'οσα σου εγραψα. Σου γραφω οτι απο το συστημα απο το οποιο μπορει να αγορασει μονο η αντιπροσωπεια και τα εξουδιοδοτημενα service απο μια μαμα εταιρεια,ενα ανταλλακτικο για παραδειγμα αγοραζεται 110€,πανω σε αυτο η εδω αντιπροσωπεια/εξουδιοδοτημενο θα βαλει ενα 25% κερδος στο ανταλλακτικο συν την εργασια της συν το φπα. Ο τελικος καταλωτης θα το αγορασει ακριβα ,γιατι τις περισσοτερες φορες το αγοραζει και η αντιπροσωπεια ακριβα. Δεν μπορεις να πουλας οσο γουσταρεις.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Α ρε πουλινε τιποτα δεν καταλαβες απ'οσα σου εγραψα. Σου γραφω οτι απο το συστημα απο το οποιο μπορει να αγορασει μονο η αντιπροσωπεια και τα εξουδιοδοτημενα service απο μια μαμα εταιρεια,ενα ανταλλακτικο για παραδειγμα αγοραζεται 110€,πανω σε αυτο η εδω αντιπροσωπεια/εξουδιοδοτημενο θα βαλει ενα 25% κερδος στο ανταλλακτικο συν την εργασια της συν το φπα. Ο τελικος καταλωτης θα το αγορασει ακριβα ,γιατι τις περισσοτερες φορες το αγοραζει και η αντιπροσωπεια ακριβα. Δεν μπορεις να πουλας οσο γουσταρεις. σορρυ νομιζα οτι 110 το αγοραζε οχι η αντιπροσωπεια αλλα ο επομενος.αν τα εχουν τοσο ακριβα παντως ε τοτε καιρος να κανουν μια κουβεντα οι ιδιοι με την αντιπροσωπεια εξω διοτι απορω αν αγοραζεις κανεις ανταλλακτικα με αυτες τις τιμες .οι περισσοτεροι αγοραζουν απο Net.δηλαδη δεν εχουν δει οτι οι πωλησεις ανταλλακτικων μειωνονται?τεσπα εχει καταντησει λιγο ελεος με τις τιμες να πληρωσεις για ενα bezel και εργασια οσο κανει ενα νεο Laptop σχεδον.apla eleos ενα πλαστικο ειναι.απορω αν εχει 2 ευρω κατασκευη αυτο το πλαστικο.τεσπα.καταλαβες με πιασε το παραπονο μου με αυτα που βλεπω.σας ευχαριστω που ανεχτηκατε το παραπονο μου βραδυατικα.
Roger Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Bρε πολυ καλα κανεις και παραπονιεσαι,και εσυ και ολος ο κοσμος που αγοραζει ενα μηχανημα. Και αυτην την απορια φυσικα δεν την εχουν μονο οι εξω αλλα και οι εσω.Καθημερινους μονολογους πρεπει να ακουσεις απο τεχνικους μπροστα στο συστημα να μονολογουν,''ποσοοοοοο?ρε μαλακες ενα γαμωπλαστικο ειναι,τι πουλατε χρυσαφι?''
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αμα στο τελος δουν οτι δεν πουλανε τιποτα επειδη ο κοσμος αγοραζει απο ebay τοτε να δουμε θα τις ριξουν τις τιμες.θα μου πεις δεν ειναι οι μονοι.παντου ετσι γινετε.εκτος αν το κανουν επιτηδες με σκοπο να αναγκασουν τον κοσμο να αγορασει νεο λαπτοπ.μια φορα για ενα cd-rom σε λαπτοπ hp xe3 νομιζω ηταν ειχαν ζητησει 300 ευρω.οταν εξω ενα slim cd rom δεν εκανε ουτε 40ευρω.απλα ηταν spare part hp οποτε επρεπε να κανει 10 φορες πανω τιμη.anyway.
arxaggelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν πιστεύω ότι πρόκειται ποτέ να ρίξουν τις τιμές στα ανταλλακτικά. Κατ'αρχήν η παραγωγή και διατήρηση στοκ ανταλλακτικών δεν συμφέρει καμία εταιρία, αφού τα προϊόντα έχουν μικρό κύκλο ζωής. Πιστεύω ότι ουσιαστικά οι εταιρίες διατηρούν ένα νικρό στοκ από ανταλλακτικά ίσα ίσα για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκευών στα πλαίσια της εγγύησης, όπου το σέρβις είναι "αναγκασμένο" να βάλει τα γνήσια της εταιρίας. Από εκεί και πέρα, είναι ασύμφορο να παραμένει μεγαλύτερο στοκ, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει αχρησιμοποίητο. Με το να κρατάνε λίγα ανταλλακτικά και ψηλά τις τιμές, από τη μία εξυπηρετούν τους πελάτες που είναι εντός εγγύησης, από την άλλη αποτρέπουν τους εκτός εγγύησης από το να "βασίζονται" στο στοκ της εταιρίας. Λόγω μικρού κύκλου ζωής των προϊόντων, οι εταιρίες δεν θέλουν να κρατάνε "ζωντανά" τα μηχανήματα που έχουν κάνει τον κύκλο τους, και για να πουλήσουν τα καινούρια όπως προαναφέρθηκε, και γιατί δεν συμφέρει να συντηρούν στοκ για να επισκευάζονται τα παλιά. Προσωπικά αυτό πιστεύω. 2
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν πιστεύω ότι πρόκειται ποτέ να ρίξουν τις τιμές στα ανταλλακτικά. Κατ'αρχήν η παραγωγή και διατήρηση στοκ ανταλλακτικών δεν συμφέρει καμία εταιρία, αφού τα προϊόντα έχουν μικρό κύκλο ζωής. Πιστεύω ότι ουσιαστικά οι εταιρίες διατηρούν ένα νικρό στοκ από ανταλλακτικά ίσα ίσα για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκευών στα πλαίσια της εγγύησης, όπου το σέρβις είναι "αναγκασμένο" να βάλει τα γνήσια της εταιρίας. Από εκεί και πέρα, είναι ασύμφορο να παραμένει μεγαλύτερο στοκ, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει αχρησιμοποίητο. Με το να κρατάνε λίγα ανταλλακτικά και ψηλά τις τιμές, από τη μία εξυπηρετούν τους πελάτες που είναι εντός εγγύησης, από την άλλη αποτρέπουν τους εκτός εγγύησης από το να "βασίζονται" στο στοκ της εταιρίας. Λόγω μικρού κύκλου ζωής των προϊόντων, οι εταιρίες δεν θέλουν να κρατάνε "ζωντανά" τα μηχανήματα που έχουν κάνει τον κύκλο τους, και για να πουλήσουν τα καινούρια όπως προαναφέρθηκε, και γιατί δεν συμφέρει να συντηρούν στοκ για να επισκευάζονται τα παλιά. Προσωπικά αυτό πιστεύω. σωστα τα λες.οπως και δεν αξιζουθν και οι επισκευες για αυτο βλεπεις στα μισα πραγματα πεταμα οταν χαλασουν.
forgotten Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 προσωπικα μου εχουν ζητησει 290 ευρω για motherboard σε λαπτοπ acer και απο τα πρωτα μοντελα με i5 και οταν τους ειπα δινω αλλα 100 και περνω τελευταιο model μου ειπαν οτι θες, τοσα στοιχιζει ,ε λοιπον πηρα αλλο λαπτοπ αλλα οχι acer ιδιαιτερα μαλιστα οταν με κοροιδευει κανεις τοτε χανει σιγουρα,και ειμαι σιγουρος οτι αυτο δεν ειναι δικο μου μονο καπριτσιο,απλα δεν ειμαστε θυματα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα