Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!
Εδω και κάτι μέρες με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη!
Θα θελα να ρωτήσω ειναι νόμιμο το να το βρω απο το PC!
Και αν ειναι νόμιμο πως μπορω να το βρώ?!  :mellow:

Δημοσ.

Μπλέξιμο φίλε άσε... Από pc δεν μπορείς να το βρεις με τίποτα. 

Θες εντολή εισαγγελέα ο οποίος θα ερευνήσει πρώτα το θέμα και θα δώσει την εντολή πάρα πολύ δύσκολα και μόνο σε βαριές περιπτώσεις (αν απειλείτε πχ η ζωή σου και άλλα τέτοια..)

Τι σου λένε όταν σε καλούν;

Δημοσ.

μπορείς να πας και σε ένα κατάστημα πχ γερμανο και να τους πεις να σου το φτιάξουν ώστε να μην δέχεσαι αποκρύψεις 

αν δεν κάνω λάθος 

Δημοσ.

συνηθως πρωτα γινεται παρατηρηση απο τον παροχο λενε σε αυτον που σε ενοχλει.δεν δινουν ετσι στο χυμα νουμερα.απλα μην του απαντας παντως.

Δημοσ.

δεν ειναι σοβαρό αγορινες απλα μου την σπανε τα φλ****ακια που το παιζουν μάγκες πίσω απο ενα τηλέφωνο!
απλα θελω να τους τρομάξω στελνοντας μήνυμα στο κινητο τους! ( αν το εβρισκα ) για να μην με πρήζουν!
αλλα ενας hackερας θα μπορούσε σωστά ?!?!
αν ναι με πιον τροπο συνήθως το βρισκουν!
πλυρωφοριακά ρωτάω

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα hacking.θα πρεπε να εχεις κανα γνωστο στον παροχο που ειναι ο αλλος.και ποου δεν ξερεις καν σε τι παροχο ειναι.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα hacking.θα πρεπε να εχεις κανα γνωστο στον παροχο που ειναι ο αλλος.και ποου δεν ξερεις καν σε τι παροχο ειναι.

καλος αγορίνα!

thanks 

Δημοσ.

Για να το "hackari" ο άλλος θα πρέπει να είναι "τούμπανος hacker" και να μπει στα αρχεία κλήσεων και έτσι... Πράγμα που θα πει πολύ χρήμα από μέρους σου αλλά και ρίσκο του να σας βρουν και να φάτε κάτι ωραίες μηνυσούλες...

Συμπέρασμα: Δεν αξίζει για ένα μάτσο δεκάχρονα που έχουν βρει το τηλέφωνο προσωρινό τους παιχνίδι να περάσεις από όλη αυτή την ταλαιπωρία!

Γνώμη: Αντί να τσαντίζεσαι κάτσε να το χαρείς! Σήκωνε το τηλέφωνο και ξεκίνα και εσύ την πλάκα... Στο τέλος πετάς και ένα του τύπου <<έκατσα και σας μιλούσα μόνο και μόνο για να σας εντοπίσει η αστυνομία>> και να δεις πως θα χεστούν απάνω τους :P 

Το έχω κάνει πολλές φορές και είχε τρελή φάση... Μέχρι και συγνώμη μου είχαν ζητήσει εμένα!! ;)

Δημοσ.

καποιοι που κανουν φαρσες οσο πιο πολυ τους μιλας τοσο πιο πολυ σου απαντανε και ξαναπερνουν.ετσι μου εκαναν και εμενα πριν πολλα πολλα χρονια.μετα οταν επερνε απλα του το κλεινα.μια δυο στο τελος βαρεθηκε.

Δημοσ.

Και πού ξέρεις ποιος ειναι; Πολλές φορές απόκρυψη παίρνουν εταιρίες που διαφημίζουν κάτι, έχει τύχει και φίλοι να με πάρουν και να χει γίνει κάτι με τις ρυθμίσεις του κινητού τους και να φαινονται με απόκρυψη κλπ.

Εκτός αν κάτι ξέρεις και σε κυνηγάει κάποιος.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι εταιρία από την στιγμή που τον παίρνουν τηλέφωνο για να του κάνουν πλάκα... Εκτός και αν είναι νέα τακτική των εταιριών για να προσελκύουν πελάτες :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...