Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο ψάχνω το κατάλληλο phablet και θέλω τις γνώμες σας.Θέλω phablet λόγω της  μεγάλης οθόνη ώστε να surfarw άνετα στο internet (που είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο τ θέλω ) αλλά όχι περισσότερο απο 5.7 ίντσες γιατί θα δυσκολεύομαι να το χειριστώ. Από εκεί και πέρα θέλω να είναι γρήγορο και να μην κολλάει,με καλή οθόνη και με μια αξιοπρεπή camera . Το budget μου κυμαίνεται από 300-480 (max αν βρεθεί κάτι πάρα πολύ καλό) . Όσον αφορά την μπαταρία δεν έχω θέμα εφόσον θα έχω την δυνατότητα να το φορτίζω καθημερινά. Μετά από μια έρευνα κατέληξα στ note 2 και Lg optimus g pro. Παρόλα αυτά,αν κ το note 2 με καλύπτει με κρατάει πίσω στο οτι έχει βγεί πέρυσι και δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει να παίρνει ενημερώσεις και γενικά να στέκεται αξιοπρεπώς ενώ εγώ σκοπεύω να κρατήσω το κινητό τουλάχιστον για 2-3 χρόνια..Το Lg έχει καλύτερη ανάλυση,λίγο καλύτερο επεξεργαστή και βγηκε το 13,βέβαια είναι κ ακριβότερο. Τέλος,σκέφτομαι το ενδεχόμενο να περιμένω λίγο μήπως και γίνει κανένα τρελό και σε λίγους μήνες παίξει το Lg g2 (που για τις ανάγκες μου φαντάζει ιδανικό) με καμιά 500αρα στο σκρούτζ . Με λίγα λόγια 5,2-5.7 ιντσες ,γρήγορο επεξεργαστή,πολύ καλή ανάλυση και καλή κάμερα. Ποιές είναι οι γνώμες σας; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και sorry για το μεγάλο post :) :) !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...