NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια!Θελω να φτιαξω ενα βιντεάκι!και χρησιμοποιώ το SonyVegas Pro 11 κατι εκανα σημερα και κατεβασα ενα Registry Cleaner programτο SpeedyPC Pro και το έτρεξα!εκανε το FIX του το πρόγραμμα και απο τοτε δεν μου ανοίγει το Sony Vegas!πιθανές αίτιες να διέγραψε καπιο αρχειο το SpeedyPC στο Sony VegasΕκανα restore το PC αλλα δεν!καμία αλλη λύσει αλλιος reinstall :/
JamesSP472 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τι δελεαστικό όνομα το SpeedyPC κρίμα που είναι π@%!&&%^ όπως και κάθε πρόγραμμα που υπόσχεται τέτοιες μ%$&*&^. Τέλος πάντων σου βγάζει κάποιο error message ?
NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 τίποτα!απλα κοιταω το Task Manager - Processes και βλεπω τη τρεχει παταω το Sony Vegas και ανοίγει αλλα μετα κλείνει πάλι!
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μήπως το SlowyPC κράτησε κατά λάθος backup πριν κάνει τις αλλαγές του και μπορέσεις να το επαναφέρεις;
NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ειχα κανει επίτηδες εγω ενα backup πριν κανω install to SlowyPC και τωρα αυτο το Backup έτρεξαγιατι ήξερα οτι κάτι θα πήγαινε στραβά αλλα μου την έφερε το SlowyPC
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από το σημείο επαναφοράς δες μήπως το ίδιο το πρόγραμμα κρατάει backup.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ηθικο διδαγμα.δεν τρεχουμε τετοια προγραμματα.οταν το pc φρικαρει κανεις ενα format παρα Registry clean
NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από το σημείο επαναφοράς δες μήπως το ίδιο το πρόγραμμα κρατάει backup. Του εχω χώσει uninstall και διέγραψα ολα τα αρχεια του απο τον σκληρό ! Με νευρίασε
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στον Καιάδα!!! Και επικροτώ το ηθικό δίδαγμα του poulinou.
NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παιδες εχω μια απορία!μόλις κατέβασα τα Windows Xp SP3 Black Edition!το οτι ειναι "Black Edition" Παίζει κάποιον ρόλο?η το λένε απλα ετσι?!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παιδες εχω μια απορία! μόλις κατέβασα τα Windows Xp SP3 Black Edition! το οτι ειναι "Black Edition" Παίζει κάποιον ρόλο? η το λένε απλα ετσι?! Ναι, παιζει ρολο. Ειναι το αντιστοιχο του SpeedyPC (και του καθε SpeedyPC), στην "ολοκληρο-λειτουργικο-συστημα" εκδοση του. Βαλε τα κανονικα Windows XP και μεινε μακρυα απο τις super-duper-l33t-black-pink-editions, στις οποιες δεν εχεις ιδεα ποιος πειραξε τι. 2
NikosTsolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστο αγορινα!delete Οπως ειναι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα