troupdim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας, φτιάχνω ένα site σε joomla κ μέσα σε αυτό θα υπάρχει ένα menu με το όνομα "Επικοινωνία". Έχω βάλει κανονικά τον κώδικα από το google map για τον χάρτη κ επίσης θέλω να βάλω κ μια φόρμα επικοινωνίας. Έχω δοκιμάσει κάποια component κ κάποια module του joomla αλλά δεν έχω έχω μείνει ευχαριστημένος. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό σε custom html? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Gigenis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Σε τι ακριβώς δεν σε ικανοποιεί η φόρμα επικοινωνίας που έχει το joomla; Θέλεις έξτρα πεδία; Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
vacilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Απλως κανε μια νεα σελιδα....βαλε το δικο σου html kai css και επειτα βαλε την form να κανει post σε ενα script εξω απο το joomla (π.χ. send_mail.php). Εγώ αυτό κανω συνήθως
troupdim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Bασικά δεν θέλω να κάνω νέα σελίδα , θέλω η φόρμα να υπάρχει στην ίδια σελιδα με το google map..
vacilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Bασικά δεν θέλω να κάνω νέα σελίδα , θέλω η φόρμα να υπάρχει στην ίδια σελιδα με το google map.. βαλε την φορμα κατω απο τον κωδικα του google map....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα