Fotis2210 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τι λετε αξιζει σχετικα με τα αλλα κινιτα(σε αυτο το budget)? ο αδελφος μου μου προτεινε το lg optimus g 4x αλλα εχει τεραστια οθονη οποτε δεν με βολευει. μεγιστη οθονη 4,3" για τις αναγκες μου το lg ειναι πολυ μεγαλο .απλα θελω να ξερω υπαρχει κανα καλο παιχνιδακι πχ reaper, temple run, angry birds? δεν ξαναειχα windows phone οποτε δεν ξερω τι εχει μεσα το market
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οχι windows phone, θα το μετανιωσεις πικρα! 1 2
JamesSP472 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οχι windows phone, θα το μετανιωσεις πικρα! 1 2 Τα windows phones είναι μια χαρά αλλά και τα sony που προτείνεις δεν πάνε πίσω...
Fulgore1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πηγαινε δες το απο κοντα σε καποιο καταστημα να δεις και το λειτουργικο. Δυστηχως στο insomnia ελαχιστοι προτεινουν γενικα Windows Phones ακομα και αν προκειται για απλη χρηση,αρα το καλυτερο ειναι να το δεις απο κοντα.
nikomania-- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά στο προτείνω. Είναι αξιόπιστο κινητό απλά σίγουρα δεν θα έχεις το πλήθος των εφαρμογών που έχεις στο android ειδικά στα παιχνίδια! Αλλά και πάλι σε καλύπτουν λογικά...
Millennium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 To market του εμπλουτίζεται σταδιακά πάντως.
zorans Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Οχι windows phone, θα το μετανιωσεις πικρα! κακοβουλες Υπερβολες...
atropa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα το νοκια. και ναι ο μεσος χρηστης δε θα του ληψει τιποτε απο apps. 1
ναυτικο Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ΓΤ δν έχω ραδιόφωνο στο Lumia 820 μετά το update Sent from my RM-821_eu_sweden_235
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα