Skylined Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι συσκευές της Dell έρχονται με Intel επεξεργαστές. Πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η Intel έχει πάρει στα σοβαρά το χώρο, να δούμε και τα reviews. ARM vs Intel εν όψη.
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα android απ'οτι αναφέρεται ειναι με τον clover trail και οχι με τον bay trail,γι'αυτο και η χαμηλή τιμη του!
lari9gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 απλα οργασμός. το βλέπω να ρχεται έτσι όπως πάμε με x86 αρχιτεκτονική και σε κινητά εκεί να δεις μακελειό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αρχίζω να ψήνομαι σιγά σιγά για tablet... 3
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αρχίζω να ψήνομαι σιγά σιγά για tablet... Στο τελος θα ψηθούν και οι πιο αρνητικοι στο θεμα tablet και πολυ φοβάμαι οτι εγω θα ψαχνω ακομη, για την ιδανικη ταμπλετα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 είναι ότι έχω laptop κι ότι το tablet δεν μου προσφέρει κάτι extra so far...
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Tablet με 8.1 και τιμη κάτω από 300 ευρώ είναι το ιδανικό...
christodoulosk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικό το 8pro αλλά με χαλάει που δεν έχει hdmi (αν έχει ας με διαψεύσει κάποιος) και έτσι μάλλον κλείνω προς το toshiba encore.
ektor7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικό το 8pro αλλά με χαλάει που δεν έχει hdmi (αν έχει ας με διαψεύσει κάποιος) και έτσι μάλλον κλείνω προς το toshiba encore.Εδω η πρωτη παρουσιαση του venue 8 pro και λεει οτι εχει! https://www.youtube.com/watch?v=npSKqzYdO8Y&feature=youtube_gdata_player Αν η port ειναι η ιδια με εκεινη της micro usb,μπορει να μην το βλεπουν οι υπολοιποι που το παρουσιαζουν! Καλυτερα να ψαξουμε για full specs για να ειμαστε σιγουροι! Σχεδων ολοι οι παρουσιαστες εχουν ενθουσιαστει με την οθονη του venue 8 pro κατι που δεν εγινε με τα αλλα δυο 8αρια με win8!
REDODIN7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αρχίζω να ψήνομαι σιγά σιγά για tablet... Εγω εχω ψηθει εδω και καιρο αλλα δεν υπαρχουν φραγκα
alextrela172 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικη προταση το Venue 11 Pro με επιλογες απο Bay Trail εως Haswell cpu. Ιδιαιτερα ανταγωνιστικη προταση απεναντι στο Surface Pro 2 και Vaio Tap 11. Απο την αλλη το 8ιντσο με ψιλοαπογοητευσε επειδη περιλαμβανει τον λιγοτερο δυνατο επεξεργαστη απο τη σειρα Τ των Bay Trail Z3740D και οχι τον ισχυροτερο 3770 http://images.anandtech.com/doci/7314/Screen%20Shot%202013-09-11%20at%208.27.11%20AM.png ελλειψη hdmi(απαραδεκτο οταν Toshiba και Acer το εχουν στο βασικο εξοπλισμο) και θα προτιμουσα usb 3,0 θυρα και οχι 2.0 Θα περιμενουμε το Lenovo Miix 8 να δουμε τι ψαρια θα πιανει.
ektor7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικη προταση το Venue 11 Pro με επιλογες απο Bay Trail εως Haswell cpu. Ιδιαιτερα ανταγωνιστικη προταση απεναντι στο Surface Pro 2 και Vaio Tap 11. Απο την αλλη το 8ιντσο με ψιλοαπογοητευσε επειδη περιλαμβανει τον λιγοτερο δυνατο επεξεργαστη απο τη σειρα Τ των Bay Trail Z3740D και οχι τον ισχυροτερο 3770 http://images.anandtech.com/doci/7314/Screen%20Shot%202013-09-11%20at%208.27.11%20AM.png ελλειψη hdmi(απαραδεκτο οταν Toshiba και Acer το εχουν στο βασικο εξοπλισμο) και θα προτιμουσα usb 3,0 θυρα και οχι 2.0 Θα περιμενουμε το Lenovo Miix 8 να δουμε τι ψαρια θα πιανει. Αν εχει πληρες τα specs του venue 8 δωσε link γιατι τα ψαχνω και δε τα βρησκω!Για hdmi,δε ξερουμε ακομη αν εχει ή οχι,γιατι μπορει η mini usb να ειναι και mini hdmi εξωδος! Για usb3 δε ξερω τι παιζει! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εδώ αναφέρει τα χαρακτηριστικα μαζί με τον ακριβή επεξεργαστη που φοράει http://www.pcworld.com/article/2051361/dell-unveils-its-all-new-venue-tablets-plus-major-updates-to-its-xps-ultrabook-line.html Sent from my iPad using Insomnia 1
ektor7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εδώ αναφέρει τα χαρακτηριστικα μαζί με τον ακριβή επεξεργαστη που φοράει http://www.pcworld.com/article/2051361/dell-unveils-its-all-new-venue-tablets-plus-major-updates-to-its-xps-ultrabook-line.html Sent from my iPad using Insomnia Εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ αν υπαρχει πραγματη η έλλειψη του hdmi ή οχι!Γιατι η port της mini usb μπορει να ειναι και mini hdmi! Ο cpu ισως να μην ειναι πολυ πιο κατω απο τον z3770 και να μη θεωρηθεί μεγαλο disadvantage σε σχεση με αυτο της toshiba! Για το lenovo εγω προσωπικα εχω το εξης κόλλημα.Ενα χρονο εγγυηση και δεν υπάρχει σερβις στην Κυπρο!Γι'αυτο αποφασησα μονο toshiba,dell,hp και samsung να κοιταζω! Φυσικα εγω ενδιαφερομαι για 10-11" οποταν το venue 11" pro πληρει ολες τις προδιαγραφες που εχω θεσει,για αγορά windows tablet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα