Προς το περιεχόμενο

Dell Venue 8 Pro/11 Pro (Windows 8.1), Venue 7/8 (Android) και αναδιπλώμενο Ultrabook XPS 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι για αντικαταστάτη του mini iPad για αυτο και θελω να αξίζει αρκετα,και hdmi κατα 99% δεν εχει.

Αλλιώς το Vaio Tap 11 πιο πολυ μου αρέσει λόγω ιντσων και χαμηλού βάρους και 4g support.

Θα δουμε.

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι για αντικαταστάτη του mini iPad για αυτο και θελω να αξίζει αρκετα,και hdmi κατα 99% δεν εχει.

Αλλιώς το Vaio Tap 11 πιο πολυ μου αρέσει λόγω ιντσων και χαμηλού βάρους και 4g support.

Θα δουμε.

Σωστα σκέφτεσαι!

Αν δεν εχει hdmi ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον!

Εγω μαλλων θα περιμενω να δω πως θα ειναι οι τιμες με τους i-core στο 11αρι για να παρω καποιο!Δε με πειραζει τοσο η επεξεργαστικη ισχυει του bay trail οσο η gpu σε σχεση με τους i-core(Y)!

Δημοσ.

Θα δουμε.

Σωστα σκέφτεσαι!

Αν δεν εχει hdmi ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον!

Εγω μαλλων θα περιμενω να δω πως θα ειναι οι τιμες με τους i-core στο 11αρι για να παρω καποιο!Δε με πειραζει τοσο η επεξεργαστικη ισχυει του bay trail οσο η gpu σε σχεση με τους i-core(Y)!

Το Dell το 11αρι το κόβω πολυ καλη περίπτωση πάντως. Sent from my iPad using Insomnia
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εχει το Venue 8 Pro HDMI? Το ζαχαρωνω στα $299....

Λογο ομως οτι ειναι κανονικο pc και εχει πλήρης υποστηριξη σε drivers,υπαρχουν εναλακτικες οπως usb to hdmi converters,απλα θα ηταν καλυτερα να υπηρχε κανονικο mini hdmi,για να γλυτωσεις το 30αρι ευρο γι'αυτους τους converters!

Παραδειγμα:

http://m.ebay.com/itm/280923066848

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραία ολα αυτά, έχουμε ψηθεί οκ αλλά πότε έρχεται Ευρώπη; Δεν εχω δει κάποια ημερομηνία

Πιθανο μολις γινουμε καρβουνο,απο το πολυ ψησιμο!:devil:

Δημοσ.

Έχω μπει σε καταναλωτικό mode πρέπει να κρατηθώ :P

Δε μπορεις να φανταστεις σε τι κατασταση ειμαι εγω!

Αλλα θα συγκρατηθω,"για το καλο μου"!:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...