Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο με το αν θα εχει ή οχι dedicate gpu,ο καθε cpu ερχεται παρεούλα με μια integrate gpu!

Οι επεξεργαστες που εχουν τα xps(HQ-σειρα) δεν εχουν την hd4400 για integrate gpu,αλλα την hd 4600!

Την hd4400 την εχουν μονο καποιοι cpu που ειναι ultra low voltage(U=15watt)!Γι'αυτο εγω νομισα στην αρχη οτι οι cpu ειναι U-σειρας,ενω στην πραγματικοτητα οι cpu ειναι της σειρας mobile 37watt!

Intel Core i7 στα 2.2Ghz θα εχει :)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Intel Core i7 στα 2.2Ghz θα εχει :)

Εχουν τον i7-4702QH με ενσωματομενη gpu στο soc του την hd4600!

Στο αρθρο αναφερει οτι η ενσωματομενη gpu ειναι η hd4400 και αυτο σημαίνει οτι ο επεξεργαστης θα επρεπε να ειναι ή ο i7-4500U ή i7-4600U!

Δημοσ.

Αποτελεί το ιδανικό γκατζετάκι και περιμένω να δούμε τιμές για τον μέσο χρήστη με άμεσο ανταγωνισμό και από άλλες εταιρίες...

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση / παρατήρηση χωρίς να μπαίνω στην αιώνια διαμάχη (Apple versus All) μιας και είμαι καθημερινός χρήστης και των δύο κόσμων τόσο σε φορητούς όσο και σε desktop...

Με τέτοια ανάλυση και τέτοια διαγώνιο εκτός από τη χρησιμότητα σε σχεδιαστικά προγράμματα πώς στο καλό θα βλέπουμε τι γράφει η οθόνη ;

Προσπαθώ να με φανταστώ π.χ. να γράφω κώδικα και σκέφτομαι ότι θα πρέπει να κοιτάω την οθόνη από τα 5 εκατοστά... Αυτό ονομάζεται πρακτικότητα ; 

κανεις ενα scaling στο font κατα 20-25% και εισαι κομπλε

πιστεψε με η αναγνωση κειμενου στο 11αρι ταμπλετ μου αναλυσης 1920x1080 ειναι πολυ πιο ανετη απο το μεχρι προτινος 13αρι λαπτοπ μου (1366x768)  πιξελιασμα δεν υπαρχει  ουτε καν απο τα 10 εκατοστα και η ομαλοτητα στις καμπυλες στις γραμματοσειρες και η εν γενει καθαροτητα της εικονας ειναι ασυγκριτη!

το πυκνο ppi δεν μεγαλωνει μονο την επιφανεια εργασιας  αλλα και την ευκρινεια,  εχεις την εντυπωση οτι δε κοιτας σε γυαλι πλεον

Υγ. επισης κοιταζοντας τη φωτο του αρθρου δε θυμαμαι να εχω ξαναδει τοσο μικρο πλαισιο γυρω απο οθονη γεγονος που μικραινει σημαντικα  το μεγεθος ολης της συσκευης

Δημοσ.

κανεις ενα scaling στο font κατα 20-25% και εισαι κομπλε

πιστεψε με η αναγνωση κειμενου στο 11αρι ταμπλετ μου αναλυσης 1920x1080 ειναι πολυ πιο ανετη απο το μεχρι προτινος 13αρι λαπτοπ μου (1366x768)  πιξελιασμα δεν υπαρχει  ουτε καν απο τα 10 εκατοστα και η ομαλοτητα στις καμπυλες στις γραμματοσειρες και η εν γενει καθαροτητα της εικονας ειναι ασυγκριτη!

το πυκνο ppi δεν μεγαλωνει μονο την επιφανεια εργασιας  αλλα και την ευκρινεια,  εχεις την εντυπωση οτι δε κοιτας σε γυαλι πλεον

Υγ. επισης κοιταζοντας τη φωτο του αρθρου δε θυμαμαι να εχω ξαναδει τοσο μικρο πλαισιο γυρω απο οθονη γεγονος που μικραινει σημαντικα  το μεγεθος ολης της συσκευης

Καλά όλα αυτά αλλά κώδικα μπορείς να γράψεις;

Νομίζω ότι αυτό ρωτάει και ο χρήστης Zauz.

Δημοσ.

οχι ρε φιλε κωδικα δε μπορεις να γραψεις ουτε να παιξεις Rome TW 2, κατι που ετσι κι αλλιως δε γινεται σε κανενα ταμπλετ ανεξαρτητως τιμης και λειτουργικου! αλλα μπορεις να κανεις ολα τα αλλα, τα ταμπλετ δεν ειναι σωνει και καλα desktop replacment αλλα companion

δεν αγοραζει καποιος ταμπλετ για να πουλησει το desktop του οπως ομοιως δε συνεβη αυτο και με τα laptops

τωρα ελπιζω να σε καλυψα, αν και  αυτα ειναι υποκειμενικα το μεγεθος και η αναλυση ειναι μεγεθη που διαπιστωνονται απο το καθενα στη πραξη

Δημοσ.

για ευκρινεια οθονης μιλαμε, αν ψηνεται τοσο ας παει πρωτα να διαπιστωσει απο κοντα κατα ποσο αυτο που βλεπει καλυπτεται για τα ματακια του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...