Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανέκαθεν αγαπημένα μου μηχανήματα μετά τα MB. Ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα τώρα που θα γίνει private η Dell.

• Like 1
Δημοσ.

Ανέκαθεν αγαπημένα μου μηχανήματα μετά τα MB. Ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα τώρα που θα γίνει private η Dell.

Kαι εδω φαινεται η διαφορα των χρηστων της αpple  απο τους κομπλεξικους ,οι πρωτοι αναγνωριζουν την ποιοτητα οπου και να βρισκεται  ...Χωρις ναι μεν αλλα και ασκοπο τρολαρισμα.

Δημοσ.

Kαι εδω φαινεται η διαφορα των χρηστων της αpple  απο τους κομπλεξικους ,οι πρωτοι αναγνωριζουν την ποιοτητα οπου και να βρισκεται  ...Χωρις ναι μεν αλλα και ασκοπο τρολαρισμα.

Μας προσβάλεις αν δε το κατάλαβες!:P

Δημοσ.

Μας προσβάλεις αν δε το κατάλαβες! :P

Γιατι θιχτηκες αναγνωρισες τον εαυτο σου σε καποια κατηγορια? εγω γενικα μιλησα .

Δημοσ.

Γιατι θιχτηκες αναγνωρισες τον εαυτο σου σε καποια κατηγορια? εγω γενικα μιλησα .

Ακυρο,δε το επιασα σωστα!

Δημοσ.

Δεν ειμαι πελατης της apple!Αυτη ειναι η κατηγορία μου και αυτη προσβαλες έμμεσα και ύπουλα!

Καμια σχεση, δεν χαρακτηρισα κομπλεξικους οσους δεν ειναι πελατες της apple  αλλα τους συγκεκριμενους που κραζουν τα προιοντα της apple μονο και μονο επειδη ειναι της εταιρειας λογω ονοματος  .Ενω αντιθετα οπως ειδες εμεις μονο καλα λογια ειπαμε για το συγκεκριμενο προιον .Αλλωστε εγω ειμαι πελατης και των δυο.Φαινεται λοιπον ποιοι εχουν κολημα και ποιοι οχι .

Δημοσ.

Εκανα edit!;)

γενίκευση κι από τις 2 πλευρές Φώτη :P

Πιο πολυ ηταν,οτι δε το ερμηνευσα σωστα!

Ο Φωτης σωστα το εθεσε!

• Like 1
Δημοσ.

Οταν βλεπεις να αναφερει hd 4400 και ultrabooks,τι αλλο να ψαξω?

Οι μονοι cpu μ'αυτη τη gpu ειναι αυτοι που εχουν κωδικο i5-4x00U & i7-4x00U!

Όντως έχεις δίκιο γιατί και οι 2 επιλογές επεξεργαστών που έχει το dell  φοράνε hd 4600

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση / παρατήρηση χωρίς να μπαίνω στην αιώνια διαμάχη (Apple versus All) μιας και είμαι καθημερινός χρήστης και των δύο κόσμων τόσο σε φορητούς όσο και σε desktop...

Με τέτοια ανάλυση και τέτοια διαγώνιο εκτός από τη χρησιμότητα σε σχεδιαστικά προγράμματα πώς στο καλό θα βλέπουμε τι γράφει η οθόνη ;

Προσπαθώ να με φανταστώ π.χ. να γράφω κώδικα και σκέφτομαι ότι θα πρέπει να κοιτάω την οθόνη από τα 5 εκατοστά... Αυτό ονομάζεται πρακτικότητα ; 

Δημοσ.

Φανταζομαι θα υπαρχει λειτουργια οπως και στα mac με retina για βελτιστοποιηση της οθονης για να εκμεταλλευτει την αναλυση χωρις να την αλλαξεις..

Πραγμα που σημαινει ακρως crisp εμφανιση που εκμεταλλευεται την αναλυση χωρις να γινουν ολα ψειρες και δε βλεπεις τιποτα οπως θα γινοταν αν την αλλαζες μονος σου..

Απο windows μονο DeLL ρεεεε!!  B)

Δημοσ.

Όντως έχεις δίκιο γιατί και οι 2 επιλογές επεξεργαστών που έχει το dell  φοράνε hd 4600

Εχει και με Nvidia και συγκεκριμενα την Nvidia GeForce GT 750M που ειναι μια χαρα για gaming :)

Δημοσ.

Εχει και με Nvidia

Ασχετο με το αν θα εχει ή οχι dedicate gpu,ο καθε cpu ερχεται παρεούλα με μια integrate gpu!

Οι επεξεργαστες που εχουν τα xps(HQ-σειρα) δεν εχουν την hd4400 για integrate gpu,αλλα την hd 4600!

Την hd4400 την εχουν μονο καποιοι cpu που ειναι ultra low voltage(U=15watt)!Γι'αυτο εγω νομισα στην αρχη οτι οι cpu ειναι U-σειρας,ενω στην πραγματικοτητα οι cpu ειναι της σειρας mobile 37watt!

πως ξεφτυλιζει μια εταιρεια την καλη της σειρας...στα alienware εβαλε αναλυση απλα full hd!

Νωμιζεις ειναι τοσο ευκολο να παιζεις full games οπως το crysis3 σε τετοιες αναλυσεις?

Τα μηχανηματα αυτα ειναι με βαση τη ταση gaming αυτη τη στιγμη.Οταν φτασουμε το gaming να σπροχνεται σε 4k,θα βγουν και οι αναλογες καρτες γραφικων για να τρεχουν σωστα κ καλα και τα πιο απαιτητικα games,να εισαι σιγουρος οτι θα μπουν και στο alienwsre και σε ολα τα gaming laptops!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...