chris70 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Παιδια υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις που να κανει εσωτερικο καθαρισμο, οχι μονο μητρικη,ανεμιστηρα αλλα και εσωτερικο οθονης;
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Παιδια υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις που να κανει εσωτερικο καθαρισμο, οχι μονο μητρικη,ανεμιστηρα αλλα και εσωτερικο οθονης; Το να καθαρίσεις την οθόνη είναι πολύ πιο εύκολο από το να καθαρίσεις τα ανεμιστηράκια. Αν είναι μόνο για την οθόνη και μόνος σου μπορείς να το κάνεις με προσοχή και ελάχιστα εργαλεία 1
chris70 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καποια στιγμη θα χρειαστει ενα γενικο καλο καθαρισμα οποτε καλο θα ηταν να ξερουμε καποιο αξιοπιστο και εγνωσμενης αξιας σερβις 1
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Στη Document αν δεν θες μόνος σου. Αλλαγή πάστας όμως δεν γίνεται, γιατί χάνεται η εγγύηση ακόμα και αν την αλλάξει επίσημο Service καθώς κόβεται μία ταινία στη μητρική η οποία είναι για την εγγύηση. Όλα αυτά σύμφωνα με τον τεχνικό της Document. 1
Tablet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σάββατο επικοινώνησα με τη Document στη Γλυφάδα και ανέφερα το πρόβλημα σχετικά με την οθόνη του iMac. Πάρα πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί μου είπαν αμέσως ότι δικαιούμαι να έρθουν να το πάρουν και να το φέρουν, κάτι που η Systemgraph δεν μου το είπε ποτέ. Τους είπα επίσης και για τις λίγο τσιμπημένες θερμοκρασίες και με ενημέρωσαν πως έτσι και αλλιώς από τη στιγμή που θα μπει στο Service θα γίνει καθαρισμός. Το είχα επιβεβαιώσει με γνωστό μου ο οποίος δούλευε σε Service αντίστοιχου καταστήματος πριν μιλήσω μαζί τους. Δευτέρα με πήραν τηλέφωνο το πρωί και ήρθε ο ίδιος ο τεχνικός να το παραλάβει. Τετάρτη μεσημέρι (σήμερα δηλαδή) μου το έφεραν, αφού δύο ώρες πριν με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός να με ενημερώσει για τις ενέργειες που έκανε, τις οποίες φυσικά μου τις έφερε και σε χαρτί. Εκτός λοιπόν από την οθόνη, το πρώτο πρόβλημα ήταν η σκόνη που είχε συσσωρευτεί στο εσωτερικό του υπολογιστή. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι είχαν βουλώσει τα πάντα και πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του συστήματος ψύξης του σκληρού δίσκου. Μάλιστα το παλιό μου το έβαλε σε ένα σακουλάκι για να δω την κατάσταση. Με λίγα λόγια και οι δύο συμφωνήσαμε, πως η οθόνη ήταν τελικά δευτερεύοντος σημασίας. Document το έχουμε πει οι Καλύτεροι apple resellers και service providers στην Ελλάδα!
suicico Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα στα Authorised Service αυτό που κάνουν είναι να αλλάξουν την οθόνη με άλλη που τους στέλνει η Apple. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει κάποιος να ανοίξει την οθόνη και να την καθαρίσει, διότι πολύ απλά κανένας δεν θα τον πληρώσει για αυτή την δουλειά, σε αντίθεση με την αντικατάσταση για την οποία πληρώνεται από την Apple (από την στιγμή που είναι εντός εγγύησης και χωρίς κόστος για τον πελάτη). Όταν είναι εκτός εγγύησης το μηχάνημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και πάλι να γίνει δωρεάν αντικατάσταση, το μόνο που πρέπει να γίνει είναι ο τεχνικός που θα αναλάβει το θέμα να αιτηθεί την δωρεάν αντικατάσταση και εάν την εγκρίνει η Apple έχει καλώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα