Vissarion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οκ, στην αρχη ξεκινησε με μπλε οθονες (εχω windows 7 64), νομιζα οτι φταιει ο σκληρος, ξεκινησα να κανω φορματ, αλλα ματαια, πεταγε memory error, τον εβαλα σε αλλον υπολογιστη και το φορματ μια χαρα. Πισω στον δικο μου τιποτα δεν ανοιγει τα windows, με το που πανε να φωρτοσουν crasharei και ξαναμανα reboot.Σκεφτηκα να δοκιμασω το προγραμμα memtest86(http://www.memtest86.com/ ) και ξεκινησε να μου βγαζει 10000αδες κοκκινα badram errors, (by the way, εχω 2 ιδια modules 4+4gb, αγορασμενα πριν 15μερες και δουλευαν μια χαρα.) Τι να κανω??Αν χρειαζεστε περισσοτερες λεπτομερειες πειτε μου
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να κανεις με το καθενα module μονο του memtest για να δεις ποιο φταίει η αν εχουν και τα 2 πρόβλημα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το καλο της ολης υποθεσης ειναι πως εχεις εγγυηση και θα σου τις αντικαταστησουν.
Vissarion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασα με το καθενα ξεχωριστα και να μπω στα windows και να τρεξω το προγραμμα. Στα windows δε μπενει ουτε με την μια ουτε με την αλλη, οταν παω να τρεξω το προγραμμα με μια (οποια και να ειναι) τρεχει πολυ γρηγορα και κανει επανεκινηση χωρις να δειξει αποτελεσμα.Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν να βγαλω ακομα και την καρτα γραφικων και να δοκιμασω. Αν δε δουλεψει και παλι θα φταιει καθαρα η μητρικη μου ειπαν.Για να δουμε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ειπες πως εχεις προσβαση και σε αλλο pc, μπορει να δεχθει αυτο το pc τις μνημες αυτες ωστε να τις δοκιμασεις και εκει?
panzosGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μαγκα μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ι ραμ σου φτεει να 3ερεις!!πρεπει να αγωρασεις νεα ραμ ελπιζω να σε χελπαρα μπορεις επισης να κανεις το εξης να δοκιμασεις να κανειs φορματ με τν μια ραμ μονο αμα γινη σημαινη οτι ι δευτερη ραμ σου εχει προβλημα αμα δν γηνει το φορματ σημαινη οτι ι 1η σου ραμ ειχε προβλημα ι αλοιος κανε το ειδειο με το μεμτεστ
MauMaus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εν ολιγης μαγκα μου αν εχεις τεσσερις ραμ κανεις τεσσερα φορματ και βρισκεις ποια απ ολες φταιει ! 4
alex1_kgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <p>μαγκα μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ι ραμ σου φτεει να 3ερεις!!πρεπει να αγωρασεις νεα ραμ ελπιζω να σε χελπαρα</p> <p>μπορεις επισης να κανεις το εξης να δοκιμασεις να κανειs φορματ με τν μια ραμ μονο αμα γινη σημαινη οτι ι δευτερη ραμ σου εχει προβλημα αμα δν γηνει το φορματ σημαινη οτι ι 1η σου ραμ ειχε προβλημα ι αλοιος κανε το ειδειο με το μεμτεστ </p> Συγγνώμη για το offtopic αλλά αποφάσισε το γίνει γράφεται γινη ή γηνει; με μπερδεψες
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοιτα μαλλον φταινε οι ram οποτε εχεις 2 επιλογές για να σιγουρευτείς , η βρίσκεις απο εναν φίλο αλλες ram να δοκιμάσεις ή βάζεις τις δικιές σου σε αλλο pc και βλέπεις Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από SPANK
drkar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μπαινεις στο bios με την καθεμια χωριστα κανεις load setup default and save and exit και τρεχεις memtest για την καθεμια χωριστα
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασα με το καθενα ξεχωριστα και να μπω στα windows και να τρεξω το προγραμμα. Στα windows δε μπενει ουτε με την μια ουτε με την αλλη, οταν παω να τρεξω το προγραμμα με μια (οποια και να ειναι) τρεχει πολυ γρηγορα και κανει επανεκινηση χωρις να δειξει αποτελεσμα. Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν να βγαλω ακομα και την καρτα γραφικων και να δοκιμασω. Αν δε δουλεψει και παλι θα φταιει καθαρα η μητρικη μου ειπαν. Για να δουμε. Το προγραμμα αυτο δε το τρχεις απο τα windows φιλε μου. Απο boot μονο. Φτιαξε ενα bootable usb και τρεξτο με καθε μια ξεχωριστα για να βρεις την προβληματικη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Απορία. Αν έχεις αγοράσει ενα σετακι 2*4gb για παράδειγμα. Αν βρεθεί απο memtest86 ότι το πρόβλημα το έχει μόνο το ένα ντιμακι, στο rma δίνεις και τις δυο και περιμένεις νέο σετ η απλά σου ααλλάζουν την προβληματικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα