Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, στην αρχη ξεκινησε με μπλε οθονες (εχω windows 7 64), νομιζα οτι φταιει ο σκληρος, ξεκινησα να κανω φορματ, αλλα ματαια, πεταγε memory error, τον εβαλα σε αλλον υπολογιστη και το φορματ μια χαρα.

Πισω στον δικο μου τιποτα δεν ανοιγει τα windows, με το που πανε να φωρτοσουν crasharei και ξαναμανα reboot.

Σκεφτηκα να δοκιμασω το προγραμμα memtest86(http://www.memtest86.com/

) και ξεκινησε να μου βγαζει 10000αδες κοκκινα badram errors,

(by the way, εχω 2 ιδια modules 4+4gb, αγορασμενα πριν 15μερες και δουλευαν μια χαρα.)

Τι να κανω??

Αν χρειαζεστε περισσοτερες λεπτομερειες πειτε μου 

:(

Δημοσ.

Δοκίμασε να κανεις με το καθενα module μονο του memtest για να δεις ποιο φταίει η αν εχουν και τα  2 πρόβλημα

Δημοσ.

Δοκιμασα με το καθενα ξεχωριστα και να μπω στα windows και να τρεξω το προγραμμα.

Στα windows δε μπενει ουτε με την μια ουτε με την αλλη, οταν παω να τρεξω το προγραμμα με μια (οποια και να ειναι) τρεχει πολυ γρηγορα και κανει επανεκινηση χωρις να δειξει αποτελεσμα.

Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν να βγαλω ακομα και την καρτα γραφικων και να δοκιμασω.

Αν δε δουλεψει και παλι θα φταιει καθαρα η μητρικη μου ειπαν.

Για να δουμε.

Δημοσ.

μαγκα μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ι ραμ σου φτεει να 3ερεις!!πρεπει να αγωρασεις νεα ραμ ελπιζω να σε χελπαρα

μπορεις επισης να κανεις το εξης να δοκιμασεις να κανειs φορματ με τν μια ραμ μονο αμα γινη σημαινη οτι ι δευτερη ραμ σου εχει προβλημα αμα δν γηνει το φορματ σημαινη οτι ι 1η σου ραμ ειχε προβλημα ι αλοιος κανε το ειδειο με το μεμτεστ 

Δημοσ.

εν ολιγης μαγκα μου αν εχεις τεσσερις ραμ κανεις τεσσερα φορματ και βρισκεις ποια απ ολες φταιει :-D !

• Like 4
Δημοσ.

<p>μαγκα μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ι ραμ σου φτεει να 3ερεις!!πρεπει να αγωρασεις νεα ραμ ελπιζω να σε χελπαρα</p>

<p>μπορεις επισης να κανεις το εξης να δοκιμασεις να κανειs φορματ με τν μια ραμ μονο αμα γινη σημαινη οτι ι δευτερη ραμ σου εχει προβλημα αμα δν γηνει το φορματ σημαινη οτι ι 1η σου ραμ ειχε προβλημα ι αλοιος κανε το ειδειο με το μεμτεστ </p>

Συγγνώμη για το offtopic αλλά αποφάσισε το γίνει γράφεται γινη ή γηνει; με μπερδεψες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα μαλλον φταινε οι ram οποτε εχεις 2 επιλογές για να σιγουρευτείς , η βρίσκεις απο εναν φίλο αλλες ram να δοκιμάσεις ή βάζεις τις δικιές σου σε αλλο pc και βλέπεις

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Μπαινεις στο bios με την καθεμια χωριστα κανεις load setup default and save and exit και τρεχεις memtest για την καθεμια χωριστα

Δημοσ.

Δοκιμασα με το καθενα ξεχωριστα και να μπω στα windows και να τρεξω το προγραμμα.

Στα windows δε μπενει ουτε με την μια ουτε με την αλλη, οταν παω να τρεξω το προγραμμα με μια (οποια και να ειναι) τρεχει πολυ γρηγορα και κανει επανεκινηση χωρις να δειξει αποτελεσμα.

Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν να βγαλω ακομα και την καρτα γραφικων και να δοκιμασω.

Αν δε δουλεψει και παλι θα φταιει καθαρα η μητρικη μου ειπαν.

Για να δουμε.

Το προγραμμα αυτο δε το τρχεις απο τα windows φιλε μου. Απο boot μονο. Φτιαξε ενα bootable usb και τρεξτο με καθε μια ξεχωριστα για να βρεις την προβληματικη.

Δημοσ.

Απορία. Αν έχεις αγοράσει ενα σετακι 2*4gb για παράδειγμα. Αν βρεθεί απο memtest86 ότι το πρόβλημα το έχει μόνο το ένα ντιμακι, στο rma δίνεις και τις δυο και περιμένεις νέο σετ η απλά σου ααλλάζουν την προβληματικη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...