Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω την εξης μητρικη:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3412#ov και τις εξης 4 μνημες:

Kingston HyperX Blu 2 GB DDR3 1600 MHz PC3-12800 CL9

Γιατι δεν μου παει στα 1600 παρα τις ρυθμισεις στο bios,k μενουν στα 1333....;Μπορειτε να βοηθησετε;

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο προβλημα με το παλικαρι..

εχω αυτη τη μητρικη ga-990xa-ud3rev_10

G SKILL 8GB  στα 1866 οι μνημες.

το pc το εχω 2 μερες μεχρι χτες κανονικα μου τις ετρεχε 1866 και σημερα εχει κολλησει στα 1600.

μπαινω και στο bios αλλαζω το προφιλ το βαζω στα 1866 και οι μνημες δειχνουν οτι δουλευουν στα 1600 λες και δεν θελουν να ανεβουν.

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο προβλημα με το παλικαρι..

εχω αυτη τη μητρικη ga-990xa-ud3rev_10

G SKILL 8GB  στα 1866 οι μνημες.

το pc το εχω 2 μερες μεχρι χτες κανονικα μου τις ετρεχε 1866 και σημερα εχει κολλησει στα 1600.

μπαινω και στο bios αλλαζω το προφιλ το βαζω στα 1866 και οι μνημες δειχνουν οτι δουλευουν στα 1600 λες και δεν θελουν να ανεβουν.

Μηπως μας ξεφευγει καμμια ρυθμιση;

Δημοσ.

εμενα μεχρι χτες ετρεχε κανονικα..

κολλητικο ειναι? :-)

Εσυ φιλε μου μεχρι χθες που λες τι ρυθμισεις ειχες κανει πριν κ δουλευαν;

Δημοσ.

Εγώ σε άλλη μητρική της Gigabyte είχα παρόμοιο πρόβλημα, το ρύθμιζα σε 1600 αλλά παίζανε σε 1333 και η λύση ήταν μία: Άλλαξε τες θέση, διάβασε το μάνουαλ της μητρικής να δείς με πια σειρά σου προτείνει να αρχίσεις να τοποθετείς τις ραμ. Ενδεικτικά στην δικιά μου η θέσεις αρχινόντας από αυτές που ήταν πιο κοντά στον επεξεργαστή ήταν αυτές 4-2-3-1  . Οπότε πείρα την μια και μοναδική ραμ που χρεισιμοποιούσα από την θέση 4 στην θέση 1 και όλα μια χαρά.

Δημοσ.

εμενα στο βιος στο προφιλ1 οπως το λεει μου δινει την επιλογη στα 1866 και αυτο γινοταν μεχρι χτες.

σημερα η επιλογη μου στο βιος ειναι παλι 1866 μονο που δειχνει τις μνημες απο μονες τους να ειναι στα 1600.

Εγώ σε άλλη μητρική της Gigabyte είχα παρόμοιο πρόβλημα, το ρύθμιζα σε 1600 αλλά παίζανε σε 1333 και η λύση ήταν μία: Άλλαξε τες θέση, διάβασε το μάνουαλ της μητρικής να δείς με πια σειρά σου προτείνει να αρχίσεις να τοποθετείς τις ραμ. Ενδεικτικά στην δικιά μου η θέσεις αρχινόντας από αυτές που ήταν πιο κοντά στον επεξεργαστή ήταν αυτές 4-2-3-1  . Οπότε πείρα την μια και μοναδική ραμ που χρεισιμοποιούσα από την θέση 4 στην θέση 1 και όλα μια χαρά.

στην δικια μου περιπτωση ειναι ολα οκ απο την αρχη,αρα συμπεραινουμε οτι δεν παιζει μονο αυτο το ρολο.

Δημοσ.

Πως να την βρω την σειρα φιλε μου που δεν ξερω αγγλικα;Μπορεις να βοηθησεις; :blink:

Δημοσ.

Ενταξει φιλε μου.Εκανα ενα LOAD BIOS DEFAULTS και μετα ξαναρυθμισα τον επεξεργαστη μου εκει που τον ειχα,και τωρα ειμαι οκ.

https://www.dropbox.com/sc/1h9qc7q31t02r5z/oYm5kB5T5f

https://www.dropbox.com/s/rvhvu70ocijef33/2013-10-03%2017.41.09.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...