alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα σε ολους. η μητρικη ειναι η Gigabyte 970A-UD3. επεξεργαστης FX-6300, μνημες Kingston Hyper X black 1600mhz, ssd 830 series. δουλευε κανονικα αλλα δεν εμπαινε στο bios με τπτ! πατουσα del και μαυρη οθονη. με ρεσετ και χωρις καμια ενεργεια εμπαινε παλι. εβαλα το cd της μητρικης και εκανα εγκατασταση οτι ειχε σχεδον. μετα δεν εμπαινε καν στα Windows! τωρα βλεπω το logo screen για 2 δευτερολεπτα και μετα τπτ..μαυρη οθονη. εβγαλα σκηρους, δοκιμασα τις μνημες μια μια, αλλαξα θεση τα usb στις θυρες μηπως τρωει κανα κολλημα απο καμια ελλατωματικη, σκληρο σε αλλα σατα, usb κουτιου βγαλμενα τπτ. cmos και μπαταρια εχουν γινει ρεσετ..παλι τπτ! θα τη στειλω πισω αλλα καμια γνωμη πρωτα? thanks
Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι είναι προφανές πρόβλημα της μητρικής. Update τα bios τα 'χεις κάνει;
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις πληκτρολογιο usb θα πρεπει να ρυθμισεις κατι μεσα στο bios κατι σαν "usb kayboard support" αλλα και παλι μου εχει τυχει πολλα bios ενω εχω ενεργοποιησει οτι εχει σχεση με το usb να μην μπορει να μπει στο bios απο usb πληκτρολογιο και για αυτον τον λογο εχω ενα αρχαιο με το παλιο βυσμα.
alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι είναι προφανές πρόβλημα της μητρικής. Update τα bios τα 'χεις κάνει; κι εγω ετσι πιστευω..δε βρισκω κατι αλλο να δοκιμασω. το περιεργο ειναι οτι δουλευε μια χαρα ομως! απλα δεν εμπαινε στο Bios. εβαλα το cd της μητρικης για να δω αν εχει bios update απο εκει. αν το εκανε η οχι δεν ξερω..εχω χαζεψει απο χτες. τωρα για να φλασαρω bios χωρις να βλεπω τπτ δεν το δοκιμαζω καν. ευχαριστω. Αν εχεις πληκτρολογιο usb θα πρεπει να ρυθμισεις κατι μεσα στο bios κατι σαν "usb kayboard support" αλλα και παλι μου εχει τυχει πολλα bios ενω εχω ενεργοποιησει οτι εχει σχεση με το usb να μην μπορει να μπει στο bios απο usb πληκτρολογιο και για αυτον τον λογο εχω ενα αρχαιο με το παλιο βυσμα. μα δε μπορω να μπω καν στο bios φιλε μου για να κανω τη ρυθμιση. η προηγουμενη μου μητρικη παλι Gigabyte και δε χρειαζονταν κατι τετοιο ουτε ειχα ποτε προβλημα με κατι. ευχαριστω.
Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω πάθει ζημιά με μητρική που με προειδοποιούσε 1 μήνα πριν, απλώς εγώ δεν έβλεπα τα σημάδια. Είσαι εντός εγγύησης; Και κάτι ακόμα, πριν τη στείλεις service, παρατήρησε τα πυκνωτάκια της. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιο έχει πρόβλημα, θα 'χει φουσκώσει περιμετρικά ή πάνω/κάτω. Αν και δε νομίζω να 'ναι κάτι τέτοιο, αλλά τι έχεις να χάσεις να κοιτάξεις.
alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω πάθει ζημιά με μητρική που με προειδοποιούσε 1 μήνα πριν, απλώς εγώ δεν έβλεπα τα σημάδια. Είσαι εντός εγγύησης; Και κάτι ακόμα, πριν τη στείλεις service, παρατήρησε τα πυκνωτάκια της. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιο έχει πρόβλημα, θα 'χει φουσκώσει περιμετρικά ή πάνω/κάτω. Αν και δε νομίζω να 'ναι κάτι τέτοιο, αλλά τι έχεις να χάσεις να κοιτάξεις. ειναι καινουρια! 1η φορα την εβαλα χτες. φυσικα και ειμαι εντος εγγυησης, τωρα θα παω να τη στειλω. απλα ανησυχω αν παιζει κανενα θεμα συμβατοτητας με το συστημα μου και τη συγκεκριμενη μητρικη και δε φταιει αυτη κι οτι αν παρω αλλη θα μου κανει τα ιδια. ενας τροπος υπαρχει βεβαια να μαθουμε..
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθησες να κανεις reset το bios νε το γνωστο jumber η με το να βγαλεις το ρευμα και την στρογγυλη μπαταρια;
alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθησες να κανεις reset το bios νε το γνωστο jumber η με το να βγαλεις το ρευμα και την στρογγυλη μπαταρια; ναι φιλε μου, φυσικα. εχω δοκιμασει τα παντα! δυστυχως δεν εχω Ultrex..
Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 E τότε μην δοκιμάζεις τίποτα άλλο. Με την απόδειξη και πίσω για άμεση αντικατάσταση.
alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 E τότε μην δοκιμάζεις τίποτα άλλο. Με την απόδειξη και πίσω για άμεση αντικατάσταση. "αμεση"...2-3 μερες στο σερβις, 2 μερες το Σ/Κ και κανα 2 να τη στειλουν πισω..σε καμια βδομαδα κατι γινεται!
Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δε μιλάω καν για σερβις. Αντικατασταση.DOA ήταν.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2213138 Βλεπω και σε αλλον το ιδιο προβλημα. Μια ακομα λυση ειναι να βρεις ανταπτορακι απο usb σε ps2 μπας και δουλεψει γιατι φοβαμαι οτι και αλλαγη να σου κανουν παλι το ιδιο προβλημα θα εχεις. Μου εχει τυχει μητρικη ενω ειχα δυο πληκτρολογια usb να μπαινει στο bios μονο απο το ενα.
alexpsy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ναι Δε μιλάω καν για σερβις. Αντικατασταση.DOA ήταν. ναι ξερω τι εννοεις. αλλα θελουν να τη δουνε πρωτα οτι ειναι ελλατωματικη. αλλιως δεν παιρνεις αλλη. εχε χαρη που την παρηγγειλα απο ιντερνετ. αλλιως θα ημουν ηδη στο μαγαζι να φευγω με αλλη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα