sarakinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά φτιάχνω μια εφαρμογή για Android και συν όλα τα άλλα έχω ένα WebView για να παρουσιάζω μερικές εικόνες που είναι build-in μέσα στην εφαρμογή . Σε περίπτωση που θέλω να παρουσιάσω πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης , για να μην τις βάλω μέσα στην εφαρμογή και γίνει τεράστια σε μέγεθος , μπορώ να τις ανεβάσω στο Google Drive , να τις κάνω δημόσιες και να τις φορτώνω από εκεί μέσω των Links που θα μου δώσει? Ενοοείται ότι θα ελέγχο για internet πριν πάει να ανοίξει το activity που έχει τον κώδικα. Πως αλλιώς μπορεί να γίνει ?
theodoros8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 θελεις οπωςσδηποτε google drive?για και σε ενα απλο hosting να τα ανεβασεις θα κανεις την δουλεια σου πιο ευκολα(μη σου πω αμεσα) απο οτι με το google drive. update: Μπορεις αλλα θα σου τις βγαζει με το UI του drive. Ψαξε να τις βαλεις σε κανενα free hosting.
sarakinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πόσο χώρο δίνουν αυτά τα hosting? έχετε να προτείνετε κανένα καλό?
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Dropbox. Kάνεις share link για να πάρεις τα links, και αλλάζεις το www.dropbox.com ---> dl.dropbox.com για direct link. Ενα τυχαίο που βρήκα. Default βγάζει αυτό: www.dropbox.com/s/z5twz8tyiepomas/integral.jpgDirect link: dl.dropbox.com/s/z5twz8tyiepomas/integral.jpg EDIT: Οδηγίες επίσημες --> https://www.dropbox.com/help/201/en 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα