sv8iik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 καλημερα και απο εμενα,ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος, Ενας φιλος (εκτος Ελλαδας) θελει να δει ενα dvd που εχω εγω εδω στο σπιτι μου , υπαρχει περιπτωση να το κανω stream απο τον υπολογιστη μου και να το δει εκεινος στο δικο του απο το εξωτερικο ?
makfil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το να ανοίγεις 2 θέματα με το ίδιο ερώτημα, σε διάστημα 2 ωρών, δεν νομίζω ότι θα σου δώσει την άμεση απάντηση που περιμένεις. Έχε λίγη υπομονή, και αν το ερώτημά σου δεν έχει αναρτηθεί στην κατάλληλη ενότητα, ο αρμόδιος συντονιστής θα το μεταφέρει.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις σύνδεση με ~5mbit upload γίνεται,αν έχεις αρκετά καλό Η/Υ(μην φανταστείς κάτι τρελό) μπορείς να το συμπιέσεις και να το στείλεις ταυτόχρονα με το vlc Δες εδώ για να δεις πολύ χοντρικά τα βήματα http://www.insomnia.gr/topic/444819-remote-desktop-ή-video-streaming/?p=4716188 Αν αντί για MPEG-2 + MPGA βάλεις κάτι σε h264 μικραίνει πάρα πολύ το μέγεθος οπότε χωράει μέσα από την γραμμή σου. (Να το μετατρέψεις σε avi/mp4 και να του το στείλεις το σκέφτηκες;;; )
sv8iik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω για την απαντηση ξεκινω τις δοκιμες..(sorry for the double topic)
sv8iik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 μηπως υπαρχει καποιο πρόγραμμα πιο εύκολο ;;
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποιο εύκολο υπάρχει να του το στείλεις όπως είναι(σαν γράμμα) ή έστω μέσου του utorrent αν ξέρεις να το κάνεις iso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα