poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οκ. Τους λέω θέλω άν μπορείτε να κάνετε port binding, δηλαδή να μου απομονώσετε το my tv σε μία θύρα γιτί μπου περνάει την κίνηση σε όλες τις θύρες και μου μπλοκάρει το access point που έχω συνδεμένο και επίσης δεν μου εμφανίζει όλες τις ρυθμίσεις. Μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τίποτα θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση με το wlan 3 και οι ρυθμίσεις έπρεπε να εμφανίζονται γιατί μπαίνω σαν admin. Αυτά είπαν. δοκιμασε αμα θες και σε αλλο Pc μπας και βγει το μενου.αλλιως περιμενε το νεο.αμα δεν εχει το καινουριο τι να πω.επισης και σε αυτο που εχεις δεν ξερω που μπορει να το εχουν βαλει αυτο το μενου.μπορει να ειναι στο lan Μπορει οπουδηποτε.
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το δοκίμασα και σε άλλο pc. Από ότι έψαξα σε forum λένε ότι έχουν κλειδώσει τις ρυθμίσεις αυτές. Δεν υπαρχει η δυνατότητα να το χρησμοποιώ με bridge?
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το δοκίμασα και σε άλλο pc. Από ότι έψαξα σε forum λένε ότι έχουν κλειδώσει τις ρυθμίσεις αυτές. Δεν υπαρχει η δυνατότητα να το χρησμοποιώ με bridge? αν το γυρισες σε bridge μετα μπορει να μην παιξει το Mytv αφου το adsl router δεν θα εχει πλεον ιντερνετ.επειδη ειναι βεβαια διαφορετικο vc ισως και να εχεις μια πιθανοτητα να παιξει αναλογως πως το εχουν σεταρει.δοκιμασε το δεν εχεις κατι να χασεις.απλα πισω απο το adsl router πρεπει να παιξει router με wan port.to 8/35να γινει bridge.ta pc θα παρουν απο το ρουτερ το mytv θα παρει απο το adsl router.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αλλαξα καποια σχολια στο απο πανω Post.read it again plz.
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να το βάλω σε bridge γιατί το belkin δεν έχει wan port. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή!!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να το βάλω σε bridge γιατί το belkin δεν έχει wan port. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή!! χωρις wan το ξεχνας.οποτε περιμενε το νεο να ερθει.
dim1563 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ήρθε το Wlan 3 και είναι ολά οκ. Μου κατέβασε και το attenuation από 34,2 σε 26,9.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ήρθε το Wlan 3 και είναι ολά οκ. Μου κατέβασε και το attenuation από 34,2 σε 26,9. μην τρελενεσαι για το attenuation.μπορει καποιο απο τα 2 απλα να το ανεφερε λαθος αφου καθε ρουτερ το διαβαζει διαφορετικα.το βασικοειναι ποσο σταθερο ειναι και ποσο συγχρονισε.
dim1563 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έχει λίγες μέρες που το έχω αλλά από σταθερότητα είναι μια χαρά. Με το Cellpipe οι σελίδες όποτε ήθελαν έμπιαναν τώρα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Όπως είπα έφτιαξε και το θέμα με το my tv και είναι μια χαρά. Επίσης συγχρόνισε περίπου 1Mbps παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Έχει λίγες μέρες που το έχω αλλά από σταθερότητα είναι μια χαρά. Με το Cellpipe οι σελίδες όποτε ήθελαν έμπιαναν τώρα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Όπως είπα έφτιαξε και το θέμα με το my tv και είναι μια χαρά. Επίσης συγχρόνισε περίπου 1Mbps παραπάνω. δεν εχεις προβλημα τωρα με το access point??παιζει κανονικα ε? Και σε sync κερδισες μια χαρα.επισης παρε τηλ την Hol ανδεν το εχεις κανει και πεστους να σου βαλουν 9 margin στο download απο 11.θα κερδισεις σιγουρα κανα megabit ακομα.
dim1563 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι το access point. Πήρα και μου το πήγαν το margin στο 9 για την ακρίβεια 9,2. Συγχρόνισε γύρω στα 902kbps παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι το access point. Πήρα και μου το πήγαν το margin στο 9 για την ακρίβεια 9,2. Συγχρόνισε γύρω στα 902kbps παραπάνω. μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα