dim1563 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έκανα σύνδεση στην HOL πρόσφατα και έχει ενεργοποιηθεί και έχω μαζί HOL my tv. Έχω βάλει για wireless access point το Belkin F5D8631-4. Όταν έχω το my tv κλειστώ όλα δουλεύουν μια χαρά. Όταν ανοίγω το my tv όλα τα λαμπάκια του ethernet αναβοσβήνουν (ακόμα και αυτά που δεν υπάρχει καμία κίνηση δεδομέμενων) και το access point μεταδίδη στον αέρα δεδομένα με αποτέλεσμα να μην μπορεί καμία συσκευή να συνδεθεί και επιπλέον παρεμβάλει και στο ασύρματο ποντίκι. Έχετε να προτείνετε καμιά λύση? Μπορεί το my tv να απομονωθεί σε μια θύρα? Γίνετε να χρησιμοποιήσω και τα δύο σε μία γραμή?
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 και τα 2 σε μια γραμμη δεν γινεται.β.στο belkin εχεις κλεισει τον dhcp?εχεις δωσει Ip στο ιδιο δικτυο? δεν ξερω αν στο cell pipe Μπορεις να φτιαξεις κανα vlan η αν μπορεις να κανεις assign την μια πορτα απο ολες για το Hol tv Οπως ειναι με την θυρα stb του οτε.δεν ξερω αν η Hol παιζει σε μια θυρα η αν παιζει σε ολες.πες μας μπας και βγει ακρη γιατι δεν στεκει αυτη η συμπεριφορα. 1
dim1563 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το my tv παίζει σε όλες τις θύρες. Το Belkin το γυρίζω σε λειτουργεία acces point (απενεργοποιημένο dhcp) και βασήζετε στο dhcp του cellpipe. IP στο Belkin έχω δώσει 192.168.2.254. Άν μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το vlan γιατί έχω μια θολούρα ώς προς το τί ακριβώς είναι.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το my tv παίζει σε όλες τις θύρες. Το Belkin το γυρίζω σε λειτουργεία acces point (απενεργοποιημένο dhcp) και βασήζετε στο dhcp του cellpipe. IP στο Belkin έχω δώσει 192.168.2.254. Άν μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το vlan γιατί έχω μια θολούρα ώς προς το τί ακριβώς είναι. ωραια μηπως μεσα απο το adsl router βλεπεις τιποτα που να σου λεει σε ποια θυρα ναπαιζει καθε υπηρεσια.δηλαδη οτι το vc 8/36 ή 8/37 που ειναι το my tv σε ποιες ethernet να παιζει.μπορει να το δεις σαν Port binding,και μετα βλεπουμε αν εχει vlans. να υποθεσω οτι το ρουτερ σου ειναι σε ip 192.168.2.x???
dim1563 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Για το PPPoE το VPI ειναι 8 και το VCI ειναι 35. Για το my tv το VPI ειναι 8 και το VCI 37. Η IP του ρουτερ ειναι 192.168.2.xx Sorry! Λάθος το κατάλαβα. Δεν έχει τέτοια επιλογή. Από ότι είδα στο φύλλο οδηγιών της Alcatel το μηχάνημα έχει πολύ περιοσσότερες ρυθμίσεις και επιλογές από ότι δίνει η HOL με αυτό το firmware. Να πάρω να ρωτήσω άν μπορούν να μου βάλουν το κανονικό firmware?
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Για το PPPoE το VPI ειναι 8 και το VCI ειναι 35. Για το my tv το VPI ειναι 8 και το VCI 37. Η IP του ρουτερ ειναι 192.168.2.xx Sorry! Λάθος το κατάλαβα. Δεν έχει τέτοια επιλογή. Από ότι είδα στο φύλλο οδηγιών της Alcatel το μηχάνημα έχει πολύ περιοσσότερες ρυθμίσεις και επιλογές από ότι δίνει η HOL με αυτό το firmware. Να πάρω να ρωτήσω άν μπορούν να μου βάλουν το κανονικό firmware? ta vpi κτλ ειναι σωστα.οι Ip ειναι σωστες.λογικα ισως εσυ στο ρουτερ να μην μπαινεις σαν admin για αυτο να μην βλεπεις ολες τις επιλογες.googlare με βση το ρουτερ σου μηπως βρεις τα στοιχεια για να μπεις σαν admin.Οχι η Hol δεν παιζει να σου βαλει κανονικο firmware.Πιο καινουριο μπορει αλλα κανονικο χλωμο το κοβω.συνηθως ειναι custom.επισης αν περασεις εσυ generic official firmware(αν βρεις)μετα θα πρεπει να ρυθμισεις και την τηλεοραση.τωρα δεν ξερω.μπορει το ρουτερ να μην εχει καν τετοια επιλογη.μπορει να εχει και να ειναι σε καποιο υπομενου.μπορει να θελει να μπεις σαν admin για να τηνβρεις.πολλα μπορει. http://www.adslgr.com/forum/threads/477949-Alcatel-Lucent-CellPipe-7130/page8 εδω λεει πολλα δεν ξερω αν θα βρεις κατι χρησιμο.
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου είπαν πώς σε αυτούς εμφανίζει όλες τις ρυθμίσεις. Μου είπαν ότι θα το αντικαταστήσουν με Netfaster wlan 3 επειδή δεν εμαφανίζονται οι ρυυμίσεις. Ενώ το Alcatel έχει vlan εγώ δεν το βλέπω.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου είπαν πώς σε αυτούς εμφανίζει όλες τις ρυθμίσεις. Μου είπαν ότι θα το αντικαταστήσουν με Netfaster wlan 3 επειδή δεν εμαφανίζονται οι ρυυμίσεις. Ενώ το Alcatel έχει vlan εγώ δεν το βλέπω. αν μπαινουν αυτοι σαν admin και εσυ σαν User Λογικο να μην την βλεπεις.απο εκει και περα ελπιζω να μπαινεις με Internet explorer στο ρουτερ και οχι με κανα firefox η κατι αλλο και δεν σου εμφανιζονται ολα.γιατι εχω δει σε ρουτερ να λειπουν ολα τα μενου αριστερα λογω browser. επισης αν τα βλεπουν ολα ε πεστους να το κανουν αυτοι.(αν ξερουν πως γινεται)
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μου είπε πώς μπαίνει με user - password admin όπως μπίνω και εγώ. Χρησιμοποιώ ΙΕ έ΄χω δοκιμάσει και άλλους. Να τους πώ να κάνουν vlan?
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μου είπε πώς μπαίνει με user - password admin όπως μπίνω και εγώ. Χρησιμοποιώ ΙΕ έ΄χω δοκιμάσει και άλλους. Να τους πώ να κάνουν vlan? port binding αμα γινεται .το mytv πως λεγεται σε μια ethernet μονο αμα γινεται.τωρα αν θα στο κανουν αν ξερουν πως γινεται κτλ δεν ξερω.επισης δεν ξερω αν κανεις κανα hard reset στο ρουτερ μηπως στρωσει.
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Έκανα hard reset πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα!!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 η το κανουν αυτοι τοτε η στο αλλαζουν.τωρα αν θα εχει port binding Κτλ δεν ξερω.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ενημερωσε τι σου ειπαν (αν καταλαβουν τι θες)
dim1563 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οκ. Τους λέω θέλω άν μπορείτε να κάνετε port binding, δηλαδή να μου απομονώσετε το my tv σε μία θύρα γιτί μπου περνάει την κίνηση σε όλες τις θύρες και μου μπλοκάρει το access point που έχω συνδεμένο και επίσης δεν μου εμφανίζει όλες τις ρυθμίσεις. Μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τίποτα θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση με το wlan 3 και οι ρυθμίσεις έπρεπε να εμφανίζονται γιατί μπαίνω σαν admin. Αυτά είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα