Προς το περιεχόμενο

Κανα μαγαζι με ROCK μπλουζες??

Panathachamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα με Τ-shirt rock,κυριως απο τη νεα σκηνη?Οχι μεταλ ε,και οχι φυσικα κατι μαυρα πραγματα που πουλουνται ως μπλουζες στο Μοναστηρακι(αν και αυτα μεταλ ειναι) :wink: .Κατι πιο ψαγμενο?'Η εστω μηπως υπαρχει και στο Μοναστηρακι κ δεν το εχει παρει το ματι μου?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει ένα μαγαζί με μπλούζες απέναντι από το Ticket House. Δεν έχω μπει ποτέ αλλά στη βιτρίνα έχω δει κάτι μπλούζες Radiohead, Nirvana κτλ άρα υποθέτω πως θα έχει κι άλλων συγκροτημάτων.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Γνωριζετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα με Τ-shirt rock,κυριως απο τη νεα σκηνη?Οχι μεταλ ε,και οχι φυσικα κατι μαυρα πραγματα που πουλουνται ως μπλουζες στο Μοναστηρακι(αν και αυτα μεταλ ειναι) :wink: .Κατι πιο ψαγμενο?'Η εστω μηπως υπαρχει και στο Μοναστηρακι κ δεν το εχει παρει το ματι μου?

Top man και αν το πάρεις ολο κάτω θα βρεις άλλο ένα αριστερά σου.

Υ.Γ. Δεν είναι απόκριες :P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρακαλώ μην ξεθάβετε παλιά topics. Το φαινόμενο παρατηρείται από νέα μέλη τα οποία προφανώς έχουν βάλει λάθος ρυθμίσεις όσον αφορά την εμφάνιση των forum. Βάλτε να εμφανίζονται πρώτα τα πιο πρόσφατα topics και όχι από το παλιότερο στο πιο πρόσφατο! Είναι μεγάλη αναποδιά αυτό που κάνετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...