Panathachamp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Γνωριζετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα με Τ-shirt rock,κυριως απο τη νεα σκηνη?Οχι μεταλ ε,και οχι φυσικα κατι μαυρα πραγματα που πουλουνται ως μπλουζες στο Μοναστηρακι(αν και αυτα μεταλ ειναι) :wink: .Κατι πιο ψαγμενο?'Η εστω μηπως υπαρχει και στο Μοναστηρακι κ δεν το εχει παρει το ματι μου?
chokehold Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει ένα μαγαζί με μπλούζες απέναντι από το Ticket House. Δεν έχω μπει ποτέ αλλά στη βιτρίνα έχω δει κάτι μπλούζες Radiohead, Nirvana κτλ άρα υποθέτω πως θα έχει κι άλλων συγκροτημάτων.
xaotic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 psa3e monasthraki pou ginetai tis ****** apo tetoies mplouzes.....
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 topman sto monasthraki (exw apo ton stathmo) 'h opws eipe kai o filos pio panw apenanti apo to ticket house
giorgakis21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ρίξε μια ματιά http://rocktshirts.blogspot.com/
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Γνωριζετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα με Τ-shirt rock,κυριως απο τη νεα σκηνη?Οχι μεταλ ε,και οχι φυσικα κατι μαυρα πραγματα που πουλουνται ως μπλουζες στο Μοναστηρακι(αν και αυτα μεταλ ειναι) :wink: .Κατι πιο ψαγμενο?'Η εστω μηπως υπαρχει και στο Μοναστηρακι κ δεν το εχει παρει το ματι μου? Top man και αν το πάρεις ολο κάτω θα βρεις άλλο ένα αριστερά σου. Υ.Γ. Δεν είναι απόκριες
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 64 μήνες μόνο; Καλά είναι... υπάρχουν και χειρότερα.
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλώ μην ξεθάβετε παλιά topics. Το φαινόμενο παρατηρείται από νέα μέλη τα οποία προφανώς έχουν βάλει λάθος ρυθμίσεις όσον αφορά την εμφάνιση των forum. Βάλτε να εμφανίζονται πρώτα τα πιο πρόσφατα topics και όχι από το παλιότερο στο πιο πρόσφατο! Είναι μεγάλη αναποδιά αυτό που κάνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.