Vasilisxd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακούγοντας τη Siri, πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως να είναι η γυναίκα που της έχει δανείσει τη φωνή της. Σήμερα, το άτομο που κρύβεται πίσω από την βοηθητική φωνή της Apple, αλλά και όλες οι διαδικασίες που την έκαναν να λειτουργήσει, έρχονται στο φως. UPDATE : Απ' ότι φάινετε δεν είναι τελικα αυτη η φωνή της Siri !!! πηγή : http://www.otherside.gr/2013/09/gynaika-pisw-apo-fwni-siri-apple/ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2013 από Vasilisxd 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παλι καλα που δεν εβαλαν καμια ωραια γκομενα αλλα να μου πεις εκει δεν ειναι Ελλαδα.
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 φανταζεστε να βαζανε καμια που να τραυλιζε? "w w w what c c c can I d d d do, f f f f f for y y y y you?" 1
Cyber_Spartacus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ιιιιιιιιιιιιοοοοουυυυυυυυυυυυυυ και της εχω κανει και ανήθικες πρότασης από το ipad μου .. :( 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 φανταζεστε να βαζανε καμια που να τραυλιζε? "w w w what c c c can I d d d do, f f f f f for y y y y you?" μαλλον μπερδευτηκες με τον στοιχο απο το τραγουδι Bad boys
parasaser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δηλαδή να μην περιμένουμε αναβάθμιση στο siri? 1
Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχει απίστευτη φωνή και εξαιρετική άρθρωση. Τη ζηλεύω με την καλή έννοια.
DjVassel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικα στο μυαλο μου ειχα κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα