Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, Θέλω λίγο τη βοήθεια σας γιατί τα πράγματα όπως έχουν γίνει με τα Pentium, τα U και τα Μ δεν βοηθάνε στην επιλογή.

Θα χρειαστώ ένα λάπτοπ κυρίως για χρήση web, αλλά τύπου 20+ Tabs λόγω δουλειάς σε social media/digita media, αρκετή δουλειά σε Office, κυρίως Publisher και Adobe Acrobat Pro, Adobe Lightroom, για διαχείρηση μιας πολύ μεγάλης βιβλιοθήκης στο iTunes, θέλω επίσης να συνδέεται λόγω Plex σε μια 42" LG, παιχνίδια σπάνια, και αυτά τύπου (το τελευταίο που έπαιξα) Prototype. Το θέμα μνήμη και ssd δεν με πειράζει ιδιαίτερα γιατί μια 4γβ έχει 30€ έξτρα και ssd έχω ήδη τον 128άρη sammy 830.

Τώρα το ακόμα πιο δύσκολο, το θέλω και "όμορφο", δηλαδή τα dell 3521 όσο ποιοτικά και αν είναι δεν παύουν να είναι ένα πλαστικό πράμα, βαρέθηκα και τον Toshiba τον Core Duo από το 2009 που καλός χρυσός αλλά δεν τραβάει πια και είναι και σαν έκτρωμα εμφανισιακά, οι Asus φαίνεται να είναι αρκετά ωραίοι και οι Lenovo, και στις δύο περιπτώσεις με στοιχεία αλουμινίου και αρκετά πιο λεπτό σχεδιασμό από τα άλλα.

Είχα δει αυτό: Link.png Site: ASUS F550CC-XX171H αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει.

από την άλλη, σε κάτι συγκρίσεις που έκανα στον 2117U με άλλους i3 της σειράς U στο cpuboss μου βγάζει ελάχιστες διαφορές στις βαθμολογίες, τύπου 6.2 το ένα 6.5 το i3, οπότε βοηθήστε παιδιά γιατί έχω πελαγώσει.

Φυσικά και από amazon καλοδεχούμενες οι όποιες προτάσεις.

Επεξ/σία από ALekzUnder
Δημοσ.

πολύ καλύτερο σε asus είναι αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909586&sid=1 αλλά είναι χωρίς λειτουργικό. πάντως η τιμή είναι για 1 μέρα ακομα αλλιώς πάμε σε κάτι άλλο.

Για κάνα παιχνιδακι λέει αυτός??

Ο επεξεργαστής,γιατί η κάρτα φαίνεται μπόμπα

Δημοσ.

Για κάνα παιχνιδακι λέει αυτός??

Ο επεξεργαστής,γιατί η κάρτα φαίνεται μπόμπα

στα παιχνίδια ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο σημαντικός, εκτός αν είναι τελείως μπάζο. ο συγκεκριμένος όμως είναι αξιοπρεπέστατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...