Προς το περιεχόμενο

Nexus 7fhd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...Πηρα προσφατα ενα asus nexus fhd και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!ειναι και η πρωτη μου επαφημε anroid...ωστοσο εχω ενα προβλημα...πηρα ενα καλωδιο ωστε να συνδεω το micro usb του nexus με usb....στικακια,σκληρο κτλ...οτι δλδ μπαινει σε usb...ωστοσο δε δουλευει και δε ξερω γιατι...εννοω οτι οτι και να συνδεσω δε μου βγαζει κατι στο software...δλδ οτι βρεθηκε νεο υλικο κτλ...επομενως δε μπορω να βρω τα αρχεια πχ ταινιες...μπορει καποιος να βοηθησει??

Δημοσ.

καλυτερα δειξε με λινκ το καλωδιο που πηρες, γιατι αλλιως δεν θα μπορεσουν να σε βοηθησουν αυτοι που ξερουν..

ισως το καλωδιο που πηρες δεν κανει τη δουλεια..

Δημοσ.

παιδια καποιος που εχει nexus κ χρησιμοποιει microusb ας δωσει τα φωτα γιατι θα τρελαθουμε..επιστρεφω πισω το καλωδιο που προανεφερα στο καταστημα κ μου το κρατανε ως ελλατωματικο..πηγαινω σε αλλο μαγαζι κ περνω αλλο καλωδιο..μου λεει ο υπευθυνος για να αναγνωρισει στικακι πχ πρεπει να εχεις εναν file manager..ερχομαι σπιτι..φορμαρω το στικακι σε Fat32 για σιγουρια..βαζω κατι τραγουδια κ ταινια,το συνδεω με το asus,ανοιγω το file manager κ κλασσικα ΤΙΠΟΤΑ!!10 file manager δοκιμασα,2 στικακια,κ FAT32 κ ΝΤFS παλι τιποτα!!!δεν φαινεται τιποτα κ φυσικα δε μπορω να δω τιποτα κ να απολαυσω το tablet μου...παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει.....:))

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το καλώδιο που χρειάζεσαι λέγεται usb otg και αφού το συνδέσεις στο tablet κατεβαζεις την εφαρμογή Nexus media importer η οποία είναι ίσως η μονη εφαρμογή που αναγνωρίζει usb stick,hdd χωρίς να χρειαστεί να κανείς root την συσκευή.Επειδη όμως όλα τα usb otg δεν είναι συμβατά πάρε το tablet μαζί σου και τσεκάρε αν είναι συμβατό! http://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?keyphrase=usb+otg

Δημοσ.

και που να παω φιλε μου να το ζητησω?πηγα χθες στο πλαισιο και μου δωσανε ενα αλλα δεν κανει...να παω να πω θελω να το αλλαξω?

Δημοσ.

Φυσικα να πας να το αλλαξεις και ζητας otg cable οπως λεει το παιδι ,για να εχεις μια ιδεα εγω τα δινω αυτα τα καλωδια με 1,5€,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.Αγορασα το Σαββατο απο τα Public.gr ενα Nexus 7 16gb wifi 2013.Xθες βραδυ , καθως διαβαζα στο ιντερνετ και εβλεπα βιντεο στο youtube , ξαφνικα κολαει , κανει ρεσταρτ μονο του και εμεινε για αρκετα λεπτα με γραματα της Google και κατω κατω ειχε μια κλειδαρια και δεν εκανε τπτ μεχρι π καποια στιγμη ξαναεκανε restart και λειτουργει κανονικα τωρα.Διαβασα οτι το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα .Τι να κανω να το παω πισω στα public και να τους πω να δωσουν καινουργιο ??? Η να το κρατησω.Ευχαριστω !

Υ.Γ : Επισης , οσοι το εχετε , ζεσταινεται τοσο πολυ απο πισω? Η ειναι ελατωματικο το δικο μ , αυτα , Ευχαριστω !

Επεξ/σία από Darkpipis
Δημοσ.

Πηγαινε πες το στο public και ,προσπαθησε να παρεις καινουργιο ακομα και αν δεν τα καταφερεις θα εχεις πατημα στο μελλον (θα μπορεις να πεις οτι ειχε προβλημα απο την αρχη).

Ποιο νεξους πηρες ,το νεο ή το παλιο?

Την ζεστη την βγαζει οταν πιεζεται το ταμπλετ (gaming) ή και οταν απλα σερφαρεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...