Fulgore1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ακομα και στο Amazon πιο φτηνο ειναι παντως το Iphone 5 και μιλαμε για χοντρη διαφορα. Οσο για τα κανονικα καταστηματα πχ Πλαισιο βλεπω στο Insomnia ποσοι πανε και χρυσοπληρωνουνε τα κινητα τους και με το που παθουν κατι και τα στειλουν στην Arvato κανουν το σταυρο τους μην τους βγαλουν καμια ''υγρασια'' στο κινητο,βεβαια απο Ολλανδια που εισαι δεν ξερω εκει πως ειναι με το Service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι Ολλανδία. Προτιμάω για τελείως ακυρους λόγους να το πάρω απο ενα μαγάζι που έχει φυσική παρουσία κ ας μου πιάσουν λιγο τον πισινούλι όπως σωστα λες. Το επέρριψα απο το μυαλό μου το 4s...μου μπήκαν σκέψεις για 5s αλλά ανεβαίνει το budged σταδιακά ανοδικά (50+, 50+ 50....) και δεν έχει τρομερη διαφορα απο το 5. Anyway thanks for the replies, θα παω για το 5αρι μαλλον. Μα αυτο δεν θα το ελεγα πιασιμο πισινου,βιασμο θα το ελεγα και πονος στον ποπο για πολυ καιρο.~!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ξερουμε τελικα ποτε θα κυκλοφορησει το 5s στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 25 του μηνος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 25 του μηνος! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα