Hawk7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 799 ΝΟΤΕ3 για να σου λεισω την απορια! εγω και εσυ ασχολουμαστε με σκρουτζ κλπ οπως και πολλοι αλλοι. εγω για παραδειγμα 9 στα 10 πραγματα που εχω τα εχω απο US και πιστεψε με δεν ειναι μονο 10!!!..τωρα αν εσυ πιστευεις οτι το νοτε 3 ειναι καλυτερο απο το 5s μου σε προκαλω να τα βαλουμε μια κοντρα! για καθε μια κατηγορια και 50E!!! ουτε σε 1 δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει... ισως υπαρχει ενα... αν τα βαλουμε για κουπια σε σκαφος σιγουρα θα με κερδισεις! Πραγματικα...σας πειραζουν οι αληθειες ετσι; Το αφηνω ετσι.Οσο για τον καφε,φυσικα δεν περιμενω να μου δωσεις την αδεια σου για να τον απολαυσω,ετσι; Ξαναδιαβασε οτι συζητηθηκε σε χιλιαδες σχολια,και ελα μετα,να ξαναεκνευριστεις. Η ζωη ειναι ωραια.Απολαυστε την. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από billdanos Ηρεμία please!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα κάτσω να επεξεργαστώ ξανά μηνύματα για να αφαιρέσω τις "χαριτωμενιές σας". Θα διαγράφονται ολόκληρα. Αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα ας μην το κάνουμε καθόλου!
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Συγκριση κανε με S4. http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html 431 ευρω. Tί φταίω εγώ που δεν έχει ζήτηση η μπαγκατέλα; To htc one πωλείται λίγο πιο ακριβά, πάντως, και μάντεψε ποιό από τα δυο ξεκίνησε σε υψηλότερη τιμή (και πωλείται ακόμα) στο Πλαίσιο κλπ... Σωστά, το S4! http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-32GB-Silver-99HTT026-00.htm http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Samsung-Galaxy-S4-16GB-Black-GT-I9505ZWAEUR.htm 1
KAKADI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κράζεις λίγο ή μου φαίνεται; Βεβαια κραζω.. Αφου μπαινω να διαβασω για τα 64bit και βλεπω αλλο ενα vs ανουσιο.. Ποιος τρολλαρει,σε τεχνικο φορουμ,αυτο ειναι αλλη συζητηση. Ας το κλεισουμε το Insomnia,και να παρουμε ολοι iphone,με αυτη την λογικη. Ξαναδιαβασε με.. Δεν ειπα να παρουμε ολοι iphone.. Ειπα να παρουμε αυτο που πρεπει για να ειμαστε ευχαριστημενοι και ετσι να μπορει να παρακολουθησει καποιος χριστιανος οπως εγω μια συζητηση χωρις vs.. Πρεπει να γινεται συζητηση απο καποιους που ξερουν το θεμα. Συζητηση ομως και οχι vs απο τον καθε ασχετο (στους ασχετους βαζω και εμενα μεσα προς αποφυγη παρεξηγησεων)..
thodoris1985 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Βεβαια κραζω.. Αφου μπαινω να διαβασω για τα 64bit και βλεπω αλλο ενα vs ανουσιο.. Αφού κράζεις, σύμφωνα με τα λεγάμενα σου, με κάτι δεν είσαι ευχαριστημένος ακόμα! 1
Hawk7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα κάτσω να επεξεργαστώ ξανά μηνύματα για να αφαιρέσω τις "χαριτωμενιές σας". Θα διαγράφονται ολόκληρα. Αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα ας μην το κάνουμε καθόλου! Noμιζω οτι παραπανο δεν πρεπει να εχεις απο εμενα.Δεν προκαλω κανεναν,ουτε του κανω συστασεις ποτε να πιει καφε,ουτε γραφω χαρακτηριστικους ηχους ζωων. Αν καποιος δεν μπορει να συζητησει,να μην ξεκινα. Tί φταίω εγώ που δεν έχει ζήτηση η μπαγκατέλα; Μπακατελα; Δωστην μου εσυ,και ξερω να την τιμησω αναλογως. Πολυ "αυστηρο" σε βλεπω. Αυτο,και χωρις καινουρια rom.Συμφωνα με τα "δεδομενα" σας. Ξαναδιαβασε με.. Δεν ειπα να παρουμε ολοι iphone.. Ειπα να παρουμε αυτο που πρεπει για να ειμαστε ευχαριστημενοι Ευχαριστημενος,ο καθε ανθρωπος ειναι με οτι του αρεσει,και του κανει την δουλεια του,συμφωνα με τις απαιτησεις του.Τελειως υποκειμενικο. Ουτε ειπα να εχουν ολοι android,ουτε και ios.Νομιζω οτι καταλαβαινεις μεσα στα πλαισια της λογικης,οτι ΟΛΑ ειναι υποκειμενικα.Δεν χρειαζεται να εξηγησω τους λογους.
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Φαντάσου, παλαιότερη συσκευή και του έριξε στα αυτιά του νεώτερου S4 σε single core απόδοση! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Noμιζω οτι παραπανω δεν πρεπει να εχεις απο εμενα.Δεν προκαλω κανεναν,ουτε του κανω συστασεις ποτε να πιει καφε,ουτε γραφω χαρακτηριστικους ηχους ζωων. Αν καποιος δεν μπορει να συζητησει,να μην ξεκινα. Μπακατελα; Δωστην μου εσυ,και ξερω να την τιμησω αναλογως. Πολυ "αυστηρο" σε βλεπω. Αυτο,και χωρις καινουρια rom.Συμφωνα με τα "δεδομενα" σας. Κάτσε, τώρα δηλαδή σε νοιάζουν και σένα τα benchmarks?
KAKADI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αφού κράζεις, σύμφωνα με τα λεγάμενα σου, με κάτι δεν είσαι ευχαριστημένος ακόμα! Ναι δεν ειμαι ευχαριστημενος. Με την αντιμετωπιση των θεματων του φορουμ την ωρα που θελω να ενημερωθω και οχι με τη συσκευη μου.. Εχει διαφορα αυτο απ το να κραζω "με το γαντι" καποιον αλλο για την επιλογη του.. Και σταματαω εδω γτ μπορει και εγω να ενοχλω καποιον που θελει να ενημερωθει..
Hawk7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Φαντάσου, παλαιότερη συσκευή και του έριξε στα αυτιά του νεώτερου S4 σε single core απόδοση! Με παλια rom και ελαχιστη διαφορα,οχι 4,3(αλλα 4,2,2),οταν το iphone εχει ios 7,και στην πολυπυρηνη,δεν σε βλεπω να λες τα ιδια. Κάτσε, τώρα δηλαδή σε νοιάζουν και σένα τα benchmarks? Οχι βρε. Γι'αυτο ειπα και το, Συμφωνα με τα "δεδομενα" σας. Απλα ο φιλος ειπε μπαγκατελα.Παντα ισχυουν οτι λεω.
Arisyo13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Θεωρώ πως αυτό που έκανε η apple να βαλει 64bit στο νέο 5s ήταν πολύ καλή κίνηση ως προς το δικό μας όφελος. Μπορεί πρακτικά αυτήν την στιγμή να μην έχει διαφορές με τα 32bit επειδή δεν υπάρχουν εφαρμογές αλλά κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσει η μετάβαση. Τι θέλατε δηλαδή; με το που βγεί ο 64bit επεξεργαστής να είναι και όλες οι εφαρμογές γραμμένες στα 64; Αν δεν το έκανε φέτος θα το έκανε μετά από μερικά χρόνια που αυτό συνεπάγεται ότι θα μέναμε πίσω. Εδώ μιλάμε για τεχνολογία της οποίας η ροή δεν σταματάει ποτέ και τρέχει με μεγάλους ρυθμούς. Με αυτήν την κίνηση της Apple θα ωθήσει στην ουσία την ανάπτηξη της τεχνολογίας. Δεν λέω οι 64bit τεχνολογία υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά όχι στις mobile συσκευές. Τα συμπεράσματα που μπορώ να βγάλω από τα γενικά σχόλια όλων είναι ότι όλοι πήραν αρνητικά αυτήν την κίνηση της Apple και ότι το κάνει για marketing και ότι καινοτόμησε και πάλι. Δηλαδή ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μην κοιτάτε το παρών. Δείτε ότι στο μέλλον θα την ευνομνούμε που έγινε αυτή η κίνηση γιατί θα τρέξουν οι άλλες εταιρίες Samsung πχ θα βάλει 64bit cpu με 4GB+ ram και θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και υστερα οι 32bit επιλογες θα ειναι σαφως και πιο φθηνες. Συγνώμμη για το μακρύ σχόλιο. Αυτά από εμένα
NT1G Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 The most visible change to Apple’s first ARMv8 core is a doubling of the L1 cache size: from 32KB/32KB (instruction/data) to 64KB/64KB. The A7’s memory controller sees big improvements as well. I measured 20% lower main memory latency on the A7 compared to the A6. Branch prediction and memory prefetchers are both significantly better on the A7. Similar to the x86-64 transition, the move to A64 comes with an increase in the number of general purpose registers. ARMv7 had 15 general purpose registers (and 1 register for the program counter), while ARMv8/A64 now has 31 that are each 64-bits wide. All 31 registers are accessible at all times. Increasing the number of architectural registers decreases register pressure and can directly impact performance. The move to ARMv8 also doubles the number of FP/NEON registers (from 16 to 32) as well as widens all of them registers to 128-bits (up from 64-bits). Support for 128-bit registers can go a long way in improving SIMD performance. ARMv8 also adds some new cryptographic instructions for hardware acceleration of AES and SHA1/SHA256 algorithms. Από anandtech.
butters Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 "Διαφημιστικό κόλπο ο επεξεργαστής A7 της Apple" Σε 1 χρονο το πολυ η Apple θα ειναι πληρως εναρμονισμενη με τα 64bit , ολες οι εφαρμογες του app store θα υποστηρίζουν 64bit , ενω στην "αντιπερα οχθη" ακομα θα ανακοινώνονται συσκευες με 64bit, χωρις φυσικα ουτε ενα application να τις υποστηρίζει (και χωρις κατι στον οριζοντα, μιλαμε για πολλααα χρονια πισω). Είναι ωραίο πως όλες οι 700.000 εφαρμογές (και παραπάνω) του App store θα είναι βελτιστοποιημένες στα 64 bit, ενώ ούτε 1 από τις 700.000 εφαρμογές του Google Play δεν θα υποστηρίζει τα 64 bit (αν προχωρήσει κάτι τέτοιο). Μερικοί πραγματικά είστε καλύτεροι εκπρόσωποι των εταιρειών από τους ίδιους τους εκπροσώπους των εταιρειών.
Hawk7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Είναι ωραίο πως όλες οι 700.000 εφαρμογές (και παραπάνω) του App store θα είναι βελτιστοποιημένες στα 64 bit, ενώ ούτε 1 από τις 700.000 εφαρμογές του Google Play δεν θα υποστηρίζει τα 64 bit (αν προχωρήσει κάτι τέτοιο). Μερικοί πραγματικά είστε καλύτεροι εκπρόσωποι των εταιρειών από τους ίδιους τους εκπροσώπους των εταιρειών. Διαβασε λιγο το σχολιο #47,και θα καταλαβεις. Ενω απο την στιγμη που το android μεταβει σε 64bit,εαν(που θα),οι 32bit εφαρμογες δεν σημαινει οτι ΔΕΝ θα τρεχουν.Αλλωστε η μεταβαση θα γινει ομαλα. Το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι;εχω 64μπιτα windows,και συνεχιζω να τρεχω 32bit σχεδον στο 65% του συνολου. Θα πρεπει να νοιωθω αδικημενος;μια χαρα ειμαι,μια χαρα θα'μαι.
Lerios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αμφιβάλλει κανείς ότι σύντομα θα βγει κάτι καλύτερο σε επιδόσεις??? Αυτή τη στιγμή κρίνουμε τον Α7 με τα σημερινά δεδομένα και όχι με το τι θα βγει κάποια στιγμή! Πόσο κάνει το Note 3 είπαμε? Με κάλυψε απόλυτα ο Hawk7 αγόρι Χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα