Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντησε σε αυτα που ειπα,οτι η apple,δινει μισα σε ολα,και βαλε το κοστος παραγωγης,και μετα πες μου για την επενδυση.

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html?from=drop

Από 509 ευρώ, αφού μιλάμε με όρους skroutz.

799 το "ελληνικό" Note 3

739 το "ελληνικό" 5s

Και τα δυο θα τα βρίσκουμε σύντομα πιο φθηνά στο skroutz, πιθανότατα με μικρή καθυστέρηση το iPhone.

Δημοσ.

H apple επελεξε την νεα σχεδιαση της ARMv8 που ειναι (εκτος των διαφορων βελτιωσεων) και 64bit ενω η qualcomm βρισκεται στην σχεδιαση ARMv7 γιατι ο σχεδιασμος των snap 400-600-800 εγινε νωριτερα καθως και πρεπει να ειναι συμφωνη και η Google στο αν θελει να μεταβει το android στα 64bit. H apple απο την αλλη δεν ρωταει, εξελισει οτι θελει οπως θελει μονη της.

Φανταζεστε τη ζημια της qualcomm να περνουσε στα 64bit (ευκολο της ειναι με τετοια εμπειρια στους ARM) και η google να της ελεγε δεν ειναι ετοιμο το android?

Τετοιες αλλαγες λοιπον  ειναι πολυ πιο δυσκολες στον κοσμο του android λογω πολλων εταιριων παρα στον κοσμο της apple. Δεν ειναι θεμα ισχυης ή ικανοτητας, ειναι απλη λογικη. Πιθανως οταν φτασουν οι καλες συσκευες τα 4GB να δουμε το android 5 και σε 64bit μορφη. Αρκει να το θελει η Samsung, η Google και η Qualcomm (πχ)...

Η οποια υπεροχη ταχυτητας του A7 εναντη ενος snapdragon 800 πρεπει να ειναι περισσοτερο στην νεοτερη ARMv8 σχεδιαση και λιγοτερο (αλλα οχι ανυπαρκτο) στα 64bit.

Δημοσ.

Aυτο ΕΙΝΑΙ το 5.ΟΧΙ το 5s!

Λες να μην το ξέρω; Στο δείχνω για να μη λες ότι τα iPhone δεν έχουν τιμές skroutz. Φυσικά και έχουν. Για το 5s περιμένουμε τις επίσημες τιμές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι,δεν ειναι γνησιο iphone θελεις να πεις;ειναι μαιμου;φυσικα και οχι.

Εσυ την δουλεια σου την κανεις;απο οπου το βρεις καλυτερα,εσενα οφελει.Μηπως δεν θα τρεχει το ιδιο καλα οπως το επισημο;

Δεν σου είπα αυτό! Για κάποιον όμως που το θέλει από την εδώ αντιπροσωπεία, η τιμή είναι άλλη! Προφανώς και οι συσκευές είναι ίδιες και καλύπτεσαι από την Ευρωπαϊκή εγγύηση αλλά όταν ρώτησα σε επίσημο εισαγωγέα της Apple τι γίνεται με τα iphones που παίρνουμε από άλλη χώρα στην Ευρώπη, ξέρεις τι μου είπαν? "Δεν δεχόμαστε πλεον iphones για service και τους στέλνουμε όλους στον πάροχο από τον οποίο το αγόρασαν και αυτός μέτα στην Arvato" και ...καλά κρασιά!

Θέλω να πω δηλαδή πως γνωρίζουμε (ή θα έπρεπε να γνωρίζουμε) πως όταν αγοράζουμε κατι από το εξωτερικό και του συμβεί κάτι, θα χρειαστεί λίγη περισσότερη επιμονή για να βρούμε το δίκιο μας.

Δημοσ.

"Διαφημιστικό κόλπο ο επεξεργαστής A7 της Apple"

Οχι, δεν ειναι διαφημιστικο κολπο.

Ναι, ο χρηστης αυτη τη στιγμη δεν εχει κανενα οφελος απο τον 64bit επεξεργαστη της Apple.

Ομως απο τωρα οι developers γραφουν προγραμματα για το iOS σε 64bit, το οποιο δεν θα γινοτανε ποτε αν δεν εβγαινε πρωτα συσκευη με 64 bit.

Σε 1 χρονο το πολυ η Apple θα ειναι πληρως εναρμονισμενη με τα 64bit , ολες οι εφαρμογες του app store θα υποστηρίζουν 64bit , ενω στην "αντιπερα οχθη" ακομα θα ανακοινώνονται συσκευες με 64bit, χωρις φυσικα ουτε ενα application να τις υποστηρίζει (και χωρις κατι στον οριζοντα, μιλαμε για πολλααα χρονια πισω).

Οπως λοιπον πολυ καλα ειπανε στην παρουσιαση του νεου iphone 5s "το νεο iphone ειναι για μας ενα στοίχημα για το μέλλον" και θα το καταλαβουν αυτο οι διαφοροι τυποι οταν σε 2-3 χρονια το iphone 5s θα ζει και θα βασιλευει, ακομα.

Δημοσ.

"Διαφημιστικό κόλπο ο επεξεργαστής A7 της Apple"

Οχι, δεν ειναι διαφημιστικο κολπο.

Ναι, ο χρηστης αυτη τη στιγμη δεν εχει κανενα οφελος απο τον 64bit επεξεργαστη της Apple.

Ομως απο τωρα οι developers γραφουν προγραμματα για το iOS σε 64bit, το οποιο δεν θα γινοτανε ποτε αν δεν εβγαινε πρωτα συσκευη με 64 bit.

Σε 1 χρονο το πολυ η Apple θα ειναι πληρως εναρμονισμενη με τα 64bit , ολες οι εφαρμογες του app store θα υποστηρίζουν 64bit , ενω στην "αντιπερα οχθη" ακομα θα ανακοινώνονται συσκευες με 64bit, χωρις φυσικα ουτε ενα application να τις υποστηρίζει (και χωρις κατι στον οριζοντα, μιλαμε για πολλααα χρονια πισω).

Οπως λοιπον πολυ καλα ειπανε στην παρουσιαση του νεου iphone 5s "το νεο iphone ειναι για μας ενα στοίχημα για το μέλλον" και θα το καταλαβουν αυτο οι διαφοροι τυποι οταν σε 2-3 χρονια το iphone 5s θα ζει και θα βασιλευει, ακομα.

Σε 2-3 χρόνια δε θα υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το 5s ή οποιοδήποτε 5!!! Κάθε χρόνο νέο μοντέλο βγαίνει! χμμμμ..

δε λέω ότι δε συμφωνώ με ό,τι λές..Απλά με αυτό το κομμάτι!

• Like 1
Δημοσ.

και θα το καταλαβουν αυτο οι διαφοροι τυποι οταν σε 2-3 χρονια το iphone 5s θα ζει και θα βασιλευει, ακομα.

Με 1 ram,δυσκολο το βλεπω.Αναλογως και των απαιτησεων σε 64bit.Κανω μια προβλεψη,και για να τρεχουν οι 64μπιτες εφαρμογες,θα σου πουνε σε 3 χρονια,παρε το Iphone 8 με 2(που τοσο θα σου βαλουν).

Μεχρι τοτε...εχει ψωμι ακομη.

Δημοσ.

Εγω ξερω να πω οτι περα απο τεχνικες αναλυσεις οσοι ησασταν ευχαριστημενοι με το android κινητο σας δε θα μπαινατε να trollαρετε παλι εδω..

Δε θα σας ενοιαζε να το κανετε.

Οποιος ειναι ευχαριστημενος πραγματικα απο κατι δεν μπαινει καν στη διαδικασια της συγκρισης..

Αντιθετως οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος μπαινει και κραζει για να ικανοποιησει τον εγωισμο του και να αποδειξει στον εαυτο του πως εχει κανει τη σωστη επιλογη ακομα κ αν δεν ειναι ευχαριστημενος.

Μονο το iphone με εχει κανει να μη με νοιαζει τι κυκλοφορει γυρω μου.

Οταν ειχα το galaxy s, s4 και motorola razr δεν ημουν ετσι σιγουρα..

Ηξερα οτι ειχα την λαθος συσκευη στα χερια μου..

• Like 5
Δημοσ.

Εγω ξερω να πω οτι περα απο τεχνικες αναλυσεις οσοι ησασταν ευχαριστημενοι με το android κινητο σας δε θα μπαινατε να trollαρετε παλι εδω..

Οποιος ειναι ευχαριστημενος πραγματικα απο κατι δεν μπαινει καν στη διαδικασια της συγκρισης..

Αντιθετως οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος μπαινει και κραζει για να ικανοποιησει τον εγωισμο του και να αποδειξει στον εαυτο του πως εχει κανει τη σωστη επιλογη ακομα κ αν δεν ειναι ευχαριστημενος.

Κράζεις λίγο ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

Ποιος τρολλαρει,σε τεχνικο φορουμ,αυτο ειναι αλλη συζητηση.

Ας το κλεισουμε το Insomnia,και να παρουμε ολοι iphone,με αυτη την λογικη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχχχχ...παλι θα πουμε τα ιδια,ή να κανω κανα καφεδακι;Λεω μαλλον το δευτερο.

Φυσικα το τι εχει ειπωθει σε 4 τοπικς,απο αυτα που λες,δεν διαβασες κανενα.

2cores vs 8 cores,και τα μυαλα στα καγκελα που λεμε. :lol:

Το 799 ποιο ειναι;εγω 701 σε skroutz το βλεπω.Ασε που απο αποψη hardware,η apple δινει τα μισα.

Συγκρινεις πολυπυρηνους επεξεργαστες,που εχουν μεγαλυτερο κοστος για διαφορετικες απαιτησεις λειτουργικο,συγκρινεις 1 γιγα με 3 γιγα,συγκρινεις 8 MP, με 13 MP,συγκρινεις 16 γιγα εσωτερικη με περισσοτερα χρηματα,εναντι 32 γιγα,συγκρινεις ελειψη microsd θυρας,με θυρα microsd,συγκρινεις 4.9 Ιντσες με 5,7,συγκρινεις χαμηλοτερη αναλυσης οθονης με 1080p,συγκρινεις...να μην συνεχισω...

Και μου λες,οτι το iphone 5s,ειναι πιο συμφερουσα επιλογη στα 700 ευρω(το 16γιγα εχει περισσοτερομε "λιγοτερο" κοστος),απο ενα αλλο,note 3.

Ενταξει,τωρα θα κοιμηθω ησυχος. :P

799 ΝΟΤΕ3 για να σου λεισω την απορια! εγω και εσυ ασχολουμαστε με σκρουτζ κλπ οπως και πολλοι αλλοι. εγω για παραδειγμα 9 στα 10 πραγματα που εχω τα εχω απο US και πιστεψε με δεν ειναι μονο 10!!!..τωρα αν εσυ πιστευεις οτι το νοτε 3 ειναι καλυτερο απο το 5s μου σε προκαλω να τα βαλουμε μια κοντρα! για καθε μια κατηγορια και 50E!!! ουτε σε 1 δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει... ισως υπαρχει ενα... αν τα βαλουμε για κουπια σε σκαφος σιγουρα θα με κερδισεις!

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...