Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά! Τι να λέμε τώρα...

Nearly All Mobile Device Makers Cheat on Benchmarks, Except Apple and Motorola

anandtechbenchmarks.jpg

58181.png

58180.png

58179.png

58166.png

58194.png

58170.png

58171.png

Μου δείχνεις benchmarks? Αυτα δεν τα εμπιστεύομαι homie. Αλλα ειμαι χαρούμενος που τα Lumia δεν ειναι μέσα σε αυτους που "κλέβουν" και χωρίς a7 κλπ εχουν την ίδια ταχύτητα. Στο θέμα μας τωρα, που κολλάει το ποιος κλέβει και ποιος όχι; Απλα είπα πως ακομα δεν κάνει καμια διαφορα πάνω στο αιφον ο επεξεργαστής αυτος. Διαφωνείς; (και μην είστε κολλημένοι με benchmarks! Jesus)
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε το xcode, πάρε τον ήδη έτοιμο κωδικά σου, και κάντον compile σε 64bit binary.

Και γ@μώ τις "64bit εφαρμογές"...

https://developer.apple.com/library/ios/documentation/General/Conceptual/CocoaTouch64BitGuide/Major64-BitChanges/Major64-BitChanges.html#//apple_ref/doc/uid/TP40013501-CH2-SW1

Το iOS ναι.

Πήρα την χ εφαρμογή κλανιάς, την πέρασα από το νέο compiler και έγινε 64 bit και αυτό το binary που πετάχτηκε με τον ίδιο ακριβώς κώδικα, είναι 64bit app δηλαδή... ΟΚ...

Γιατί στην ουσία η Apple αυτό μου λέει εμένα σαν dev...

Δημοσ.

ενταξει καιρο ειχατε να φανείτε εσεις που κραζετε την apple γιατι εν εχετε να κάνετε  κατι αλλο στην ζωη σας με το androinακι σας! μηπως να κραξω και εγω εσας τωρα? πως γινεται οι 2 πυρηνες να τρωνε τους 8? πως γινεται 1gb ραμ να χτυπαει την 3αρα? εσας αυτα δεν σας προβληματιζουνε? πως ενα κινητο με κοστος παραγωγης 207$ (me ios) στην ελλαδα πωλειται 740€ και ειναι προβατα οσοι το περνουν ενω αυτοι που περνουν ενα με κοστος παραγωγης 190€ (με android sxetika kainoyrgio) που πωλειται στην ελλαδα 799 δεν ειναι!!! μηπως τελικα το μυστηκο δεν ειναι στους πυρηνες και το hardware αλλα στο software? εγω παντως θα χαρω πολυ να ριμαξω με τους δυο μου πυρηνες (και τα 64βιτ που λετε οτι δεν κανουν δουλεια) οποιοδηποτε προβατησιο κινητο σας ;)

(ξυπνησα με ορεξη να βγαλω χολη και να τρολλαρω!!! παντα φιλικα!!!)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, ελάχιστη. Αλλά πώς αυτό δικαιολογεί την άποψη "διαφημιστικό κόλπο";

Και επειδή δεν είπε ακριβώς αυτό ο κ. Chandrasekher, πώς δικαιολογείται η άποψη "I think they are doing a marketing gimmick. There’s zero benefit a consumer gets from that";

Όντως στην περίπτωση αυτή ίσως να μη δικαιολογείται απόλυτα η άποψη "διαφημιστικό κόλπο" αλλά βλέπεις και εσύ την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί όπως είχε γίνει και με τη mediatek. Είτε επειδή η Apple πολύ έξυπνα δε διαχωρίζει το όφελος για το χρήστη και αναφέρει πακέτο και στην παρουσίαση και στο site το 64bit με τις κορυφαίες επιδόσεις του 5s, είτε για κάποιο άλλο λόγο, πάντως ισχύει ότι από τη στιγμή της ανακοίνωσης αρκετός κόσμος συνδυάζει το 2x σε όλα, hardware και software. Η Apple έχει συγκεκριμένο σλόγκαν για το 5s, "forward thinking" και αυτό δεν αφορά τις επιδόσεις της συσκευής αλλά την αρχή εξελίξεων με ορίζοντα τα iPhone των επόμενων ετών.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μου δείχνεις benchmarks? Αυτα δεν τα εμπιστεύομαι homie. Αλλα ειμαι χαρούμενος που τα Lumia δεν ειναι μέσα σε αυτους που "κλέβουν" και χωρίς a7 κλπ εχουν την ίδια ταχύτητα. Στο θέμα μας τωρα, που κολλάει το ποιος κλέβει και ποιος όχι; Απλα είπα πως ακομα δεν κάνει καμια διαφορα πάνω στο αιφον ο επεξεργαστής αυτος. Διαφωνείς; (και μην είστε κολλημένοι με benchmarks! Jesus)

Ουτε εγώ δίνω σημασια στα benchmarks. Απλά εδώ σχολιάζουμε τις επιδόσεις του νέου επεξεργαστή, οι οποίες είναι πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Στην πράξη από τη μετάβαση στο 5S από το 5, δεν είδα τραγικές διαφορές στις καθημερινές μου εργασίες, πέρα από τα χαρακτηριστικά που δεν είχα πριν (κάμερα, touch id, M7). 

Δημοσ.

ενταξει καιρο ειχατε να φανείτε εσεις που κραζετε την apple γιατι εν εχετε να κάνετε  κατι αλλο στην ζωη σας με το androinακι σας! μηπως να κραξω και εγω εσας τωρα? πως γινεται οι 2 πυρηνες να τρωνε τους 8? πως γινεται 1gb ραμ να χτυπαει την 3αρα? εσας αυτα δεν σας προβληματιζουνε? πως ενα κινητο με κοστος παραγωγης 207$ (me ios) στην ελλαδα πωλειται 740€ και ειναι προβατα οσοι το περνουν ενω αυτοι που περνουν ενα με κοστος παραγωγης 190€ (με android sxetika kainoyrgio) που πωλειται στην ελλαδα 799 δεν ειναι!!! μηπως τελικα το μυστηκο δεν ειναι στους πυρηνες και το hardware αλλα στο software? εγω παντως θα χαρω πολυ να ριμαξω με τους δυο μου πυρηνες (και τα 64βιτ που λετε οτι δεν κανουν δουλεια) οποιοδηποτε προβατησιο κινητο σας ;)

(ξυπνησα με ορεξη να βγαλω χολη και να τρολλαρω!!! παντα φιλικα!!!)

Ωχχχχ...παλι θα πουμε τα ιδια,ή να κανω κανα καφεδακι;Λεω μαλλον το δευτερο.

Φυσικα το τι εχει ειπωθει σε 4 τοπικς,απο αυτα που λες,δεν διαβασες κανενα.

2cores vs 8 cores,και τα μυαλα στα καγκελα που λεμε. :lol:

Το 799 ποιο ειναι;εγω 701 σε skroutz το βλεπω.Ασε που απο αποψη hardware,η apple δινει τα μισα.

Συγκρινεις πολυπυρηνους επεξεργαστες,που εχουν μεγαλυτερο κοστος για διαφορετικες απαιτησεις λειτουργικο,συγκρινεις 1 γιγα με 3 γιγα,συγκρινεις 8 MP, με 13 MP,συγκρινεις 16 γιγα εσωτερικη με περισσοτερα χρηματα,εναντι 32 γιγα,συγκρινεις ελειψη microsd θυρας,με θυρα microsd,συγκρινεις 4.9 Ιντσες με 5,7,συγκρινεις χαμηλοτερη αναλυσης οθονης με 1080p,συγκρινεις...να μην συνεχισω...

Και μου λες,οτι το iphone 5s,ειναι πιο συμφερουσα επιλογη στα 700 ευρω(το 16γιγα εχει περισσοτερομε "λιγοτερο" κοστος),απο ενα αλλο,note 3.

Ενταξει,τωρα θα κοιμηθω ησυχος. :P

• Like 3
Δημοσ.

Χμμ ναι, ωραία γενίκευση :-)

Η Qualcomm βγαίνει και σου λέει ότι η 64bit αρχιτεκτονική δεν έχει κανένα όφελος για το χρήστη τώρα. Εσύ παραθέτεις benchmarks από τις επιδόσεις συνολικά του soc όπως μπορώ να κάνω και εγώ σε λίγους μήνες με τα νέα soc κ.ο.κ. Η Qualcomm όμως ήταν σαφής, η υποστήριξη 64bit όπως είναι αυτή τη στιγμή στο 5s δε προσφέρει κανένα όφελος στο χρήστη. 

Φυσικά, τι άλλο θα έλεγε η Intel των ARM; Αφού έχει "παρουσιάσει" 64bit από πέρσυ και ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα και προσπαθεί να υποβαθμίσει τις εξελίξεις όπως έκανε και με τη Mediatek και τον οκταπύρινο που παρουσίασε εκείνη.

Παρεμπιπτόντως, και αν κάνω λάθος ας με διορθώσεις, στο keynote δεν ισχυρίστηκε η Apple ότι ο A7 είναι πιο γρήγορος από τον Α6 λόγω του 64bit. Είπε ότι είναι πιο γρήγορος ΚΑΙ υποστηρίζει 64bit εντολές.

Και, εν κατακλείδι, η υιοθέτηση 64bit αρχιτεκτονικής από τώρα, είναι future-proofing του οικοσυστήματος της ουτωσώστε, όταν γίνει mainstream στο mobile computing το 64bit να είναι έτοιμο το λειτουργικό και η πλειοψηφεία των εφαρμογών του App Store. Αυτό κάνουν οι σοβαρές εταιρείες και όχι να περιμένουν μια άλλη εταιρεία να βγάλει το OS σε 64bit και μετά να περιμένει και οι developers να βγάλουν 64bit εφαρμογές σε ένα store-παιδική χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωχχχχ...παλι θα πουμε τα ιδια,ή να κανω κανα καφεδακι;Λεω μαλλον το δευτερο.

Φυσικα το τι εχει ειπωθει σε 4 τοπικς,απο αυτα που λες,δεν διαβασες κανενα.

2cores vs 8 cores,και τα μυαλα στα καγκελα που λεμε. :lol:

Το 799 ποιο ειναι;εγω 701 σε skroutz το βλεπω.Ασε που απο αποψη hardware,η apple δινει τα μισα.

Συγκρινεις πολυπυρηνους επεξεργαστες,που εχουν μεγαλυτερο κοστος για διαφορετικες απαιτησεις λειτουργικο,συγκρινεις 1 γιγα με 3 γιγα,συγκρινεις 8 MP, με 13 MP,συγκρινεις 16 γιγα εσωτερικη με περισσοτερα χρηματα,εναντι 32 γιγα,συγκρινεις ελειψη microsd θυρας,με θυρα microsd,συγκρινεις 4.9 Ιντσες με 5,7,συγκρινεις χαμηλοτερη αναλυσης οθονης με 1080p,συγκρινεις...να μην συνεχισω...

Και μου λες,οτι το iphone 5s,ειναι πιο συμφερουσα επιλογη στα 700 ευρω(το 16γιγα εχει περισσοτερομε "λιγοτερο" κοστος),απο ενα αλλο,note 3.

Ενταξει,τωρα θα κοιμηθω ησυχος. :P

Κάποιος που δεν θέλει να το πάρει από παραεισαγωγή το Note3 πόσα θα πληρώσει? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Samsung-Galaxy-Note-3-Black-SM-N9005ZKEEUR.htm

Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί. Η φωτογραφική αν και 13mp δεν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 5S (όπως δεν βγάζουν και τα 20mp του Ζ1). Το ότι θέλεις μεγαλύτερη οθόνη το καταλαβαίνω και δεν μπορώ να σου πω κάτι για αυτό, τα υπόλοιπα όμως χωράνε άπειρες αναλύσεις. :)

Δημοσ.

Κάποιος που δεν θέλει να το πάρει από παραεισαγωγή το Note3 πόσα θα πληρώσει? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Samsung-Galaxy-Note-3-Black-SM-N9005ZKEEUR.htm

Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί. Η φωτογραφική αν και 13mp δεν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 5S (όπως δεν βγάζουν και τα 20mp του Ζ1). Το ότι θέλεις μεγαλύτερη οθόνη το καταλαβαίνω και δεν μπορώ να σου πω κάτι για αυτό, τα υπόλοιπα όμως χωράνε άπειρες αναλύσεις. :)

H τιμη απο skroutz ειναι.Οχι απο κινα!Το plaisio,βαρκουλες αρμενιζουν ειναι...δηλαδη αν σου ζητησει 1000 θα τα δωσεις; :P

http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html

Για την φωτογραφικη,περιμενω συγκριτικο.

Για την οθονη τα'χουμε πει,χιλιες φορες.

Ενω για το κοστος που ειπε παραπανω ο φιλος,εγω βλεπω το s4 να εχει 244$,με παλια χαρακτηριστικα,και υποδεεστερα του note 3.Αρα βαλε...κανα 300αρι εχει ή δεν εχει κοστος παραγωγης;

Ποιος κοροιδευει και εκμεταλευεται τους καταναλωτες του,να μην τα ξαναλεμε... ^_^

http://news.yahoo.com/ihs-study-puts-iphone-5s-production-costs-191-150509275.html

Φαντασου 190$ τα 16γιγα.Οχι 32!

• Super Moderators
Δημοσ.

H τιμη απο skroutz ειναι.Οχι απο κινα!Το plaisio,βαρκουλες αρμενιζουν ειναι...δηλαδη αν σου ζητησει 1000 θα τα δωσεις; :P

Τα καταστήματα αυτά που έχουν καλύτερες τιμές, δεν φέρνουν τις συσκευές από την επίσημη αντιπροσωπεία. Και γω έτσι το πήρα το 5S αλλά γνώριζα πολύ καλά πως είναι από άλλη χώρα.

Δημοσ.

Ποιος κοροιδευει και εκμεταλευεται τους καταναλωτες του,να μην τα ξαναλεμε...

Να μαντέψω. Η samsung που τόσο καιρό πονηρά ανεβάζει ρεύματα και clocks σε gpu/cpu όταν οι συσκευές της βλέπουν μετροπρογράμματα, που μας δίνει ακόμα και σήμερα της πλάκας γυαλιστερά πλαστικά και αηδιαστικά κελύφη για να τα αντικαταστήσει πρόσφατα μόνο με ψευτοδέρματα και εικονικές ραφές; Και σε τιμές iPhone; Καλά μάντεψα.

• Like 3
Δημοσ.

παλιοτερα σε 64βιτ επεξεργαστη core2duo στα 2.1 με 3 gb ram ειχα περασμενο 32μπιτα windows 7 μολις εβαλα τα αντιστοιχα 64μπιτα ειδα σημαντικη πτωση στις επιδοσεις μιας και καταναλωναν πολυ περισσοτερη ραμ για το λειτουργικο

κατι τετοια φανταζομαι ισχυει και στα κινητα αν εχεις εως 3 gb ραμ μαλλον κακη ιδεα μου ακουγεται τα 64μπιτ απο τα 4gb και πανω ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Τα καταστήματα αυτά που έχουν καλύτερες τιμές, δεν φέρνουν τις συσκευές από την επίσημη αντιπροσωπεία. Και γω έτσι το πήρα το 5S αλλά γνώριζα πολύ καλά πως είναι από άλλη χώρα.

Γιατι,δεν ειναι γνησιο iphone θελεις να πεις;ειναι μαιμου;φυσικα και οχι.

Εσυ την δουλεια σου την κανεις;απο οπου το βρεις καλυτερα,εσενα οφελει.Μηπως δεν θα τρεχει το ιδιο καλα οπως το επισημο;

Να μαντέψω. Η samsung που τόσο καιρό πονηρά ανεβάζει ρεύματα και clocks σε gpu/cpu όταν οι συσκευές της βλέπουν μετροπρογράμματα, που μας δίνει ακόμα και σήμερα της πλάκας γυαλιστερά πλαστικά και αηδιαστικά κελύφη για να τα αντικαταστήσει πρόσφατα μόνο με ψευτοδέρματα και εικονικές ραφές; Καλά μάντεψα.

Απαντησε σε αυτα που ειπα,οτι η apple,δινει μισα σε ολα,και βαλε το κοστος παραγωγης,και μετα πες μου για την επενδυση.

Να μην αναφερουμε την κοροιδια 5c.To φθηνο κατα τα αλλα...

Για τα ρευματα,εγω το πληρωνω για 2,3.Τα τρεχει;ναι.Αν παει παραπανω,μαγκια της.Τοσο απλο.Τοση σκεψη θελει;

Δημοσ.

Στα benchmarks κοιτάτε μονο πια μπάρα είναι μεγαλύτερη και μικρότερη???

γιατί εμενα τα συγκεκριμένα test μου φαίνονται γελοία και ανώφελα... javascript benchmark... "βροωσερμαρκ" lol...

Και τέλος εννοείται πως τα 64 bit είναι εντελώς άχρηστα στον A7 από την στιγμή που δεν υπάρχει η αναγκαία ram πάνω στο κινητό.

Και δεν ξέρω καν αν είναι και καλά κίνηση για το μέλλον... μιας και αν δεν αλλάξει κάτι (μιλάμε για επανάσταση) στις μπαταρίες τα κινητά δεν πρόκειται στα επόμενα χρονια να έχουν πάνω από 4 gb ram για τον απλούστατο λόγω ότι όσο περισσότερη ram εν ενέργεια τόσο λιγότερη μπαταρία κάνει και ρίμα :P

μεγιστο λαθος θεωρω δεδομενο οτι θα περασουνε τα 4 ανετα πριν το τελος του 14 μιας και ειναι αγωνας επιδοσεων πριν 1-1,5 χρονο το s3 ειχε μολις 1gb

Δημοσ.

Άσχετο (όχι πολύ): Στο 5s και 5c μπορείς να την βγάλεις την μπαταρία ή είναι σαν τα πρώτα iphone που τα είχαν όλα κλειδωμένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...