Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αυτό κατάλαβες από όσα σοβαρά σου έγραψα, δεν έχει νόημα να το

κουράζουμε! :)

Ναι γιατί διάβασες 3 γραμμές που ήθελες. Πιο πριν σου έβαλα ένα μεγαλύτερο κομμάτι.

Μου παραθετεις κατι,το οποιο εννοειται οτι το εχεις διαβασει.Πες μου το conclusion,για να δω αν συμφωνω ή οχι.Τι θελεις να πεις,να ισχυριστεις με αυτο που παρεθεσες;

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου παραθετεις κατι,το οποιο εννοειται οτι το εχεις διαβασει.Πες μου το conclusion,για να δω αν συμφωνω ή οχι.Τι θελεις να πεις,να ισχυριστεις με αυτο που παρεθεσες;

"In short, the improvements to Apple’s runtime make it so that object allocation in 64-bit mode costs only 40-50% of what it does in 32-bit mode. If your app creates and destroys a lot of objects, that’s a big deal"

Σου εξηγεί δηλαδή πως τα 64bit δεν αφορούν μόνο τη διαχείριση της Ram αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις μιας εφαρμογής.

Δημοσ.

Ναι γιατί διάβασες 3 γραμμές που ήθελες. Πιο πριν σου έβαλα ένα μεγαλύτερο κομμάτι.

Τρεις γραμμές οι οποίες είναι στη σύνοψη του άρθρου όπου καταλήγει ο συντάκτης παρακάμπτοντας τις τεχνικές ορολογίες που ελάχιστα απασχολούν τον τελικό χρήστη. Το ερώτημα παραμένει, έχουμε αύξηση επιδόσεων με τη χρήση 64bit αρχιτεκτονικής στο 5s?

Δημοσ.

Τρεις γραμμές οι οποίες είναι στη σύνοψη του άρθρου όπου καταλήγει ο συντάκτης παρακάμπτοντας τις τεχνικές ορολογίες που ελάχιστα απασχολούν τον τελικό χρήστη. Το ερώτημα παραμένει, έχουμε αύξηση επιδόσεων με τη χρήση 64bit αρχιτεκτονικής στο 5s?

Ναι, ελάχιστη. Αλλά πώς αυτό δικαιολογεί την άποψη "διαφημιστικό κόλπο";

Και επειδή δεν είπε ακριβώς αυτό ο κ. Chandrasekher, πώς δικαιολογείται η άποψη "I think they are doing a marketing gimmick. There’s zero benefit a consumer gets from that";

Δημοσ.

Μια ερωτηση.

Το ios & android υποστηριζουν 64bit?

Γιατι σ'αυτη τη βαση θα αρχισουν να φτιαχνουν 64bit εφαρμογες και οχι μονο με βαση αν ειναι ο soc 64bit!

Δημοσ.

Το iOS ναι.

Οποταν οι προγραμματηστες μπορουν να αρχισουν να φτιαχνουν εφαρμογες 64bit,γιατι μετα ολο το θεμα με το 64bit, ειναι pointless!

Δημοσ.

Οποταν οι προγραμματηστες μπορουν να αρχισουν να φτιαχνουν εφαρμογες 64bit,γιατι μετα ολο το θεμα με το 64bit, ειναι pointless!

Pointless, ναι... αν -με κάποιο μαγικό τρόπο- δε χρησιμοποιείς καμία από τις μαμά εφαρμογές του iPhone 5s που είναι όλες 64μπιτες.

Δημοσ.

Και υπάρχει KIT για προσαρμογή 32 bit εφαρμογών σε 64 bit για τους Dev.

• Like 1
Δημοσ.

Pointless, ναι... αν -με κάποιο μαγικό τρόπο- δε χρησιμοποιείς καμία από τις μαμά εφαρμογές του iPhone 5s που είναι όλες 64μπιτες.

Αυτο ρωτω,αν ξεκινησαν να γραφουν 64bitες!

Οποταν μενουν να γραψουν και οι ανεξαρτητοι developers!

Ολες οι συσκευες που τρεχουν ios7,λογικα θα ειναι συμβατες στις νεες εφαρμογες ή δε παιζει ρολο,γιατι καθε εφαρμογη θα βγαινει 64&32bit?

Δημοσ.

"In short, the improvements to Apple’s runtime make it so that object allocation in 64-bit mode costs only 40-50% of what it does in 32-bit mode. If your app creates and destroys a lot of objects, that’s a big deal"

Σου εξηγεί δηλαδή πως τα 64bit δεν αφορούν μόνο τη διαχείριση της Ram αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις μιας εφαρμογής.

Εγω δεν διαφωνησα σε αυτο.Αλλωστε το ειπα και παραπανω,το εχω πει και σε αλλα τοπικς.Το ζητουμενο ειναι,οτι ο χρηστης δεν επωφελειται αυτης της "βελτιωσης".Απλα προωθηθηκε απο την apple,ως ενα ακομη marketing τρικ.Περαν διαφορετικου χρωματος εικονιδιων,και ενα airdrop,ολα τα αλλα στην ουσια παρεμειναν τα ιδια.

Θα περιμενα πιο ουσιαστικα features,αλλα και δυνατοτητες στην ιδια την συσκευη.Οπως extra μνημη,καλυτερη αυτονομια,πιο παραμετροποιησιμο λειτουργικο,usb 3.0(οπως και εγινε απο πλευρα samsung),ευκολη προσβαση σε αλλαγη μπαταριας,κ.α.Πραγματα καθημερινα.

Δηλαδη αν η apple,εμενε σε 32bit αρχιτεκτονικη,δεν θα λειτουργουσε σωστα;αφου εσεις παινευετε καθε φορα,οτι στο ios δεν τιθεται τετοιο ζητημα.O χρηστης δεν θα ετρεχε τις εφαρμογες του;

Προτιμω να γινεται ενα σωστο optimize,να μην υπαρχουν bugs,με το "καλημερα",διοτι καθε φορα ειμαι αναγκασμενος να κανω φορματ,σε καθε ενημερωση,για να λειτουργει σωστα,και δεν ειναι καθολου ευκολο για τον καθενα.

Τα benchs,ειναι απλα για το μαρκετινγκ.Τιποτε περισσοτερο.

Δημοσ.

ΜΟΝΟ το IPhone 5s ειναι σε 64bit. Τα άλλα τρέχουν σε 32 Bit. Και οι εφαρμογές & το IOS.

Στο 64bit Iphone τρέχουν όλες οι 32 bit εφαρμογές.

Δημοσ.

Άσχετο με το μπιχλιμπίδι της Apple.

Τα quotes σε αυτό το θέμα σας φαίνονται κανονικά;

Ανάλογα τα κέφια του site.

Αυτο ρωτω,αν ξεκινησαν να γραφουν 64bitες!

Οποταν μενουν να γραψουν και οι ανεξαρτητοι developers!

Ολες οι συσκευες που τρεχουν ios7,λογικα θα ειναι συμβατες στις νεες εφαρμογες ή δε παιζει ρολο,γιατι καθε εφαρμογη θα βγαινει 64&32bit?

Νομίζω στην παρουσίαση είχαμε δει πρώτο από όλα το Infinity Blade.

http://www.pcmag.com/slideshow/story/316353/9-apps-optimized-for-the-iphone-5s-a7-processor/8

• Like 2
Δημοσ.

ΜΟΝΟ το IPhone 5s ειναι σε 64bit. Τα άλλα τρέχουν σε 32 Bit. Και οι εφαρμογές & το IOS.

Στο 64bit Iphone τρέχουν όλες οι 32 bit εφαρμογές.

Μιλω για τις νεες εφαρμογες που μάλλων θα πρεπει να γράφονται και σε 32 και σε 64bit,οπως γίνεται με τις εφαρμογες στο modern ui των windows,που γράφονται σε x86,x64,arm(32bit λογικα)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...