Galatea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Όπως αναφέρω και στον τίτλο, έχω ένα Lg optimus L5, αγορασμένο τον Ιούλιο. Ενώ όλα καλά, δεν έχει πέσει ποτέ, δεν έγινε κάτι από χθες το βράδυ που 'χω να το χρησιμοποιήσω, σήμερα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, δηλαδή το touch...δεν touch. Το 'χω πάθει και με το Joy μου αυτό, και μου 'χαν αλλάξει την οθόνη αλλά το ξανάπαθε. Έχω τρομοκρατηθεί γιατί αν πρόκεται για service η υπόθεση, πάει στην αντιπροσωπεία η οποία είναι Χαϊδάρι, και τα 'χω χάσει. Προσπαθώ να κάνω hard reset, αλλά χρειάζεται να αλληλεπιδράσω με την οθόνη και πάλι. Και τίποτα. Any clues? Edit: Great...ένα σημεία στην άκρη της οθόνης φαίνεται "ξεκολλημένο".
ThodorisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ίσως είναι θέμα λειτουργικού.Στείλε ένα π.μ αν είναι.. (Έχω το L7 που έχουν κοινά χαρακτηριστικά)
stamatinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν γινεται factory reset με home button+volume down+power button?
ThodorisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 <p>Δεν γινεται factory reset με home button+volume down+power button?</p> Το factory reset στην ουσια επαναφερει τις εργοστασιακες ρυθμισεις οποτε ειναι ανουσιο..το hard reset πιθανων να βοηθησει αλλα αμφιβαλλω..θα προτεινα να φλασαρει τη v20d απο pc,με kdz δηλαδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα