Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια καλημερα..εχω το pavilion g7 υπαρχει καπιος τροπος να μειωσω τον θορυβο που κανει ο επξεργαστης οταν δουλευει ψηλα π.χ σε games...ευχαριστωω

Δημοσ.

Πρέπει να καθαριστεί ο ανεμιστήρας (και να αλλαχτεί η θερμοαγώγιμη πάστα) ,και μάλλον ολόκληρο το εσωτερικό του laptop,μετά αν συνεχίζει ο θόρυβος το συζητάμε.

Δημοσ.

Πρέπει να καθαριστεί ο ανεμιστήρας (και να αλλαχτεί η θερμοαγώγιμη πάστα) ,και μάλλον ολόκληρο το εσωτερικό του laptop,μετά αν συνεχίζει ο θόρυβος το συζητάμε.

ειναι τοση διαδικασια ε?πφφ

Δημοσ.

Αν τον έχεις καιρό ναι,αν είναι καινούργιος, το κάνει από την αρχή δηλαδή,τότε μπορεί απλά να είναι κάποια ρύθμιση.

Δημοσ.

Αν τον έχεις καιρό ναι,αν είναι καινούργιος, το κάνει από την αρχή δηλαδή,τότε μπορεί απλά να είναι κάποια ρύθμιση.

ναι απο την αρχη το κανει..τον εχω ενα χρονο και κατι..

Δημοσ.

Μπορείς να δεις τι προτείνει η hp
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c02856779
το να κάνεις bios update κρύβει πάντα έναν κίνδυνο οπότε δεν θα το έκανα χωρίς σοβαρό λόγο.

Μετά υπάρχει πάντα και η επιλογή του SpeedFan που είναι μεν λίγο μπελάς να το ρυθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις τι προτείνει η hp

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c02856779

το να κάνεις bios update κρύβει πάντα έναν κίνδυνο οπότε δεν θα το έκανα χωρίς σοβαρό λόγο.

Μετά υπάρχει πάντα και η επιλογή του SpeedFan που είναι μεν λίγο μπελάς να το ρυθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο.

okk θα το δοκιμασω σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα με το g7, να σταματησεις να παιζεις παιχνιδια αλλιως θα γινεις κατοχος και εσυ του black screen. Αν συνεχισεις ομως, οτι ειπανε οι αποπανωφ.

Δημοσ.

G7 εχω και εγω με i3 αλλα ολη η σειρα έχει το ιδιο συστημα ψυξης. Εχω αλλάξει παστα και εχω βάλει mx-4 αλλα δεν ειδα καμια διαφορά. Προχθες πχ που ειχα ξεμεινει απο pc, επαιζα walking dead στο laptop το οποιο ηταν ακουμπισμενο επανω σε ξυλινο τραπεζι. Μετα απο 3 τεταρτα εσβησε απο υπερθερμανση.

Η συγκεκριμένη σειρα της hp (+καποιες αλλες) έχουν τραγικό συστημα ψυξης και γενικα εχουν "φασαρια" σα μηχανήματα.

Δημοσ.

Ναι επειδη σε αυτα με amd ζεσταινοταν μονο o cpu και οχι και η καρτα μαζι. Απλα εισαι πιο τυχερος.

Δημοσ.

Ναι επειδη σε αυτα με amd ζεσταινοταν μονο o cpu και οχι και η καρτα μαζι. Απλα εισαι πιο τυχερος.

Εξαρταται τι εννοεις τυχερος..Με prime95 Που ετρεξα πχ μετα την αλλαγη παστας, ο cpu σκαρφαλωσε στους 90 βαθμους στο test 1 και η gpu ακολουθουσε σταθερα στους 80...:P

Δημοσ.

ουααοοοο, απλα αυτα με την amd δε τρωγανε το black screen

Τωρα το ειπες σωστα!! Προσωπικα μονο μια φορα μου εχει βγαλει στα 2 χρονια που το εχω.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...