antoniss69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 πεδια καλημερα..εχω το pavilion g7 υπαρχει καπιος τροπος να μειωσω τον θορυβο που κανει ο επξεργαστης οταν δουλευει ψηλα π.χ σε games...ευχαριστωω
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να καθαριστεί ο ανεμιστήρας (και να αλλαχτεί η θερμοαγώγιμη πάστα) ,και μάλλον ολόκληρο το εσωτερικό του laptop,μετά αν συνεχίζει ο θόρυβος το συζητάμε.
antoniss69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να καθαριστεί ο ανεμιστήρας (και να αλλαχτεί η θερμοαγώγιμη πάστα) ,και μάλλον ολόκληρο το εσωτερικό του laptop,μετά αν συνεχίζει ο θόρυβος το συζητάμε. ειναι τοση διαδικασια ε?πφφ
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν τον έχεις καιρό ναι,αν είναι καινούργιος, το κάνει από την αρχή δηλαδή,τότε μπορεί απλά να είναι κάποια ρύθμιση.
antoniss69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν τον έχεις καιρό ναι,αν είναι καινούργιος, το κάνει από την αρχή δηλαδή,τότε μπορεί απλά να είναι κάποια ρύθμιση. ναι απο την αρχη το κανει..τον εχω ενα χρονο και κατι..
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να δεις τι προτείνει η hphttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c02856779το να κάνεις bios update κρύβει πάντα έναν κίνδυνο οπότε δεν θα το έκανα χωρίς σοβαρό λόγο.Μετά υπάρχει πάντα και η επιλογή του SpeedFan που είναι μεν λίγο μπελάς να το ρυθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο.
antoniss69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να δεις τι προτείνει η hp http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c02856779 το να κάνεις bios update κρύβει πάντα έναν κίνδυνο οπότε δεν θα το έκανα χωρίς σοβαρό λόγο. Μετά υπάρχει πάντα και η επιλογή του SpeedFan που είναι μεν λίγο μπελάς να το ρυθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο. okk θα το δοκιμασω σε ευχαριστω πολυ
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα σου προτεινα με το g7, να σταματησεις να παιζεις παιχνιδια αλλιως θα γινεις κατοχος και εσυ του black screen. Αν συνεχισεις ομως, οτι ειπανε οι αποπανωφ.
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 G7 εχω και εγω με i3 αλλα ολη η σειρα έχει το ιδιο συστημα ψυξης. Εχω αλλάξει παστα και εχω βάλει mx-4 αλλα δεν ειδα καμια διαφορά. Προχθες πχ που ειχα ξεμεινει απο pc, επαιζα walking dead στο laptop το οποιο ηταν ακουμπισμενο επανω σε ξυλινο τραπεζι. Μετα απο 3 τεταρτα εσβησε απο υπερθερμανση. Η συγκεκριμένη σειρα της hp (+καποιες αλλες) έχουν τραγικό συστημα ψυξης και γενικα εχουν "φασαρια" σα μηχανήματα.
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και η 6 και η 9.... βασικα ολη η g με τiς nvidia.
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εμενα εχει amd αλλα δε λεει κατι...Με το που αναβω εχω cpu idle: 50-55 βαθμους και gpu idle:57. Ωραια πραματα...
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι επειδη σε αυτα με amd ζεσταινοταν μονο o cpu και οχι και η καρτα μαζι. Απλα εισαι πιο τυχερος.
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι επειδη σε αυτα με amd ζεσταινοταν μονο o cpu και οχι και η καρτα μαζι. Απλα εισαι πιο τυχερος. Εξαρταται τι εννοεις τυχερος..Με prime95 Που ετρεξα πχ μετα την αλλαγη παστας, ο cpu σκαρφαλωσε στους 90 βαθμους στο test 1 και η gpu ακολουθουσε σταθερα στους 80...
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ουααοοοο, απλα αυτα με την amd δε τρωγανε το black screen
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ουααοοοο, απλα αυτα με την amd δε τρωγανε το black screen Τωρα το ειπες σωστα!! Προσωπικα μονο μια φορα μου εχει βγαλει στα 2 χρονια που το εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα