4GGELOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών μου. Το budget μου είναι 250-300max. Η ανάλυση μου είναι 1080π. Έχω όμως μερικές απορίες που θα ήθελα να λύσω πριν κάνω την αγορά. Ο phenom θα μπορεί να σηκώσει μια δυνατή κάρτα ή θα έχει bottleneck? Το τροφοδοτικό θα αντέξει μια δυνατή κάρτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Fulgore1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μιας και ακομα δεν ξερουμε τις τιμες των νεων Amd στην Ελλαδα απο Nvidia,http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html.και τα υπολοιπα σε τροφοδοτικο αν χρειαστεις.
4GGELOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 OC οχι δεν εχω κανει γιατι δεν μου το επιτρεπει η μητρικη. Θα χρειαστω ομως OC για να μην εχω bottleneck?
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αναλόγως για τι κάρτα μιλάμε.Και το τροφοδοτικό σου δεν σηκώνει και πολλά αν χρειαστείς oc και βάλεις και καμμιά ενεργοβόρα.
4GGELOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ας πουμε για την καρτα που προτεινε ο Fulgore. Θα την αντεξει το συστημα?
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Θα τα σηκώνει το τροφοδοτικό αλλά δεν θα έχει "αέρα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα