skfn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθώ να ...αναστήσω ένα LGF1με windows xp sp3, http://www.e-shop.gr/product?id=PER.908306 http://asia.cnet.com/product/lg-f1-express-core-duo-t2250-processor-1-73ghz-512mb-ram_specs-39269704.htm που έχει διάφορα προβληματάκια. 1. Εμφανίζει 2 λεπτές, λεύκες , οριζόντιες γραμμές στην οθόνη.Επισκευάζεται? 2.Δεν μπορώ να βρω το manual. 3. Ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος μνήμης ανά slot ? 1 ή 2gb? 4. Μνήμες παίρνει έως 667. Αν βάλω μεγαλύτερης συχνότητας (γιατί ψάχνω στα μεταχειρισμένα και ότι βρω), θα τις δει (σαν 667 βέβαια) ή υπάρχει ασυμβατότητα? 5. CPU αλλάζει? Έχω μια μικρή εμπειρία από desktop,αλλά από laptop είναι η πρώτη μου φορά. Δεν ξέρω αν αξίζει κόπο και χρήμα, αλλά θέλω να ασχοληθώ πιο πολύ για εκπαιδευτικούς λόγους. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 1.αν της εμφανίζει πάντα και παντού τότε είναι καμμένα πιξελ και δεν φτιάχνεται. 2.βρες το ακριβές μοντέλο αν ψάξεις στην σελίδα της lg http://www.lg.com/au/search.lg για F1 έχει διάφορα μοντέλα. 3.Αφού λέει στο λινκ που έδωσες Amt of RAM 512 MB (max 2048 MB) δηλαδή 2gb μάξ. άρα 1gb αν έχει 2 slot. 4.Στην θεωρεία ναι θα παίξουν στα 667,στην πράξη μόνο αν της δοκιμάσεις θα ξέρεις σίγουρα,για αυτό στην σελίδα του κατασκευαστή έχουν και λίστες με μνήμες που έχουν δοκιμαστεί και παίζουν σίγουρα. 5.Αν από κάτω έχει καπάκι για την cpu τότε βγαίνει και επομένως μπαίνει και άλλος αλλά ισχύει το ίδιο με της μνήμες αν δεν δεις λίστα με συμβατά,θα το παίξεις στην τύχη. 6.Το ίδιο πράμα είναι... 1
skfn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έψαξα στη σελίδα που μου δίνεις αλλά το δικό μου μοντέλο F1 2242HS δεν υπάρχει πουθενά. Δεν ξέρω αν καλύπτεται από κάποιο άλλο manual, για να βρω καμιά λίστα με συμβατές RAM. Η αντικατάσταση της οθόνης πως γίνεται και που μπορώ να βρω κάποια καλή -φθηνή η και μεταχειρισμένη? Πρέπει να είναι ίδια ακριβώς ή κάνει οποιαδήποτε 15,4'?
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έψαξα στη σελίδα που μου δίνεις αλλά το δικό μου μοντέλο F1 2242HS δεν υπάρχει πουθενά. Κατευθείαν στο google,πρώτη σελίδα που βγαίνει είναι από την lg ελλάδας,η σελίδα που έδωσα εγώ είναι η αμερικάνικη. Θα πρέπει να βγάλεις την οθόνη για να δεις το μοντέλο,ή να ψάξεις με το μοντέλο του laptop στο ebay(αλλά επειδή είναι ελληνικό λίγο δύσκολα) και αν βρεις. Εγώ θα έψαχνα μόνο για ακριβός το ίδιο μοντέλο,υπάρχουν πίνακες αντιστοιχίας για τέτοια πράγματα αλλά δεν έχω ιδέα που μπορείς να της βρεις.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ερωτήσεις; Επιτρέψτε μας να σας Βοηθήσουμε. Απλά επιλέξτε την επιλογή υποστήριξης από τις παρακάτω εικόνες E-mailΤΗΛΕΦΩΝΟLIVE CHATΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΜΕΣΩ SKYPE Αν τους τα πρήξεις λίγο,ίσως να σου βρουν καμιά διεύθυνση να το κατεβάσεις ή ίσως σου το στείλουν και σε email.
coolerman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 πηγαίνεις εδώ,κατεβάζεις το εργαλείο τις crusial(το τρέχεις) και σου 'λέει' τι μνήμες μπορείς να τρέξει. οθόνη=θεωρητικά ναι κάνουν,30pin connector/1280x800 ανάλυση/ccfl backlight/15.4'' ίντζες,ψάξε στις αγγελίες στο φόρουμ. 1
skfn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι. Μνήμες βρήκα. Παραμένουν 3 προβλήματα 1.Στην οθόνη με τις 2 γραμμές (φώτο) είναι επισκευάσιμο η όχι? Επίσης ψιλοτρεμοπαίζει ο φωτισμός της κάποιες στιγμές, όχι ενοχλητικά άλλα φαίνεται. 2.Στην έναρξη λείπει το Κα... από το "Καλώς ήρθατε", που δεν φαίνεται να επηρεάζει κάτι άλλο, αλλά γιατί συμβαίνει? (φώτο) Είναι κάποιο σύμπτωμα? 3.Δεν μπορώ να κάνω update από Microsoft. Τα windows home edition είναι τα κανονικά που πήρα μαζί με το laptop. Αρχίζει τη διαδικασία για update και μένει στο "ψάχνει για νέες ενημερώσεις" και ψάχνει, ...ψάχνει για ώρες χωρίς πότε να δίνει απάντηση. Δοκίμασα διάφορες λύσεις: Fix it Tool που έβγαλε σφάλματα που δεν μπορεί να επισκευάσει. Τη μια φορά error 0x800b0100, απεγκατασταση και νέα εγκατάσταση στο .NetFramework και στο SP3 , κάποια πειράγματα στη registry που βρήκα στο google, χωρίς αποτέλεσμα.
coolerman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 πιστεύω αυτό είναι πρόβλημα οθόνης(αργοπεθαίνει)
skfn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Όλα τα άλλα φαίνονται καλά. Από τη στιγμή που φορτώνει το λειτουργικό, τα δείχνει όλα καλά εκτός από το ανεπαίσθητο τρεμούλιασμα.
coolerman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 καλωδιοταινία οθόνης μπορείς να βρείς άλλη;; 50-50 ταινία/οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα