yiannisT Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δε ξέρω αν βρίσκεται στο σωστό μέρος αυτή η ανάρτηση. Φαντάζομαι ή εδώ θα ανήκει ή στα θέματα του Προγραμματισμού. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος εδώ που έχει πάρει αυτή την πιστοποίηση; Λέγεται CAPGrEnT και λογικά αυτή είναι η επίσημη σελίδα: http://www.acta.edu.gr/acta/certifications/secretaries_capgrent.php ή μήπως όχι; Υπάρχει κάπου αλλού άλλη επίσημη πιστοποίηση; Μήπως κάποια άλλη πιστοποίηση του εξωτερικού αξίζει περισσότερο; Και αν ναι πια είναι αυτή; Δηλαδή εντάξει γράφει τι χρειάζεται, νομίζω πως έχω τις προϋποθέσεις. Γράφω γύρω στις 70 λέξεις το λεπτό περίπου τόσο αγγλικά όσο και ελληνικά. Αλλά θα βοηθούσε πολύ να μας έγραφε αναλυτικά κάποιος που πήρε αυτή την πιστοποίηση, αν είναι εύκολη δύσκολη και διάφορες λεπτομέρειες που ουσιαστικά τις μαθαίνουμε μόνο από ανθρώπους που έχουν περάσει τη συγκεκριμένη εξέταση. Τα εξέταστρα βέβαια απ' ότι είδα δεν είναι και τόσο πολλά. Γύρω στα διακόσια ευρώ και μετά άλλο πενήντα για να λάβεις της πιστοποίησης. Υπάρχει και ένα άλλο παρόμοιο χαρτί που αφορά όμως στενοδακτυλογράφους και νομίζω πως αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο βέβαια είδα ότι και το 70% να πετύχει κάποιος το παίρνει το πιστοποιητικό, οπότε σου δίνουν περιθώριο για κάποια λαθάκια. Πέρα της πιστοποίησης, υπάρχουν κέντρα, κάτι σαν φροντιστήρια που μπορεί κανείς να προετοιμαστεί κατάλληλα; ή ότι κάνει ο καθένας μόνος του; Εντάξει μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες, είναι αλλιώς όμως να ακούσω και μια γνώμη κάποιου που έχει ασχοληθεί με το θέμα. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα