iTechBlogGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δοκίμασε μια αναζήτηση στο skroutz.gr και βάλε αυτά που εσύ θέλεις και επιθυμείς όταν σου βγάλει αποτελέσματα πάτα δημοτικότητα και θα σου βγάλει αυτά που αγοράζονται πιο πολύ κάνε και εκεί ένα ξεκαθάρισμα πιο έρχεται πιο κοντά σε εσένα επέλεξε 2-3 βάλτα εδώ και μετά θα συγκριθούν για να πάρεις απαντήσεις πιστεύω είναι μια καλή λύση . γιατί λεφτά μιλάμε ότι διαθέτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimopou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Από τα 3 που ανέφερες θα επέλεγα το tablet z από τη sony που είναι βολικό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά και φυσικά καλύτερο από τα άλλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elma32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 kalispera!!thelw na parw ena tablet me orio ta 50 euro.den thelw na exei idiaiteres apaitiseis.mono na mpainw internet na paizw paixnidakia sto facebook na blepw video sto youtube.ti mou protinete?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIFIRE Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γεια σαςγια να μην ανοίξω νέο topic μιας και έχουμε το ίδιο θέμα είπα να γράψω εδώθέλω άμεσα αυτές της μέρες να αγοράσω ένα Tablet (από Ελλάδα η από έξω δεν έχω πρόβλημα)θέλω να είναι 10αρα οθόνη (ένα παλιό 7αρι που έχω δεν μου φτάνει η οθόνη για tablet) τετραπυρινο (μια καλη ταχυτητα θα ηθελα) και 2GB ram να περνει micro sd (ελπιζω καλη σχετικα μπαταρια που ειναι θεμα και τι οθονη θα έχει) και δεν ξέρω τι άλλο κάλο θα άξιζε να έχει... τα λεφτά που διαθέτω είναι περίπου ~150~ πάνω κάτω (αν υπαρχει κατι σαυτα τα λεφτα... κατι βρηκα στο skroutz δεν ξέρω πόσο κάλο ήταν όμως)θέλω να είναι κάτι όσο πιο κάλο και αξιόπιστο γίνεται φυσικάκύριος θα το χρησιμοποιώ για email, ταινιες, anime, σερφιγκ, social apps άλλα και εφαρμογές όπως φτιάξιμο βίντεο, μουσικής, photoshop,(θα ήθελα και εσωτερική κάμερα για videochat άλλα δεν με νοιάζει και τόσο να είναι καλή έχω το κινητό μου αν χρειαστεί) και γενικά θα το γεμίσω όσο γίνεται με πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και στο MLS S8 μου που έχω (αρκετές) και χρησιμοποιώ που και που...επειδή είναι tablet σε σύγκριση με το κινητό μου θα το χρησιμοποιήσω πολύ και για emulators άλλα και διάφορα games που δεν ήθελα να κατεβάσω μέχρι πιο πριν στο κινητό μουδεν ξέρω πόσο απετιτηκη ακούγετε η χρήση άλλα δεν θέλω να πάρω κάτι άπλα "κάλο" και να μου κολλάει γιατί με το κινητό μου έχω βολευτεί πολύ που δεν έχω κολλήματα και τέτοιαδεν ξέρω αν παρέλειψα κάτι!ευχαριστώ για τον χρόνο σας!και περιμένω οτι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα